Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji glumac je najbolje predstavio ulogu Džokera?
Cezar Romero
1.1%  (1)
Džek Nikolson
27.4%  (26)
Hit Ledger
71.6%  (68)
Ukupno glasova: 95
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Batman-The Dark Knight(2008)  (Pročitano 43119 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
 Smile

osim toga, što se tiče Two Face-ovog oka, niko nije spominjao da on na to oko vidi. Koliko ja znam, oči jako teško gore, a za tih nekoliko minuta, njemu je moglo samo lice da izgori. Nervi možda jesu oštećeni, ali on zbog gubitka Rejčel, i čistog emotivnog bola i gubitka potpuno zaboravlja na bol. Tehnički gledano, moguće je. Verovatno vidi samo na desno oko, levo se tu samo pomera...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
a sada dosta offtopica

da li ti konkurises za moderatora pa si se zdao ili sta...? Smile

ne nego sam to nekada bio .  Smile

Smile borkes
odvikni se onda.... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
Citat
a sada dosta offtopica

da li ti konkurises za moderatora pa si se zdao ili sta...? Smile

ne nego sam to nekada bio .  Smile

Smile borkes
odvikni se onda.... Smile

od chega da se odviknem ??

Smile

osim toga, što se tiče Two Face-ovog oka, niko nije spominjao da on na to oko vidi. Koliko ja znam, oči jako teško gore, a za tih nekoliko minuta, njemu je moglo samo lice da izgori. Nervi možda jesu oštećeni, ali on zbog gubitka Rejčel, i čistog emotivnog bola i gubitka potpuno zaboravlja na bol. Tehnički gledano, moguće je. Verovatno vidi samo na desno oko, levo se tu samo pomera...

logichno objashnjenje... mislim "logichno"... Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
od bitisanja moderatora Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Evo borkes pokushacu josh da objasnim par stvari:

POkušaću da odgovorim na tvoja pitanja:

- Maznuo je skoro 68 miliona dolara iz banke, a ti pitaš gde je kupio toliko eksploziva od onoliko kriminalaca i bandita u USA.

- Joker thugs. A budući da je organizovan i da ima ljude i u policiji, ne bi me čudilo da ih nema i u bolnici.

-Ubio je samo profesionalne lopove kako bi uzeo novac za sebe, njegova banda nije dovoljno profesionalna i organizovana da izvede sve to.

-Od onolikog novca, on je zapalio samo pola. OSim toga, anarhista poput njega, i njegova banda, uvek mogu da obezbede sebi dovoljno para i sredstava za život a bez da brinu

Joker nije lud. On je intelektualno lud. Prepametan, prefrigan, lukav... Sama pljačka na početku je dokaz koliko je precizan do detalja. Za sve ima rezervni plan.

Two-Face

Nije njemu stalo do toga.

Ne vidim zbog čega bi imao ikakvih govornih mana...

Ovo mi baš i nije jasno

Kako znaš da nije imao neku od povreda?

Zna čovek gde da traži...

Imaš odgovor. Policija je tek dolazila.

A možda i nije bila evakuisana bolnica?

He got he's share. Današnji advokati nisu ništa bolji.

Pa nije baš da nije bilo napora. Pod ok uglom je mogao da prođe sa uganućem.

To je već bilo projektovano. On je samo ubacio u pogon.

On jeste strašan. Sa normalnim glasom ne bi bio.

*Transportacija Denta - ovo ti ni ne trebam objasnjavat

??

Zbog Sonara nije primetio dolazak Jokera.

Jbg, to ga nisu učili na akademiji. Nije bilo predviđeno.

Thugs. Korumpirani panduri koji bi ubili kevu i ćaleta za lovu.

Ne ja nisam pitao odakle mu pare vec odakle mu onolka kolichina exploziva - dok se nadje i nabavi treba duga procedura, i josh da se daje nekom anonimusu kao Joker.....to bi stvarno potrajalo

2) Joker nije imao ljude u policiji - Maroni je imao. Ali i dalje ne mjenja chinjenicu da bi neko primetio transport tolike kolichine exploziva u dotichne nastambe

3) dobro ima mozda tu neshto

4) Mislim da je pustio sav novac da izgori, ali i dalje jokerovi pomocnici bi definitivno trebali novca - samo ne bi ga mogli nabaviti preko Jokera

5)Tu se ne bi slozio, a vidjet ces i zbog chega

Two Face

2) Stalo ili ne stalo, njega je to moralo, da boli, morao je da bude u agoniji. Nije Dent fizicki i psihicki jak lik

3)chovjek praktichno na svakoj vrsti svog pojavljivanja je na razlichitom mjestu iako je razmak izmedju tih scena mozda 5min

4)pa mislim da bi se to istaklo u njegovoj pojavi - bolu u nogama/rukama/grudima ili dodatni oziljci

5)pa mozda zbog rupe u licu i chinjenicom da nema pola usni. Joker je imao manje oziljke na ustima, i opet je drugacije govorio

6)E jbg saad, to nije odgovor. Pogotovo kad je anarhija na vrhuncu, panika vlada gradom, a on opushteno ide od osobe do osobe

