Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umrezavanje Laptopa i Pc-a preko wifi-a  (Pročitano 632 puta)
14. Avg 2013, 01:07:34
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
E ovako, Imam kablovski net na koji mi je prikacen komp i imam jedan wirless ruter preko koga mi je prikacen laptop.  Na obe masine imam instaliranu windows 7.  Citao sam o ovome ali nikada nisam nasao nista konkretno bas o windows 7, uglavnom sam vidjao za windows xp, pa ako bi neko mogao detaljno da mi objasni bio bih zahvalan  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Moze li mi neko pomoci? :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Bas vam hvala na pomoci!!!!!!!! NAJGORI FORUM IKADA !!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ok, odakle da krenem?

Kao prvo...ovo je forum.Ovde ljudi dolaze kad i koliko mogu i pisu kad i koliko mogu/stignu...
Niko nije duzan da ti odgovori u prvih pet minuta od postavljenog pitanja.

Drugo: Kad postavljas pitanja, jasno definisi sta ti treba, nemoj da mi nagadjamo.
Kazes imas dva racunara, jedan net, jedan ruter na koji se kacis sa oba racunara, jedan direktno na LAN, drugi WI-FI konekcija?
Cisto da znas...tvoji su racunari vec umrezeni, na istoj su mrezi i imaju izlaz na intenet.
Treba ti da shareujes neke foldere?
Da pristupis sa jednog racunara na drugi?
Da delis internet jednog racunara na drugi?

Rekao si dve stvari, i ocekujes da se ljudi koji ovde dolaze volonterski da pomognu nekome ko ima problema, polome oko tebe, a pri tom im je najpotrebnija sposobnost citanja misli, ili gledanja u pasulj.

Kako je munka prestala na klinici da baca pasulj i resava probleme na taj nacin, slaba vajda od te tehnike...

Trece: dva puta u toku dana si se javio, pitao da ti se pomogne, nisi jasno definisao sta ti treba, a top teme su prepune saveta i how-to linkova.
Do sada je bilo na desetine ovakvih pitanja, da si se samo malo potrudio da prelistas po forumu, iskoristis pretragu...kladim se da bi do sad vec radio sve ono sto zelis, a neces nama da objasnis.

U svakom slucaju...da si procitao pravilnik, sve ovo bi ti bilo jasno, ali tebe to ocigledno mrzi, vec zelis da ti neko nacrta, jos ako moze i da ti uradi...bilo bi idealno.

Uz duzno postovanje, ali ako ti neces ni malo da se trudis...zasto bi bilo ko od nas?

May the google be with you!

[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.