Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi "reality show" "Moja desna ruka"!  (Pročitano 28918 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Izabrano 12 finalista rijaliti programa „Moja desna ruka“
Dinčina devojka u Sekinom šouu!

Petak - 16.04.2010

Dvanaestoro finalista šoua „Moja desna ruka“ useliće se večeras u posebno opremljen studio, gde će ih kamere snimati 24 sata. Zanimljivo je da se među odabranima našla i Tamara Promicać, koja je šokirala gledaoce izjavivši da je ošamarila dečka, pevača Milana Dinčića Dinču, o čemu je „Alo!“ već pisao.

Iako su joj članovi žirija na kastingu zamerili zbog otkrivanja identiteta svog partnera, Tamara je ušla u finale, uprkos tome što je priznala da je Dinča bio protiv njenog učešća. Za posao Sekinog pomoćnika, između ostalih, takmičiće se i Marina Radmilac, umetničko Gonzales, iako je priznala da ne sluša Sekinu muziku, kao i da joj se ne sviđa kako se zvezda ponekad oblači. U najuži krug prošao je i Milija - Miki Kaburović je specijalno zbog ove emisije doputovao iz Kopenhagena. Veliko finale nas očekuje početkom juna i tada će najuspešniji kandidat i zvanično postati asistent folk zvezde.
Folk pevačica kaže za “Alo!” da je zadovoljna izborom 12 finalista.
- Zaista je bio težak zadatak izabrati samo 12 kandidata koji će učestvovati u rijalitiju i takmičiti se u nameri da jedan od njih bude moj lični asistent. Mislim da sam, uz konsultacije sa ostalim članovima žirija, napravila pravi izbor, mada je i među onima koji nisu među 12 odabranih sigurno bilo još mnogo kvalitetnih i sposobnih ljudi. Profesionalnost i snalažljivost su bili presudni kod konačnog odabira - kaže Seka.

Vukašin Ilić (23), Beograd

Student Fakulteta za graditeljski menadžment u Beogradu. Već ima iskustvo u radu na televiziji i radio je kao asistent pevačice Tatjane Đorđević.

Milan Paprica (29), Nova Pazova
Diplomirani filolog. Radio na organizovanju “Evrosonga 2008” kao član delegacije i glavni prevodilac za Island. Govori engleski, turski, španski i ruski.

Draško Alorić (22), Pljevlja
Student Geografskog fakulteta u Beogradu. Svira klavijature i tezgario je na svadbama, vašarima, u klubovima i kafanama.

Sanja Rajković (24), Jagodina
Student Više medicinske škole u Beogradu. Član je amaterskog pozorišta, a radila je kao statista u brojnim kvizovima, serijama i filmovima.

Milija - Miki Kuburović (25), Kopenhagen
Govori pet jezika, završio je srednju trgovačku školu u Kopenhagenu. Milija već ima iskustvo kao asistent menadžera u nekoliko butika u Danskoj. U slobodno vreme piše pesme.

Tamara Promicać (20), Beograd

Studira novinarstvo i devojka je mladog pevača Milana Dinčića Dinče. Priznala je da je svog dečka i udarila i špijunirala.

Maja Maletić (24), Beograd
Apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Smatra da je vrlo vešta u komunikaciji, a inteligencija i šarm su njeno glavno oružje.

Marina Radmilac Gonzales (29), Beograd
Diplomirala filmsku režiju na Akademiji filmskih umetnosti BK, student generacije na klasi. Snimila je više kratkometražnih filmova i nekoliko spotova.

Ivica Simić (27), Zabrega
Ivica je završio Srednju politehničku školu u Požarevcu. Bavi se proizvodnjom sveća. Radio je reklame za lokalnu televiziju, a svojevremeno je šetao modnim pistama.

Sanja Stojković (24), Vrbas
Apsolvent na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Još kao sedmogodišnjakinja započela je karijeru recitovanja, a na četvrtoj godini fakulteta pobedila je na takmičenju u besedništvu i lepom govoru.

Tamara Pačkovski (26), Novi Sad
Završila višu poslovnu školu. Radila kao promoterka, novinar, grafički dizajner, prodavala je sladoled, radila kao rukovodilac menadžment kvaliteta.

Dušan Krsmanović (22), Sremska Mitrovica
Student Poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu. Obožava motocikle, sport i sve što podiže adrenalin. Želi da postane slavan.