*to i dalje ne objasnjava zasto niko nije pozvao policiju da prati taj bus, niti od kuda bash toliki prostor da jokerov bus upadne bez ikakvih problema

*mislim bash kad je policajac dolazio u bolnicu i rekao Jokeru da se zgrada evakuishe i da mora da se pridruzi ostalima. A chak i da to nije sluchaj zar bi poslali samo jednog policajca da evakuishe najvecu Gothamovu bolnicu(chak se sjecam da je Gordon rekao da mu je ta bolnica sa josh dvije najveci prioritet). + to ne objasnjava zasto su harvija ostavili zadnjeg

*mislim da bi neko intligentan i bogat kao Lau trebao da ima fantastichnog advokata

* mislim da se jasno chulo krckanje kostiju, a i nemoze da tek tako hoda nakon par dana. Jbt kad uganesh nogu nosish gips po mjesec-dva

*nije bilo projektovano. Brus je saznao prvi put za ovu tehnologiju nekih 30 min od pocetka filma. Mislim da bi FOX znao prvi o projekciji te mashine, da je ona postojala, umjesto toga on je delovao iznenadjeno i shokirano kad je video mashinu

*betmenov glas. na stranu shto je grub, i neki ga ne bi mogli razumjeti - al mnogim ljudima je smeshan. Chinjenica da Brus ima normalan glas, a kad postane Betmen mnogo ga forsira(glas), nekako je otupljavajuce

*e ovo sam hteo objasnit.

Znachi Gordon lazira svoju smrt, da bi zastitio svoju porodicu. Brus wejn zeli da otkrije svoj identitet, ali ga Harvi prestize. Dzoker presrece konvoj koji prevozi harvija, a betmen presrece dzokera. Deo grada, put su unishteni ali na srecu dent, betmen i gordon su uspeli privesti Jokera. A on je to zapravo i zelio.

E pa:
zar to ima imalo smisla iz perspektive likova. Zasto bi Gordon smislio takav priglup plan - nema garancije da bi uspeo i + je stavio svoj zivot i zivot policajaca(i Harvija) na kocku jer je znao da Joker dolazi po harvija.
Dalje:Betmen mozda pati od velike hrabrosti i ponosa, ali nema shanse da je mogao predvideti i planirati tako uspjeshan scenario u kojem on prevrce dzokerov kamion,lazira svoj poraz, i Gordonovo svechano pojavljivanje - jer se to desilo svega nekoliko metara od kamiona.
Joker treba denta za drugu fazu svog plana - zashto onda koji qrac pokushava da ga ubije raketnim bachacem. Ako je joker toliko hteo da se zatvori zasto prolazi tako komplikovan scenario.

Znachi Harvija prevoze, chak i harvi sam je rekao da ce njegov prevoz da namami dzokera i tako ce ga betmen spasit. A kad se dzoker pojavi i sve ide po planu, oni su zaprepashteni shto je tako.

Mislio sam da se oslobodi njegovog stiska kad ga je dzoker vec oborio

Mislim da je mogao, da smisli vec neki gadget protiv dzukela

to i dalje ne objasnjava zasto nije prikazana ni jedna scena kidnapovanja

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Ma betmen zauvek je betmen zauvek kao i debeli deni de vito u ulozi pingvina,a ovaj danasnji rimejk betmena tj mracnog viteza zaboravice se za par godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ma betmen zauvek je betmen zauvek kao i debeli deni de vito u ulozi pingvina,a ovaj danasnji rimejk betmena tj mracnog viteza zaboravice se za par godina

Nagluplja izjava veka,totalno se razumes u filmove,kad mozes takvu glupost da napises.

Bravo majstore  Smile Smile Smile

Cenim  i ne mesam se u ukuse filmova.I kome se ne svidja film,ja to postujem,ali ovakvo nesto moze samo napisati neko ko nema pojma.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nagluplja izjava veka,totalno se razumes u filmove,kad mozes takvu glupost da napises.

Bravo majstore  Smile Smile Smile

Cenim  i ne mesam se u ukuse filmova.I kome se ne svidja film,ja to postujem,ali ovakvo nesto moze samo napisati neko ko nema pojma.

Shto je on ispao glup?

da li ti znash da josh dosta ljudi gotivi Burtonovog Betmana nego  Nolanovog

I chinjenica je da je pingvin De vitova najbolja uloga i film je sam po sebi odlichan

da ne spominjem kako je Michael K. bolji brus vejn/betmen nego Christian B.

Ja volim i Burtonovig i Nolanovog betmena i oba su mi na razlichite nachine dragi

ali nema smisla nazivati nekog glupim zato ako voli drugu verziju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ja sam samo rekao da je napisao glupost ,a ne da je glupo.Procitaj ponovo sta sam napisao.

Meni nije namera da ikog vredjam i nemoj pogresno da proucavas moje reci  Smile
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ako hocete, mogu da napravim jednu temu sa anketom gde mozete da glasate i komentarisete koji glumac je najbolji Betmen. Takodje, mogu u ovoj temi da dodam da glasate Za Nikolsona ili Ledgera kao Dzokera...

?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.