Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:30:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi religijski pokreti  (Pročitano 14724 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ko hoce da prouchava sekte ima na forumu nekoliko tipichnih primeraka "zrtava" : dacha shultza, heldinku ,delimichno i jocu i imaginela ...
Covjece,sa kojim pravom ti nabrajas ,koji su sektasi,a sam si ili bezvjernik ili mislis da si iz prave crkve,po rijecniku se vidi tko je tko,koji je to veliki vjernik od bozica do uskrsa ,i od slave do slave,a nezna niti jedno biblijsko slovce.
ti se u stvari pitash zashto si ti sektash ,zar ne ... Smile ne zato shto te ja mrzim svakako ,nego ispunjavash sve uslove :
1. poverovala si u jedan religijski sistem i smatrash da ima sve odgovore na tvoja pitanja ...
2. dobro si prouchila taj sistem,ali ti je znanje van njega tanko ...
3. propovedash taj sistem gde god stignesh i svima koji zele ili ne zele da te slushaju ...

za razliku od tebe ,ne-obrazovani je primer kvazi-vernika :

1. chuo je da pripada veri koja se zove pravoslavno hriscanstvo ...
2. spreman je da se busa u grudi i da "brani" svoju veru ,ali se nikad nije potrudio da prochita svete knjige te vere ...
3. iz ovih razloga se ishcudjava kad mu se kaze da je njegov isus sin (odnosno mesija) onog istog jehove koji je trazio ne samo zivotinjske zrtve ,nego je naredjivao istrebljenja chitavih naroda (ukljuchujuci zene i decu) u starom zavetu (onom istom koji je isus doshao da ispuni )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
imao sam jednu curu u osnovnoj skoli koja je adventista,svako ko zna nesto o tome razumece sta hocu da kazem,baba i deda su joj pravoslavci,otac joj je pravoslavac,a ona majka i sestra su adventisti,slika govori sama za sebe,znam da smo je uvek tolerisali maksimalno,ali od onog trenutka kada sam to cuo ona za mene nikada vise nece biti srpkinja,razlog zbog koga su se promenile veru(mada nisu,samo su ih zaveli) je pogadjate,novac,zao mi je sto ima tako slabih ljudi ali je
cak i tada tako nesto neoprostivo,toliko
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
incio ,pa i ti kao pravoslavac verujesh u jevrejskog boga - ni ti nisi pravi srbin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ko hoce da prouchava sekte ima na forumu nekoliko tipichnih primeraka "zrtava" : dacha shultza, heldinku ,delimichno i jocu i imaginela ...
Covjece,sa kojim pravom ti nabrajas ,koji su sektasi,a sam si ili bezvjernik ili mislis da si iz prave crkve,po rijecniku se vidi tko je tko,koji je to veliki vjernik od bozica do uskrsa ,i od slave do slave,a nezna niti jedno biblijsko slovce.
ti se u stvari pitash zashto si ti sektash ,zar ne ... Smile ne zato shto te ja mrzim svakako ,nego ispunjavash sve uslove :
1. poverovala si u jedan religijski sistem i smatrash da ima sve odgovore na tvoja pitanja ...
3. propovedash taj sistem gde god stignesh i svima koji zele ili ne zele da te slushaju ...

2. spreman je da se busa u grudi i da "brani" svoju veru ,ali se nikad nije potrudio da prochita svete knjige te vere ...
3. iz ovih razloga se ishcudjava kad mu se kaze da je njegov isus sin (odnosno mesija) onog istog jehove koji je trazio ne samo zivotinjske zrtve ,nego je naredjivao istrebljenja chitavih naroda (ukljuchujuci zene i decu) u starom zavetu (onom istom koji je isus doshao da ispuni )

Савршена анализа, друже  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Савршена анализа, друже Smile
Ah,kako su vam uskogrude analize,a ako hocete,dvije najvece sekte su katolicanstvo i pravoslavlje,povijesno cemo se dokazivati,ali obadvije nisu napravile reformu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
imao sam jednu curu u osnovnoj skoli koja je adventista,svako ko zna nesto o tome razumece sta hocu da kazem,baba i deda su joj pravoslavci,otac joj je pravoslavac,a ona majka i sestra su adventisti,slika govori sama za sebe,znam da smo je uvek tolerisali maksimalno,ali od onog trenutka kada sam to cuo ona za mene nikada vise nece biti srpkinja,razlog zbog koga su se promenile veru(mada nisu,samo su ih zaveli) je pogadjate,novac,zao mi je sto ima tako slabih ljudi ali je
Ocito, je da si se nesto pobrkao, izmedju nacije i vjere,u gradjanskom listu tvoje bivse cure,ostalo je i dalje da je srpkinja,iako je adventistica,ima pravo da bira i da bude birana u parlament Srbije,i da mozda bude predsjednica Vlade Srbije,jer time nije izgubila svoja demokratska prava,i  a ,mozda i da bude jednog dana delegat evropskog parlamenta..Deder ,raspitaj se malo sto je to po zakonu-tvoja bivsa cura, i dalje govori srpskim jezikom,a to novcu interesantno, da li bi ti mozda to i na sudu ,dokazao ovakvu tvoju izjavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Ocito, je da si se nesto pobrkao, izmedju nacije i vjere,u gradjanskom listu tvoje bivse cure,ostalo je i dalje da je srpkinja,iako je adventistica,ima pravo da bira i da bude birana u parlament Srbije,i da mozda bude predsjednica Vlade Srbije,jer time nije izgubila svoja demokratska prava,i a ,mozda i da bude jednog dana delegat evropskog parlamenta..Deder ,raspitaj se malo sto je to po zakonu-tvoja bivsa cura, i dalje govori srpskim jezikom,a to novcu interesantno, da li bi ti mozda to i na sudu ,dokazao ovakvu tvoju izjavu.

predji na stvar,preskoci uvod i uvijanje u oblande?
koji deo?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Све за Образ, а Образ ни за шта!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
euridicat
много си шупља девојко,боље да си остала у родном селу и чувала овце,макар да на неки начин помогнеш својој земљи,зато нам и пољопривреда пропада,оће сељак да заврши "чколе" па да се фали по село.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

euridicat
много си шупља девојко,боље да си остала у родном селу и чувала овце,макар да на неки начин помогнеш својој земљи,зато нам и пољопривреда пропада,оће сељак да заврши "чколе" па да се фали по село.

Euridicat,ne brini brigu,bolje i prvi seljak u selu nego zadnji gradjanin ,tj malogradjanin u gradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
euridicat

Smile Smile Smile

Ha, ha!

(Pa, moje rodno selo je Beograd. Kao i moga oca, i moga dede...)  Smile

Nisam znala da je Beograd selo...

Do sada mi niko nije rekao da sam suplja.  Smile

No, dobro...

Od tebe NEobrazovani, nista drugo ne bih mogla ni ocekivati...

~Znas, kako rece Platon- to je inace, bio filozof- Slicno se slicnome raduje...  Smile Smile

Znam ja da se ti mnoooooooogo obradujes, kada citas moje postove!

~Hvala, Heldin!  Smile

Al` ja sam iz Begrada.

Neobrazovani je napomenuo, da je predstavnik pete generacije Beogradjana, pa sam ga prozivala zbog toga...  Smile

Verovatno je zbog toga skontao da sam sa sela.

(Mislim da je to nepotreban podatak, mada pise mi u profilu...)

Na fakultetu sam upoznala mnogo, pametnih ljudi koji nisu iz Beograda, i koji su iz unutraanjosti...

Ne volim nipodastavanje, nicije grude.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:30:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.