Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Nokia telefoni  (Pročitano 236790 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
ja stvarno ne mogu da verujem da ne mogu da naprave neki ful telefon,eto ako nemaju ideju ja ću im predložiti.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2009, 01:50:57 od vicika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6S
Mogu da naprave, ali su i dalje arogantni i ne kapiraju da vise ni priblizno nisu tako suvereni kao pre pet godina. Oni se i dalje vode logikom da telefon uvek mora da ima neku manu kako bi ljudi kupovali stalno nove modele. Ljudi hoce kupovati nove modele, samo su se zajebali, sto nece kupovati vise njihove modele, jer konkurencija svakim danom pravi telefone koji su bolji od njihovih. Rekao sam da ce propasti ako nastave ovako i siguran sam da hoce. Eto ja prvi imam iskljucivo nokija telefone jos od 7650 i sledeci telefon ce mi 95% biti od nekog drugog proizvodjaca. Inace nije tacno da oni ne umeju da naprave odlican telefon, samo nece da ga naprave. Eto recimo iako znam da ce biti komentara i na njegovu adresu, ja trenutno imam N82, koji je po meni, narocito za vreme u kojem se pojavio, telefon prakticno bez mana. Ima sve, moze sve, vrlo je kvalitetno napravljen, meni cak i lep. Bilo je jos takvih modela, poput 6600, 6630 i tako dalje. Jednostavno oni mogu da naprave dobar telefon, ali se vode tom logikom da mora nesto da mu fali kako bi ljudi cesce menjali modele i kupovali od njih (njihovo misljenje) nove modele. To je prolazilo ranije kada je konkurencija bila par svetlosnih godina ispod njih. Danas to vise ne prolazi i ako ne promene nesto radikalno u najskorijem periodu mislim da ce vrlo brzo propasti. Ono sto njih jos jebe je symbian, koji je ocigledno izgubio poziciju suverenog i najboljeg os-a i koga su prestigli sada par os-a, a to je izgleda i nokija shvatila jer ocigledno da razmisljaju o novom os-u. Krivo mi je sto ce dozvoliti da zbog svoje arogancije izgube ono sto su gradili godinama, ali to je vec njihova odluka. Ja sigurno necu kupovati ove prepakivane telefone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 6
First press image of the Nokia N97 Mini emerges

After we caught the press shot of the N900 Rover, photo of another upcoming Nokia (NYSE: NOK) device found its way to the Interwebs. It’s the already-previewed, approved-by-the-FCC – Nokia N97 Mini! Nokia World is coming within a week when we’ll have much more to report about it. In the meantime, a bit larger image is available from here

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nokia N900 running Maemo 5 officially €500 in October (update: video!)

In backwards order, Nokia has finally launched the N900 after we've already seen a review and countless leaks. Nevertheless, it's good to have the new Maemo 5 Internet Tablet out in the open and official-like. The specs include a 3.5-inch 800x480 pixel (resistive) touchscreen, sliding QWERTY, 32GB of on-board storage expandable to 48GB via microSD, GPS/A-GPS, FM transmitter, TV-out, Bluetooth 2.1, WiFi, 1320mAh battery, and 5 megapixel camera with Carl Zeiss optics and dual-LED flash. Better yet, this monster MID brings the power of the ARM Cortex-A8, up to 1GB of application memory, and OpenGL ES 2.0 graphics acceleration to make quick work of polygons and what Nokia promises will be a "PC-like experience on a handset-sized device." It also brings a Mozilla-based Maemo browser with Adobe Flash 9.4 support. As expected, it'll be on display at Nokia World next week before this quad-band GSM/EDGE, 900/1700/2100MHz UMTS/HSPA handset heads to select markets in October for €500 (pre tax and pre carrier subsidy). And by the looks of that 1700MHz band, this baby's heading to T-Mobile USA.

Gallery: Nokia N900 running Maemo 5 officially 500 euro in October

izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Uh, telefon je  Smile Voelo bih da ga imam kao drugi fon
ALI Videcemo kako ce se razvijati Maemo... Zasnovan je na Debianu  Smile To se nisam usudjivao ni na WMWare-u da probam  Smile

Nekako nemam velika ocekivanja od njega cim Google (jos uvek) nije uspeo da zauzda linux-kernel based Android OS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
kao drugi fon?  Smile e jbg...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Haha pa nije bolji od HD-a...  Smile Zato kao drugi Fon bi prosao (sto ne znaci da cu ga kupiti  Smile )
Ovako bih voleo (i samo to) da se malo igram sa njim, mozda razvijem i koju aplikaciju posto je zasnovan na linuxu Smile

Ali za sada vladam .Net-om pa ce WM i ostati ljubav do kraja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
nije bolji od HD-a?
we'll see about that  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Ovaj uređaj je ubačen na listu mojih sledećih "telefona". (mogućih)

Na papiru je dobar, nadati se da i u praksi bude upotrebljiv. (i umjereno a ne bezobrazno skup) Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iP5
Uh, ala je dobar N900. To je pravi flagship telefon, a ne ovaj glupavi N97.
Jedino što mu je težina 181 g - ako budem uspeo da ga podignem samo jednom rukom onda je ovo i moj sledeći fon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.