Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 17:31:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: novi caj za mrsavljenje  (Pročitano 40075 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
a ti si malo amtiprotivan zar ne?

ako ti ne verujes onda ne pali kod tebe.

gota have fait

ako verujes moze imati neki efekat , zbog autosugestije , jedino , ali od caja da smrsas nema sanse , mozes da izbacis vodu malo da procistis creva i to je to , ali salo ne , samo pravilna ishrana i vezbanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ne verujem u cajeve za mrsavljenje..ama nikako
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung J6
treba verovati ne samo zbog autosugestije vec zbog ljudske prirode kojoj je potreban cilj i gonic prema nekom odredistu .u ovom slucaju sve se svodi da caj kao sredstvo nije stetan a moze i da koristi.

pi al sam se zapricao
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@uboje
Pa,ono je najbolje kada se koristi pravilna ishrana i vezbe,ali...vecina nas i ima problema sa kilazom zbog nepostovanja tog recepta.

Znate kako sam ja jedne prilike skinula 16 kg za 6 nedelja-domace mleko i cokolesnik (medolino,frutolino),nisam jela testeninu,a sva hrana mimo kasica je bila izmiksana i kasasta (bilo sta kuvano,pa cak i pasulj) (nisam jela ni meso).

Nakon 6 nedelja su i svi nalazi bili odlicni,a smrsala sam  Smile

Deluje jednostavno,ali i nije bas-tako pripremljena hrana vas ne drzi dugo site,ali ne morate paziti na kolicinu,bar ja nisam,a vremenom primetite da vam se i apetit smanjio.
Ja sam kasnije,vremenom dobila opet visak kilograma,ali ne zato sto je organizam trazio-ono kao povratni efekat,vec sto su mi oci bile gladne,pa nisam mogla da se priviknem da sam sita od 1/2 tanjira supice  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
treba verovati ne samo zbog autosugestije vec zbog ljudske prirode kojoj je potreban cilj i gonic prema nekom odredistu .u ovom slucaju sve se svodi da caj kao sredstvo nije stetan a moze i da koristi.

pi al sam se zapricao

caj ne moze da naskodi ako se koristi umereno,ali ima ljudi koji se oslone na njegov efekat,pa unose iste kolicine hrane racunajuci da ce caj *izbaciti* visak,a to kada se preforsira,zavisno od organizma moze da izazove i problemcice-pojavu hemoroida zbog preterane stimulacije creva...

treba biti oprezan...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung J6
to sam i ja rekao treba praviti pauze da se ne poremeti flora ili nedaj boze pojave hemoroidi.
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

~ Words Are Loaded Pistols ~

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 300
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Motorola L2
Najbolji nachin za mrshavljenje je kombinacija proteina, ugljenhidrata (pshenica/zito) i "fibre" (bem li ga, ne mogu da se setim nashe rechi, ali  je odlichno za probavu) i izbacivanje secera!  Ja sam zbog sjebanog pritiska totalno izbacila shecer iz ishrane i mnogo se bolje osecam, a i bolje izgledam.  Kad mi za neshto treba shecer, ili koristim med ili dijabeticharski.  Naravno, vezbanje nikad nije na odmet, ali mene lichno te stvari ne zanimaju.  Dosta hodam, i umesto lifta uzmem stepenice i tako to.  Neverovatno je koliko male stvari stvarno znache.
IP sačuvana
social share

Sometimes I sit and look at life from a different angle,
Dunno if I m God's child or Satan's angel...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
fibra ili biljna vlakna... odlicna stvar...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ne jesti dok se bleji u tv ili monitor...
probati sve ili skoro sve sto ti se jede, ali parce ili komadic ili malu porcijicu...
obavezna tri obroka bez dosipanja u tanjir.
poenta je ne uskracivati sebi nista, a s druge strane ne jsti non -stop
kad covek vidi na gomili sta jede i sta ce i koliko da pojed, manje je gladan... ima istine u onome 'oci mu gladne'
niko nije sit od pola tanjira supice, ali ce se svako prejesti od dve kile hrane... ima neceg i izmedju ovih krajnosti...
a debeli ili punacki ljudi cesto robuju bas tim krajnostima: ili jedu kao pticice (tj. na dijeti su- sto ce reci imaju naopako vidjenje dijete) ili zderu kao iz gladi utekli, po ceo bozji dan

sta goji? konzumacija jake hrane, narocito kad je u velikim kolicinama, plus nekretanje...
sta skida kilazu? konzumacija niskokaloricne hrane, u 5-6 obroka rasporedjene, u kolicinama koje su obilne ali ne i preobilne, plus kretanje   
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 20629
Zastava tamo gde nebo ljubi more...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Ace 5830
ma cajevi su glupost,vise kretanja i to je to!!!
IP sačuvana
social share
Never drive faster than your guardian angel can fly!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 17:31:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.