Sekina koza u Londonu

Na jednom „fejsbuk“ profilu, koji nosi ime Seke Aleksić, ovih dana je osvanuo status da je pevačica navodno kupila kozu, kojoj je dala ime Želim Da Budem Lejdi Gaga. Nakon nekoliko dana, pojavio se novi status:
„Nažalost, posle svih plastičnih zahvata i operacije polipa, i dalje je rikala, pa je morala da bude poslata u muzej. Gaga nije bila shvaćena u Srbiji jer je užasno meketala.“
Naknadno je postavljena nova fotografija uz komentar: „Veliki pozdrav od kozice Gage iz Londona, koja je uhvaćena kako kroz prozor svog stana gleda kraljicu Elizabetu.“

Jovana Bogdanović

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
smajli koji povraca po drugom smajliju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
to na mom tv-u nema sanse da bude gledano ....fox "skidam" sa liste kanala ....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 931
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja kako sam krenuo da "skidam" kanale... vise nece ni biti svrhe da koristim daljinski!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Ja kako sam krenuo da "skidam" kanale... vise nece ni biti svrhe da koristim daljinski!  Smile

sta ima i da ga koristis... lepo kaze radovan docice nam reporter na vrata i mi cemo traziti samo vreme za sutra da nam saopsti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Seka se udaje u rijalitiju!

Producenti „Moje desne ruke" nagovaraju folk zvezdu da venčanje sa kik-bokserom Veljkom Piljikićem emituje u svom rijalitiju

Seka Aleksić emitovaće venčanje sa kik-bokserom Veljkom Piljikićem u svom rijaliti-šouu „Moja desna ruka"! Kako Press saznaje, producenti pokušavaju da nagovore folk zvezdu da svoju svadbu u Egiptu prikaže obožavaocima i gledaocima TV Foksa, na kome se emituje Sekin šou.

- Seka i Veljko često pomeraju datum venčanja jer producenti njenog rijalitija pokušavaju da je ubede da svadbenu ceremoniju, koja će se održati u Šarm el Šeiku, snimi i prikaže u „Desnoj ruci" - navodi sagovornik Pressa blizak Aleksićevoj, i dodaje da popularna pevačica još nije prihvatila, ali nije ni odbila ponudu producenata.

- Seka želi da njeno venčanje bude intimno i da njemu prisustvuju samo rodbina i najbliži prijatelji. S druge strane, kao veliki profesionalac ona shvata da bi emitovanjem svadbe u rijalitiju obradovala svoje obožavaoce i bila prva zvezda u Srbiji koja bi na takav način prikazala sopstvenu svadbu. Gledaocima bi i te kako bilo zanimljivo da vide kako se Seka priprema za najvažniji dan u životu, kako isprobava venčanice i frizure, dekoriše plažu u luksuznom hotelu „For sizn", na kojoj će se održati venčanje i, naposletku, kako izgleda sama proslava i ko se iz srpskog džet-seta pojavio na svadbi decenije. Seka je razgovarala sa Veljkom na tu temu i zasad nisu doneli odluku - zaključuje sagovornik Pressa.

U kratkoj izjavi za Press Aleksićeva nije želela da komentariše naša saznanja da će svadbu prikazati u svom rijalitiju.

- To su poslovne tajne i, prema ugovoru, ne mogu da otkrivam detalje u vezi sa rijalitijem. Veljko i ja držimo u tajnosti datum venčanja, jer će to za nas biti poseban dan - bila je kratka Seka.

N. PAJIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ma Seka Aleksic je debil, sta drugo moze da se kaze.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
jaoooo.... kako bih ja volela da vidim njeno vencanjeeeee Smile

jaoooo.... kakva ce joj biti vencanica, koliko ce da kosta , kako ce da je nasminkaju....

uzbudjena sam od same pomisli da bih mogla bar da vidim njeno vencanje ....

jao , anea , sto postavi to na temu necu moci da spavam .... necu imati mira dok se ona ne odluci da li ce se udati pred kamerama ili ne ... Smile

joj seko ....molim teeeeee, molim teeee daj samo da vidim kako se udajes  Smile

« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 11:56:44 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Meni je i dalje zao... kao kada vidis kuce na kisi... tako mi nekako deluje...

Ja se saosecam sa svim debelim zenama koje prave pogresne izbore.. sta ces...  Smile

Prema tome... valjda ce jos da smrsa i sutne ovog skota...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
nemoj tako  Smile...kvaris , bre , romantiku  Smile

nemoj da si ljubomorna  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.