Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti. Pravopis srpskog jezika
i ja sam nova..samo sto sam stigla..skupljam salvete, znacke i slicice poznatih pevaca..volim sve sto vole mladi i volela bih da se druzim sa vama Sala na stranu pozdrav svima i srdacna dobrodoslica od mene..necete se pokajati sto ste ovde
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
i ja sam nova..samo sto sam stigla..skupljam salvete, znacke i slicice poznatih pevaca..volim sve sto vole mladi i volela bih da se druzim sa vama Sala na stranu pozdrav svima i srdacna dobrodoslica od mene..necete se pokajati sto ste ovde
I zaboravila si da kazes da volis Zeljka Joksimovica