Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:16:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi predlog „Severna Makedonija”  (Pročitano 153321 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Momak bulazniš, procenat Albanki koji dolaze u Srbiju je zanemariv. To se dešava u u planinskim selima, da li je broj takvih slučajeva 100 ili 1000 i da li je to pola ukupnog srpskog stanovništva? Što si tako neprijateljski raspoložen prema Srbima, da li smo ti nešto nažao učinili?
Ja nemam nista protiv Srbima naprotiv moja majka je Srpkinja .Ja sam pola Srbin.Ja neznam vi sta imate protiv Makedonaca sta stalno jedete gomna protiv njima.
Pa nista mi protiv Makedonaca nemamo! Vi Makedonci imate problem jer ste se iznenada stili t.j. neko vas je iznenada pocetkom devedesetih ubedio da niste Srbi vec Makedonci e pa zato ce te u narednih 50-100 godina da postanete Albanci pa ne znam kako ce vam se to svideti?
O kako si ti jadan.I Japanci neko je ubedio da nisu Srbi vec Japanci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
@markomrdnat

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Japanci su poreklom Srbi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Momak bulazniš, procenat Albanki koji dolaze u Srbiju je zanemariv. To se dešava u u planinskim selima, da li je broj takvih slučajeva 100 ili 1000 i da li je to pola ukupnog srpskog stanovništva? Što si tako neprijateljski raspoložen prema Srbima, da li smo ti nešto nažao učinili?
Ja nemam nista protiv Srbima naprotiv moja majka je Srpkinja .Ja sam pola Srbin.Ja neznam vi sta imate protiv Makedonaca sta stalno jedete gomna protiv njima.
А шта је са оним да дете наследи више гена од своје мајке? Ееее, Марко Србине!  Smile
Tacno dete nasledi gena od obojica roditelja.Moja majka e clan udruzenje Srpkinje iz Makedonije koji su udane ili rodjene u Makedonije.A zasto mislish da ja mrzim Srbe.Pa kako mozem da mrzim kad je moja majka Srpkinja.Ja volim Srbiju koliko sto i volim Makedoniju.Kod mene u kuci  stalno se dava podrsku za srpsku reprezentaciju na svi takmicenja isto tako i za makedonsku reprezentaciju.Ja postujem Srbiju koliko sto i postujem Makedoniju.Uostalom mene patriotizam i nacionalizam me ne interesuje ali nemogu da trpim neke jadne face koisto drzavni sistem puni glavu sa jadnim tezama da Makedonci su Srbi i ostale gluposti.U Makedoniju to niko ne rade kao sto vi radite to u Srbiju.

А колико људи овде то ради?

Врло мали број, буди сигуран.

Већину то питање ни не занима. Нпр. људе овде не занима Црна Гора и Црногорци, који за разлику од Македонаца јесу Срби. Већина народа је било срећно, кад су се одвојили, иако знају да су се одвојили шиптарским и муслиманским гласовима.

Па ако тако народ овде гледа на Црногорце, шта мислиш колико нас тек Македонија и сва питања око Македоније, (не) занимају?

Проблем код вас је што сте затворени у себе, чак и више него Србија, па самим тим све лоше речено доживљавате сто пута горе, него што би требало.

Као што је твоје право да верујеш у све чему вас уче, тако је и моје право да се томе смејем. Разлика је само у томе, што су вама рекли у шта да верујете и да то не доводите у питање, а мене нико није морао убедити да се на то смејем. Смешно је, јер је глупост, а глупост је бар у овом случају лако разликовати од истине.

