Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:36:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi gradonačelnik Beograda !?!  (Pročitano 13096 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Нисте способни да нађете лепо у свом окружењу и цео живот вам пролази у мржњи према околини

danas sam se provozao brodicem na Dunavu, uzivao u jednom od poslednjih toplih dana ove godine.

Citat
Како не можеш да разликујеш љубав према својој земљи и свом народу од радикала, гранд параде и ратних злочинаца (које имају сви)?

problem je sto ima mnogo onih koji ljubav prema grand paradi, ratnim zlocincima (koje imamo i mi), svetskom inacenju... poistovecuju sa patriotizmom.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Od kada je patriotizam poslednje utociste nitkova???
Od kada zuti vladaju i hoce po svaju cenu da nestane svesrpsko.
Stvarno ne mogu da shvatim a tebe i malceku i slicne likove -minorne  po Srbiju - necu da pokusavam ni shvatim a da bi vas covek shvatio mora da se spusti mnogo nisko. Ja u tu zabokrecinu necu.

Ako ne mozes da shvatis nesto procitaj svaki put kada hoces da mi kontriras potpis i sta pise u njemu- "nasi nas dusamani,..."
Ne treba nam niko spolja - dovoljno je samo nekoliko likova i koji pocnu da kukaju kako spamujemo i misle da su samo oni posisali svu pamet ovog svetaq.
Kamo srece da dodje na vlast u Beogradu neko drugi -bilo ko - samo da se vec sklone zuti. I bogu i narodu u Beogrdau dijadise Bogdanovic, Hrustanovicka i slicne osobe.
A 13 godian vlasti u beogradu je i mnogo za zute - s obzirom da mnogo jada zadase narodu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
danas sam se provozao brodicem na Dunavu, uzivao u jednom od poslednjih toplih dana ove godine.

Одлично проведен дан...

Citat
problem je sto ima mnogo onih koji ljubav prema grand paradi, ratnim zlocincima (koje imamo i mi), svetskom inacenju... poistovecuju sa patriotizmom.

И зато што их има много ти мислиш да је најпаметније да им се у свему супротстављаш. Притом упадаш у такву мржњу према свему што је српско. То није здраво, вања...

Психичка је снага наћи свој пут у свему томе, а не сврставати се на неку страну и онда удри по неистомишљеницима...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Evo recimo ja ne mogu da smislim Grand paradu,velikog brata,mislim da svi ratni zlocinci treba da odgovaraju i ponosno kažem ,ja sam patriota!
Možeš li i imaš li ti ikakvog osnova da to kažeš sam za sebe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Проблем је у глави схватити да си ти јединка и да не припадаш "ни једној Србији".

Нема више Србија и више народа који се зову Срби...Они се воле само на један начин, нема их више...и тај начин нема везе са политичким опцијама (проклетници) које успешно деле народ...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Притом упадаш у такву мржњу према свему што је српско. То није здраво, вања...

LDP je naprimer partija u parlamentu Srbije, pohvalio sam i odluku ministra Srbije Dusana Petrovica da smeni sudije koje su namerno "zastarele" slucaj Ilarion, pozdravio sam i ratifikaciju CEFTE i Kjota, pozdravljam i nove pasose i licne karte. Samo sto je sve to moglo dosta brze i ranije.

Da mogu da biram gradonacelnicu iz redova LDP, to bi verovatno bila Biljana Srbljanovic.

Citat
Проблем је у глави схватити да си ти јединка

odlican text na ovu temu od pre par dana!

Nebojša Milenković, B92/blog

No Pasaran!

Umesto šovinistickog laskanja narodnoj taštini, treba oštrom kritikom proceniti sposobnost, prava i moć svoje države i svoga naroda. Jovan Cvijić, 1921

Direktan izliv patriotizma na mozak koji poslednjih nedelja, poput kakvog zlokobnog virusa prenetog iz devedesetih, opseda mnoge glave u Srbiji alarm je za uzbunu svega onog i svih onih koji još uvek veruju u to da Srbija ─ uprkos svemu ─ i dalje može da bude: građanska, uljuđena, pristojna i sređena zemlja.

Šta su i koji su, dakle, nacionalni interesi Srbije danas?

Da li kolektivizujuće predstave naciona kao ujedinjenog ludila koje kao svoje najviše vrednosti umesto čoveka i pojedinca afirmišu amorfno telo nacionalnog kolektiviteta ─ uprkos iskustvu koje imamo ─ još uvek mogu da deluju omamno prosečnom srpskom biraču!?

Da li su svi koji pozivaju na nacionalni konsenzus, i koji nam poslednjih nedelja nude: antizapadnjaštvo, konfrontaciju sa NATO paktom, izolaciju, neonacističke marševe,... uopšte svesni mogućih posledica vlastitih izjava i postupaka?! I da li ih njihova besvesnost čini manje odgovornim tj. može li ih abolirati od štete koju takvim činjenjem nanose?! Da li više nego mlake reakcije vlasti (ili pak izostanak reakcija) znače prećutno solidarisanje s ludilom u naletu?!

Granice slobode su granice odgovornosti ─ a krajnja instanca svega, naravno, jeste vlastita savest: odgovorni ljudi, odgovaraju (i snose posledice) za vlastite postupke! Baš kao što je i svaki čovek odgovoran za način na koji se nad njime vlada!... Smisao političke odgovornosti jeste upravo u tome što ona nikome ne dopušta uzmak!

Zato je neophodno reći jasno i glasno: pojedinac mora da bude ispred društva, građanin je ispred nacije, ljudski život ispred svake mitomanije!

Patriotizam = individualizam!

Volim Srbiju = govorim istinu!
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Patriotizam = individualizam!

Volim Srbiju = govorim istinu!

Kada si ti govorio istinu??????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

A ja sam onda veliki individualista i Srbin, Srbendeka, gedza srpski  kada sam patriota - za razliku od tebe i tebi slicnima.
ne mozes tek tako nametati svoja misljenja i misliti da samo ti pravilno mislis i savremneo  a mi smo zaostali i glupi, primitivni. Nekada ne trebas to reci ali iz tvojih postova to stalno provejava i idi citaj bleeeeeeeeeeeeeee93, gledaj spanske serije na njoj .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Stvarno me cudi da ima ljudi sa ovakvim raymisljanjem kao vanja_gator...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 22:31:59 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Stvarno me cudi da ima ljudi sa ovakvim raymisljanjem kao vanja_gator... Smile
kada vidis ko mu je u potpisu-jedan mrtvak i jedan setajuci mrtvak -onda ti je valjda sve jasno.
posto su oni partija desnog centra krenuli sa desne strane da nestaju. A tek akko ce proci narkonam nakon Simovicevog svedocenja - stvarno Budala ne zna da laze ona zna samo istinu da kaze. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne treba zaboraviti da je sretno resenje za gradonacelnika Beograda i Dr Bogi. On je intelektualac visokoga ranga (ima licni Univerzitet i Akademiju), nocit je, zna Albanski jezik, ima lepe brkove i ben! Koliko ima kuca i stanova po Beogradu, to jos niko nije uspeo da prebroji. Krace, pun je ko brod. I sta treba vise za gradonacelnika naseg predivnog grada - Beograda!
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 22:52:54 od duvanac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:36:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.