Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:06:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga ce te glasati ako dodje do novih izbora?
SRS
27.5%  (14)
DSS
7.8%  (4)
DS
23.5%  (12)
LDP
19.6%  (10)
G 17+
5.9%  (3)
SPS
2%  (1)
SPO
2%  (1)
Manjine
2%  (1)
Necu Izaci
9.8%  (5)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Izbori  (Pročitano 12630 puta)
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
puna kapa.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Citat
seti se, 8 meseci pre izbora, sva istrazivanja su se slagala da ce DSS imati oko 9%, ne vise od 10%

I bili su u pravu. DSS ima 10%.
Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
nenene, ne razumes me.
ja kazem da ce u sledecoj vladi pored ostalih morati biti DSS i LDP u jednoj kombinaciji, sto je lose, ili DSS+SRS sto je jos gore...

ako se ponove izbori, bice teeeskih sranja, aj sto ce biti sranja za DS, to me ne brine, nego ce biti teskih sranja po srbiju Smile
mislim da ce radikali ojacati DSSovim glasacima pa ce doci do toga da ce u demokratski blokk morati da se ukljuci svaka stranka koja ima bilo kakve veze sa demokratijom...ili desnicarska nazadna vlada..

I pored toga sto je DSS prilicno pohlepna stranka, ne mislim da su gora varijanta od LDP. Cedini za mene nisu demokratski bolk ma koliko se ti neces sloziti samnom. Za mene stranka koja jedino zna da pljuje i u tome ide toliko daleko da me vec podseca na JUL ne moze da bude demokratska. Plus sto svako ko je imao neki kontakt sa Cedom u vreme dok je bio u DS zna koliko je taj covek autoritativan, iskljuciv, nadmen i umisljen.
Neka hvala, radije gledam i Dinkica i Kostunicu nego njega.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@drenjina,

..znam da je obren joksimović hteo da pravi neku novu stranku..da ne misliš možda na njega? Smile

И он ми је неки јак играч,
није имао свих 250 кандидата за посланике, па је просио лево десно,што би  рек`о Чола
"лијево десно урнебесно...
и мама и тата
и три твоја бијесна брата........"

::::::::::::::::
Citirani autor: Beogradski_Sindika Danas u 07:32:17
Можете да причате шта год вам је воља,али радикали побеђују на евентуалним поновљеним изборима!!!
::::::::::::::::
Кад на врби роди грожђе,а
можда и пре!

« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 01:45:20 od Drenjina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
nenene, ne razumes me.
ja kazem da ce u sledecoj vladi pored ostalih morati biti DSS i LDP u jednoj kombinaciji, sto je lose, ili DSS+SRS sto je jos gore...

ako se ponove izbori, bice teeeskih sranja, aj sto ce biti sranja za DS, to me ne brine, nego ce biti teskih sranja po srbiju Smile
mislim da ce radikali ojacati DSSovim glasacima pa ce doci do toga da ce u demokratski blokk morati da se ukljuci svaka stranka koja ima bilo kakve veze sa demokratijom...ili desnicarska nazadna vlada..

I pored toga sto je DSS prilicno pohlepna stranka, ne mislim da su gora varijanta od LDP. Cedini za mene nisu demokratski bolk ma koliko se ti neces sloziti samnom. Za mene stranka koja jedino zna da pljuje i u tome ide toliko daleko da me vec podseca na JUL ne moze da bude demokratska. Plus sto svako ko je imao neki kontakt sa Cedom u vreme dok je bio u DS zna koliko je taj covek autoritativan, iskljuciv, nadmen i umisljen.
slazem se sa tobom sto se svega tice sto si rekao za LDP!
dakle, pljuju cak i kada nemaju nikakvih argumenata.
pa sami su rekli da ce pljuvati vladu DS-a ma kako radila posao(citaj, mogu da nas za godinu dana uvedu u EU, oni ce nas pljuvati)

samo kazem da ako se izbori ponove, ova kombinacija DSS+G17=DS+manjine nece imati 50%.
moracemo da ukljucimo i LDP
a to ce malo teze da ide...
jos je gore da DSS ide sa SRS...
zakljucak: novi izbori bi bili sranje za demokratiju i srbiju.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nenene, ne razumes me.

Они што су ушетали са улице у Парламент,
треба да се ишетају из њега,
иначе ће се појавити,онај,како се оно зову они што избацују непожељне.,
избацивачи ваљда!
 Је ли Марко,Краљевићу,а какво ће то бити сраање,ако се понове избори,
брига ме за ДС,
али какво тешко ср.... по Србију,

а шта је ово сад,
дивота???
« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 01:39:45 od Drenjina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
nenene, ne razumes me.

избацивачи ваљда!
брига ме за ДС,

а шта је ово сад,
дивота???
Smile
seljanko.
oni sto su iz svinjaca dosli na mesto ministra, sto su jurili i u zavor trpali nekomuniste, i ostali njima slicni, svi treba da pocrkaju...u najgorim mukama, npr sida ili leukemija..tako nesto, naci ce se vec Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nenene, ne razumes me.

избацивачи ваљда!
брига ме за ДС,

а шта је ово сад,
дивота???
Smile
seljanko.
oni sto su iz svinjaca dosli na mesto ministra, sto su jurili i u zavor trpali nekomuniste, i ostali njima slicni, svi treba da pocrkaju...u najgorim mukama, npr sida ili leukemija..tako nesto, naci ce se vec Smile

Ох, како је истина болна,
тад се,у немоћи чине највеће глупости,

па се срља све даље и даље,
губи се разум,
и нормално, за погрешну странку се гласа тад!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
ovo sad je sranje, ono sto je bilo poslednjih 3 god je takodje-sranje...
ono sto ce biti ako se ponove izbori je demokratska vlada-potpuno nestabilna, nesposobna da jednu odluku donese jer ce se DLP i DSS oko najnebitnijih stvari klati
ili stabilna vlada DSS i radikala. to je tek uzas o cemu ne treba ni pricati..
mozda izgubimo jos koju stotinu milijardi dolara za tih par godina. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 02:15:34 od Drenjina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:06:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vanga Izbori baba

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.