Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови борбени авиони Србије на – лизинг  (Pročitano 16823 puta)
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung i9300
pa nista,ostaje jos da svaki srbin izvadi nesto od parnih organa(plucno krilo,bubreg,jajca...ko ima i nije ih vec zvestao nekoj banci za goli zivot!) sve to prodamo+uzmemo jos 500 000 000 kredita od eu i vozimo se na lizing dok ima goriva.........u ostalom,sta se ja brinem,ima ko ce to sve da zavrsi po "najpovoljnijim" uslovima za sve nas!!hahahahahaahaha....... Smile

OMG troll  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung sgh-550i
E ovo je sad mozda off, ali sta mislite cisto tehnicki o Rafalu kao varijanti?  Smile
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S7
E ovo je sad mozda off, ali sta mislite cisto tehnicki o Rafalu kao varijanti?  Smile

Odlicna varijanta, meni licno je to jedan od boljih aviona na svetu.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
I po meni je Rafale jedan od najboljih aviona na svetu.

Iskreno,prelep avion,odlican avion,cena mu je takodje "odlicna"...
Po meni,bolja opcija od EF.Pristrasno,ali... Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Rafal je vrhunski avion i jedan od meni najdrazih aviona (uz SU-35BM), trenutno je jedan od retkih stvarno visenamenskih aviona. Rafal ima samo jedan problem koji ga sprecava da bude siroko prihvacen u svetu a to je cena.
Kad bi se postigao politicki dogovor da ga nabavimo po francuskoj ceni (65 miliona evra po komadu, doduse go avion) i to sa nekom kompenzacijom kroz isporuku neke robe ili nesto drugo, tesko da bi se u Srbiji bilo ko pobunio protiv te odluke, naprotiv. Ali to samo mozemo da sanjamo, Francuzi ga na strani ne nude ispod cene koja ukljucuje i razvojne troskove a ne znam da su ikome ponudili bilo kakavu kompenzaciju. Ofset u smislu transfera tehnologija jesu, ali tu opet moras da imas love da ga kupis.

Zao mi je sto se Rusi ne oglasavaju, posebno sto su i po Hrvatskoj pricali da znacajan deo moze da se pokrije robom (ako se moze verovati novinama). Mozda ce oni da popricaju na nekom visem nivou o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Jako lepo receno.Slazem se sa tobom apsolutno,pogotovu onaj deo sa Su-35BM Smile

IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Kad bi se postigao politicki dogovor da ga nabavimo po francuskoj ceni (65 miliona evra po komadu, doduse go avion) i to sa nekom kompenzacijom kroz isporuku neke robe ili nesto drugo, tesko da bi se u Srbiji bilo ko pobunio protiv te odluke, naprotiv. Ali to samo mozemo da sanjamo, Francuzi ga na strani ne nude ispod cene koja ukljucuje i razvojne troskove a ne znam da su ikome ponudili bilo kakavu kompenzaciju. Ofset u smislu transfera tehnologija jesu, ali tu opet moras da imas love da ga kupis.

ne ulazim u to da li je rafal konkurentan drugim avionima 4.5 generacije (mada se pricha da bash i nije  Smile ) ,ali bih bash voleo da znam koji su to politichki dogovori koje treba da sklopimo da bi mogli da kupimo avion ( priznanje kosova , odricanje od RS ?  Smile  ....)

takodje me interesuje koju to robu mi mozemo da ponudimo kao kompenzaciju , koju stalno pominjesh u tim tvojim zamishljenim dogovorima oko kupovine aviona . ja stvarno ne znam shta mi to mozemo da izvezemo u znachajnijoj vrednosti u zemlje koje proizvode avione ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ti opet teras na isto, kako ti ne dosadi. Pod politickim dogovorom se moze podrazumevati da im se obeca da ce metro (ako se bude gradio) graditi njihove firme (ionako se prica da ce one to i da rade) i sl.
A robni aranzmani mogu biti razni, otkud znam sta im treba na duzi periood tako da na 10-15 godina izvozis neku prihvatljivu cifru na godisnjem nivou, citava prica je inace i bila hipoteticka.

Ili da se citiram:
Citat
Ali to samo mozemo da sanjamo

Lepo pise za one koji hoce da procitaju.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2010, 11:42:28 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ti opet teras na isto, kako ti ne dosadi. Pod politickim dogovorom se moze podrazumevati da im se obeca da ce metro (ako se bude gradio) graditi njihove firme (ionako se prica da ce one to i da rade) i sl.

aha , znachi pored placanja aviona treba da im platimo i metro ... od kojih para pitam se  Smile

Citat
A robni aranzmani mogu biti razni, otkud znam sta im treba na duzi periood tako da na 10-15 godina izvozis neku prihvatljivu cifru na godisnjem nivou, citava prica je inace i bila hipoteticka.

na shta opet sledi pitanje shta im to treba iz srbije , osim ljudskih organa kako reche wessko ... Smile

Citat
Ali to samo mozemo da sanjamo

za snove postoji tema ,ali ne na ovom pdf  Smile :

http://forum.burek.com/snovi-analiza-i-tumacenje-t338898.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S7
Citat
koju stalno pominjesh u tim tvojim zamishljenim dogovorima oko kupovine aviona . ja stvarno ne znam shta mi to mozemo da izvezemo u znachajnijoj vrednosti u zemlje koje proizvode avione ..

Zrna kalibra 7.62,9,11 je nesto sto realno imamo najpovoljnije u Evropi.Em sto je najeftinije, em sto je dobrog kvaliteta.Isto preradjene sirovine za izradu istih su dakako povoljnija cena za evropsko trziste nego njihova domaca.Pa Poljacima se vise isplati da kupe od nas, plate sve dazbine, nego da uzimaju od njihovog domaceg proizvodjaca.Isto tako i za artiljeriju........
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.