Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi programi za WinMobile - predstavljanje  (Pročitano 120543 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iP5
Opera Mini for Windows Mobile no longer needs Java

We doubt it there are many people who do not know what Opera Mini is. The browser is compatible with almost all existing cell phones and its developer is even preparing a version for the iPhone. How come? Well, Opera Mini is based on software engine that optimizes webpage visualization and decreases the amount of generated traffic by up to 90%. In other words, websites load faster and you pay less for surfing the Internet on your cell phone.

One of the system requirements of Opera Mini is the presence of Java support, which is actually the feature that makes the application compatible with such a wide range of devices. Well, it seems the list will be expanded further now, with the requirement being effectively removed for cell phones running Windows Mobile 5 and 6. Opera Mini can now utilize the available system resources of the operating system and no longer needs Java to work properly. The overall functionality, however, remains identical to that of the current Java-utilizing edition of the application - you can open pages in separate tabs, store password and take advantage of a screen that provides quick access to regularly visited websites etc.

The latest version of Opera Mini can be downloaded for free (edition 5 beta 2) via this link.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Citat

Sjajno. Najzad "native" Mini Opera. Smile Vec sam isprobao i zasad primetio da se nesto brze otvara od java verzije. Takodje meniji izgledaju malo lepse, tj. malo su povecani fontovi i skrolovanje mi se cini prirodnijim. Toliko za sada.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 19:03:02 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Mnogo brza Wink bar kod mene. I dosta se primetno brze pokrece sama aplikacija...

Medjutim nece da radi kada uspostavim partnership preko bluetootha (probao skyfire i on radi  Smile )

edit:

Ukapirao sam. Protokol treba da se promeni iz Socket u HTTP (i meni je proradilo  Smile )
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 21:39:09 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
LMT – Multitouch launcher

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
------ sve zasluge na otkrivanju ove aplikacije idu Matrixu ------

Panoramic Guitar Suite

Sve sto vam je potrebno za gitaru:

The essential application for any guitar player. Panoramic Guitar Suite contains five essential screens: Chords, Scales, Digital Tuner, Tune by Ear, and a Metronome, making it a great and comprehensive aid for guitarists. Practice, reference or teach by accessing Guitar Suite''s library of over 25,000 popular chords. Visual feedback from the extremely accurate Metronome with variable tempo and meter, helps maintain a consistent tempo while practicing.
Contains a library of over 25,000 chords
50 scales
19 Guitar Tunings
Easy hear any displayed chord
Extremely accurate metronome with variable tempo and meter
High precision digital tuner
Finger friend "tune by ear" mode with support for all 19 tunings
Free play mode allows you to finger tap any string or fret and play basic melodies
Comprehensive scale display on play mode that works with any tuning
Right and Left-handed layout option
Seven (7) vibrant skins

Sada sam isprobao na HD-u. Radi full wvga i odlicna je aplikacija! stvarno must have za svakog gitaristu!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone
Citat

Sjajno. Najzad "native" Mini Opera. Smile Vec sam isprobao i zasad primetio da se nesto brze otvara od java verzije. Takodje meniji izgledaju malo lepse, tj. malo su povecani fontovi i skrolovanje mi se cini prirodnijim. Toliko za sada.

Na Androidu nije potrebna Java za Operu mini....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Kako to mislis? Smile Ja sam nasao ovaj link za hero: http://www.opera.com/mini/download/htc/hero/. Tu se nalaze .jar i .jad fajlovi, a to znaci da je u pitanju java verzija a ne "native" Android, zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
ja kada sam procitao da su obustavili razvijanje flash playera 10.1 za wm 6.5 i da ce samo da rade za wm 7 i to ko zna kada ce biti gotovo doslo mi bilo da poludim majke mi,a onda odem da skinem skype na skaype mobile oficijalnom sajtu i vidim da su povukli aplikaciju za wm sa obrazlozenjem da ce tek da rade za 7micu, e tu mi je bila kap koja je prelila casu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
@stankovicdejancigi, to si ti malo iskonstruisao - bas sam bio na njihovom sajtu i vidim samo da su povukli staru verziju jer nije bila "user-friendly", te da rade na novoj. Nigde nisu pomenuli da ce da rade samo za WP7. Sto se tice Flash plejera, na WinMo 6.x Flash Lite radi posao, tako da nije bas neophodan Flash player 10. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone
Kako to mislis? Smile Ja sam nasao ovaj link za hero: http://www.opera.com/mini/download/htc/hero/. Tu se nalaze .jar i .jad fajlovi, a to znaci da je u pitanju java verzija a ne "native" Android, zar ne? Smile

Ne znam za to, ali operu mini sam skinuo iz marketa i nije potrebno da udjem u java emulator da bih pokrenuo app. A kad instaliram sa sajta operu mini, on je sam 'stavi' u Java emulator.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.