Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:45:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi predlog „Severna Makedonija”  (Pročitano 153411 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Да нама западњаци одвежу руке ми бисмо решили проблем шиптарске мањине.
potpisujem.
covece,kako bi bilo lepo videti taj dan...
Citat
Њима је суђено да буду уз Србе, јер Бугари немају шиптарску мањину.
da,to mi je najbolje,kako Bugari uvek nesto seru kako vole Makedonce,i kako vole i Srbe,i kako nas podrzavaju,a ovamo medju prvima priznase Kosovo,a i potpomazu  ih i to debelo.
a Makedonci samo nek se drze njih.jer,jelte,imaju slicna prezimena,kao...  Smile Smile
sta sad,da svi ovde uzmemo i promenimo,tacnije prevedemo svoja prezimena na engleski,jel to znaci da bismo bili englezi?jes malo sutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Македонци односно њихова власт се никако не држе Бугара, као што се Црногорци, заправо њихова власт, не држе Србије.

Разлози су врло једноставни и јасни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Кад они буду правили сенвиче, возили хладњаче и када буду ратовали против западних сила, нека се јаве. До тада они не могу да се смеју српској надмоћи и храбрости, јер се заправо смеју својој слабости и неспособности.
Дакле ми можемо, али нам не дају, они не могу, заправо одсуством западних сила на Балкану њих би шиптари појели, без српске помоћи.
Једног дана ћемо ратовати против шиптара и они ако буду постојали,  бити увучени у тај сукоб, хтели то или не.
Брате данас је 29. новембар, 2009. је година. У овом моменту смо ми далеееееко јаднији од њих. Јел си ти свестан тога? Јел си ти свестан да по нама сви газе и да нам је одузет део територије? И јел си свестан да је њима држава још увек целовита? Дакле ту нас тренутно шију. О којој српској надмоћи и храбрости причаш? Јел се то раствара у води ко Степ или се ставља у салату? Где ти живиш? Која смо то ми сила? И у чему се то огледа?
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 17:14:28 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Јел си ти свестан да по нама сви газе и да нам је одузет део територије? И јел си свестан да је њима држава још увек целовита?
toliko je celovita da im je pola zemlje,i to zajedno sa prestonicom,tesko inficirano i da siptari rade sta oce tamo dok se ovi pickaraju oko budjavog imena.
Македонци односно њихова власт се никако не држе Бугара
ma,ne uopste.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 17:22:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Јел си ти свестан да по нама сви газе и да нам је одузет део територије? И јел си свестан да је њима држава још увек целовита?
toliko je celovita da im je pola zemlje,i to zajedno sa prestonicom,tesko inficirano i da siptari rade sta oce tamo dok se ovi pickaraju oko budjavog imena.
Јел целовита ил није? Не причам о томе шта се унутар ганица дешава.

Македонци односно њихова власт се никако не држе Бугара
ma,ne uopste.
Македонци се са Бугарима мрзе подједнако као и са Грцима Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Makednoija bi se trebala zvati srce Srbije. To je vjekovna srpska zemlja nepravedno oduzeta majčici Srbiji.
Е, мој неуки, иронични пријатељу... Немаш појма да си заправо рекао истину.
100% čistu istinu.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Qtek 小米
Кад они буду правили сенвиче, возили хладњаче и када буду ратовали против западних сила, нека се јаве. До тада они не могу да се смеју српској надмоћи и храбрости, јер се заправо смеју својој слабости и неспособности.
Дакле ми можемо, али нам не дају, они не могу, заправо одсуством западних сила на Балкану њих би шиптари појели, без српске помоћи.
Једног дана ћемо ратовати против шиптара и они ако буду постојали,  бити увучени у тај сукоб, хтели то или не.
Брате данас је 29. новембар, 2009. је година. У овом моменту смо ми далеееееко јаднији од њих. Јел си ти свестан тога? Јел си ти свестан да по нама сви газе и да нам је одузет део територије? И јел си свестан да је њима држава још увек целовита? Дакле ту нас тренутно шију. О којој српској надмоћи и храбрости причаш? Јел се то раствара у води ко Степ или се ставља у салату? Где ти живиш? Која смо то ми сила? И у чему се то огледа?
Теби је једини изговор за наводну надмоћ Македоније, територијална целовитост.
Али тераш ме да ти цртам ко детету. Јесте, Србија стварно личи на инвалида коме су здраву руку одсекли, али чак и такав инвалид је далеееееееко способнији за било шта од болесника који поседује сваки део тела,али који лежи на интезивној нези на апаратима и умире од оне најгоре болести.

