Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi programi i igre za Android - predstavljanje  (Pročitano 290085 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Linux
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Sensation Z710e
Boga mi ovaj spb shel je interesantan skroz! Ovo se mora isprobati. Samo me brine koliko ce da srce bateriju!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
qq launcher >>>> touchwiz i go launcher x
beautyfull widgets >>>> animater weather

fala na prosvetljenju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung S8 Plus
Boga mi ovaj spb shel je interesantan skroz! Ovo se mora isprobati. Samo me brine koliko ce da srce bateriju!?

Ради супер, док те не провале да си нелегалан  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple iPhone
Flickr for Android Beats Instagram to the Punch

Yahoo’s Flickr is about to punish the popular photo-sharing iPhone app Instagram for not releasing an Android version yet. Flickr launched its Android app Wednesday — complete with Instagram-like filters.

The new Android app brings the Flickr photo stream to Google’s mobile OS. The company has included a new activity stream for viewing photos — one that’s essentially a newsfeed of activity among your Flickr friends. You can browse photo albums or check out the albums of friends.

“A photo is more than just a few pixels,” Flickr Product Manager Markus Spiering said at a press event at Flickr’s headquarters in San Francisco. “It’s also the context.”

Viewing an image on Flickr’s Android app is a different experience compared to its iPhone app. The Android app adds features such as likes, comments, photo data and a map showing where the photo was taken. Users can swipe left or right to browse a photo album. There is also a fullscreen experience for browsing photos that includes a slideshow feature.

The core feature of the app, of course, is photo-taking. Flickr has developed a new viewfinder screen (see above). But there’s one feature that will catch everybody’s attention: photo filters.

The photo filters feature is almost identical to that of Instagram. The app comes with 10 filters that Spiering says are designed to “beautify” photos. They’re automatically uploaded to Flickr but can also be shared via Twitter, Facebook and email.

The filters are Android-only for now, but we doubt it will be long until they make their way to Flickr’s iPhone app.

Flickr has 68 million registered users that have uploaded more than six billion photos. But newcomer Instagram has momentum and a very loyal user base. This should make for an interesting contest.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
Mondo Android aplikacija na Marketu!

Korisnici telefona sa Android operativnim sistemom od danas mogu naš portal da čitaju i preko Android aplikacije.

Ponesite Mondo svuda sa sobom! Pored najpopularnijeg i najnaprednijeg mobilnog sajta u Srbiji, za sve korisnike operativnog sistema Android kreirali smo aplikaciju koja će vam vaše omiljene vesti približiti još više.

Mi proizvodimo vesti, intervjue i reportaže i to je ono što vam i ovde nudimo, jer to radimo dobro.

Naše liste vesti se osvežavaju svakih 10 minuta! Učitavaju se brzo, sa velikim slikama i pregledaju se jednostavno. Vestima se može prići direktno kroz slajdere sa naslovne stranice, ili prvobitnim izborom kategorije.

Aplikacija vam omogućava da gledate iz svoje ruke i TV priloge Mondo produkcije a nešto sasvim novo je Widget - Najvažnije vesti.

Saznajte više, i skinite aplikaciju

Vaš Mondo

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC 
Mondo portal

Mondo portal je pre par dana objavio svoju android aplikaciju. Nju možete naći na sledećem linku:

Link

Medjutim meni se ova aplikacija nije svidela, ima poprilično malo podataka, i nekako je nepregledna, zbog toga sam na neki način sajt m.mondo.rs pretvorio u aplikaciju.

Radi brže nego kad se isti sajt učita u pretraživaču. A i pamti prethodne rezultate tako da ne mora da se čeka da se prethodna stranica ponovo učita.

Link sa kojeg možete da skinete moju verziju ove aplikacije je sledeći:

Link

Prvi put kad je budete pokrenuli pitaće vas jel hoćete da instalirate originalnu aplikaciju (barem je tako meni), samo odbijte. Nadam se da će se svidjati nekom.
Izvor

ja sam je skinuo i mogu da kazem da mi se vise svidja ova sto sam sad postavio,nego ona sto je mondo napravio
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 17:35:37 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-i dalje sam negativno nastrojen ka spb shell-u , a kad gledam review ,izgleda mi još i praktično...

http://www.youtube.com/watch?v=7a5MaXwWtKc&feature=player_embedded#!
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.102
mob
Apple iPhone
GO Dev Team releases custom lock screen app GO Locker

Here at Android and Me, we kind of have a thing for applications from the GO Dev Team. No matter what the app is — the ever popular GO Launcher EX, TaskManager widget, Calendar, SMS, keyboard replacement, weather app — they all share the same qualities. They serve their purpose well and look good doing it. The GO Dev Team places an extra ounce of thought into the design of their apps, and it really shows. Today, the GO Launcher EX branch of the Dev Team has released yet another great looking app that brings some added functionality to your Android device. It’s a lock screen replacement suite called GO Locker.

GO Locker is really easy to use. The only requirement for the app, other than Android 2.0 and up, is GO Launcher EX. (You have to have the home replacement installed to use lock screen replacements). You don’t have to be using GO Launcher, but it does have to be installed. Once that’s finished, you’re all set to go. From inside GO Locker, found in the theme preferences in GO Launcher, you can navigate to the GO theme store where you can choose between several different lock screen themes. For the most part, they all offer the same thing, but with a different look. You can easily swipe or drag your way to the dialer or messaging app and unlock your device — all from the lock screen in GO Locker. For now, that’s all there is too it.

The usual level of deep customization the GO Dev Team offers isn’t quite there yet in GO Locker, but rest assured it’s coming. To download GO Locker for free, and to see what it’s all about, use the download widget below. Be sure to let us know what you think in the comments.

Download: Market

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
-i dalje sam negativno nastrojen ka spb shell-u , a kad gledam review ,izgleda mi još i praktično...

http://www.youtube.com/watch?v=7a5MaXwWtKc&feature=player_embedded#!
Sad sam ga probao, ali neće da se učita. Da li se mora imati rootovan telefon ili ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.