Дакле не мораш се бринути. Нити вас овде сматрају Србима, нити вас ико жели посрбити. С времена на време нас насмејете причама из античке прошлости и то је то. По томе и чујемо за вас, јер ретко која друга вест и долази из ваше државе.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2009, 21:10:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Moram da se složim sa Dukijem, u Srbiji niko živ ne razmišlja o Makedoniji. Kada se Makedonija odvojila mnogi nisu ni primetili. Ako postavite pitanje koje godine, većina neće znati. Čuli smo malo kada su bili nemiri, setimo se kada idememo u Grčku na more. tada uglavnom prolazimo noću kroz Makedoniju, pa svi sem vozača , lepo prespavaju put i taman kada se ppropude, evo Soluna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Отприлике.

Чак и старија генерација, која је младост проживела у СФРЈ, не зна и не мари превише за њих.

Далеко смо више окренути, без обзира да ли су разлози добри или лоши, Босни и Херцеговини, Црној Гори (највише због овдашњих Црногораца), Хрватској.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2009, 17:24:16 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј,немој те тако.Мене интересује.Шта има ново у Македонији?
Имали шипака треба ми за чаја?Како са Бугарима?Јел још тврде да сте ви од
њих настали?Они мисле ако вам је језик сличан да сте исти,свашта.
Како се енцикопледија продаје,хоће ли бити пара?
Ја се баш спремам да протествујем против грка (могу,они су нам у рату ваљали
са помоћу) добро се подносимо.
Хтјео сам још нешта да те питам ал морам ићи...Ајд јавиће се када стигнем.

П.С Markomrdnat знаш каквог шиптара да му продајем бакљаве и туљумбе  овдје то
сви то воле али их нема нигдје.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј,немој те тако.Мене интересује.Шта има ново у Македонији?
Имали шипака треба ми за чаја?Како са Бугарима?Јел још тврде да сте ви од
њих настали?Они мисле ако вам је језик сличан да сте исти,свашта.
Како се енцикопледија продаје,хоће ли бити пара?
Ја се баш спремам да протествујем против грка (могу,они су нам у рату ваљали
са помоћу) добро се подносимо.
Хтјео сам још нешта да те питам ал морам ићи...Ајд јавиће се када стигнем.

П.С Markomrdnat знаш каквог шиптара да му продајем бакљаве и туљумбе  овдје то
сви то воле али их нема нигдје.
Мене интересује како у Србији. Има ли пара, ради ли се? Како стојите са ЛДПовцима, јел су у парламенту и кад ће у власт? Како стојите на европском путу, јел вас још увек Европа кара? Кад враћате Крајину? А Косово? Јел има Шиптара тамо око Прешева ил сте успели да их се отарасите? Како вам у Војодини? Јер се одвојила? Јел се дружите са Мађарима? Јел сте се ујединили са Русима и кад нападате Америку?

Не лупетај и не срамоти се Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Не знам ја сам из Републике Српске (не дају нам још да се отцијепимо).Ал шта да ти
причам па то знаш.Требам ових дана подигнути пасош мени миле Србије чујем да
је одобрено путовање без виза.Чедо овдје код мене неби шетао 24 сата.За Војводину
сам чуо да су се смирили а за уједињење са Русијом први пут чујем(нисам обавјештен
као ти).Америку ћемо напасти само ако херојска ХВ дадне логистику и своје
специјалце.Толико од мене.Како си ти?
Умало да заборавим за Прешево не бих ти знао рећи осим да сам чуо да имају добре
бакљаве и туљумбе.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Duki je u pravu, ni ranije nije niko baš razmišljao o Makedoniji. Đačke ekskurzije su najčešće ičle po srpskim manastirima , ili na more u Hrvatsku i Crnu Goru. Mnogo češće se putovalo u Sloveniju nego u Makedoniju. Da ne bi Grčke ja nikada ne bi prošao kroz Makedoniju. Nikada se nisam zadržavao u Makedoniji, niti znam kako ona izgleda. Znam da smo u socijalizmu učili da su Makedonci nekada bili ugroženi od Bugara koji su želeli da ih prikažu kao svoje. Sad malo pratim ovo ludilo oko Aleksanda Makedonskog, ali samo zato što je ičšašeno i smešno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:16:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.