Дакле ми немамо територијалну целовитост (не само због губитка КиМ), али имамо потенцијал, који чак и наши душмани из ЕУ поштују.
Не кажу они Македонија је покретач евроинтеграција на Балкану, него Србија, јер Македонија нема потенцијала низашта.
Да те потсетим Македонија је већ кандидат за ЕУ, ми нисмо, а опет ћемо заједно ући са Хрватском у пакету, према њиховим најавама.

Кад Србија ратује тресе се цео Балкан, кад Србија мирује (силом или својом вољом) мирује и Балкан.
Ми шиптаре у хладњаче, а они шиптаре у парламент. Е то би могло да буде смешно.

Без обзира на све ја сматрам да ће се БЈРМакедонци (као и Црногорци) вратити својим српским коренима и надам се да неће бити избеглице.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 18:02:49 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Чекај мало сад користиш ЕУ пропаганду као свој аргумент? Smile Дај бре мани се тога, то код мене не пали.

Пази, територија је прилично добар аргумент, по мени најмеродавнији. Брате нама су отели део територије и ми и даље седимо скрштених руку. Реаговали смо тако што смо недељу дана повукли амбасадоре! Еј бре мене срамота због тога, дође ми да у земљу пропаднем кад ми Македонци то спомену. Брука и срамота!!

Зато мислим да нисмо у позицији никоме да се смејемо. Ми смо прећутали отимање наше територије и изгубили смо право да се некоме смејемо. То је за мене крај, врхунац понижења.

Оно што се тренутно дешава у Македонији је нешто слично што се и код нас десило. Само овде ће то имати веће последице јер ће отићи већи део територије. Значи Македонци понављају исту грешку као и ми, односно одбијају да поверују да ће Шиптар отети оно што мисле да је њихово. Тужно је што имају наш пример али га игноришу.
То значи и да ће они доћи у исту ситуацију у којој смо и ми, а онда ће и они изгубити право да се било коме смеју као пто смо га ми већ изгубили. До тадасу бољи од наса. Када се то деси онда ћемо бити јадни и ми и они подједнако!

А о потенцијалима о којима причаш не видим сврху за разговор. И Перица Огњеновић је био потенцијал па игра у Јагодини. Хоћу да кажем да ћемо моћи да нешто пребацимо Македонцима кад ми нешто урадимо и остваримо. Овако смо мањи од маковог зрна, нажалост.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Qtek 小米
Наш потенцијал и даље постоји, без обзира што смо изубили не само КиМ, већ и ЦГ,РСК и Македонију (или бар део Македоније).

Дан када су шиптари прогласили независност није меродаван, а тада нисмо напали њих, не због њих самих јер шипци су небитни, него због западњака који су окупирали КиМ и против којих смо се већ борили.
Ми смо покушали, а Македонци нека покушају па тек онда нек се смеју нама.
Јесмо ли 1999 седели скрштених руку или док смо правили сендвиче и смрзнуте производе ?
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 18:26:22 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ја ту издају Милошевића не рачунам у покушај. Сва 3 рата која је Милошевић повео не рачунам у покушаје борбе, и жао ми је наорда који је страдао због свега тога и људи који су се часно борили у свему томе. Жао ми је мог ћалета који је оставио трогодишње дете и отишао да се коље са усташама, а сада му се држава посрала на све то и још ће на крају испасти ратни злочинац.
То није покушај брате, то је једна велика срамота за овај народ и државу.

Македонци су тада били уз нас, а онда су и они као и ми потпали под западњачку пропаганду и сад су сви европејци и постали су жешће пасивни. Наравно да немају потенцијала као ми, али су тренутно у бољем покушају. Јесу се продали, али ми смо се осрамотили па смо се продали, тако да му то дође на исто. Ми смо због своје срамоте изгубили и територије и сада смо и ми и они обичне кураве које се трће кад Запад каже.

Знам ја о чему ти причаш, није цела Србија европејска, има још наде, док су Македоци комплетно ДСовски, да се тако изразим. Разумеш шта хоћу да кажем тиме ваљда.
Али ја говорим о садашњем тренутку, и ту су бољи од нас. Ако ми искористимо тај потенцијал о ком причаш (а и то је питање) онда се стање мења. Али то је перспектива, а ја, опет понављам, причам о садашњости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:45:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.