Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Android telefoni i tableti - najave i glasine  (Pročitano 155009 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone
Pa mislim da nisu ali pojavice se to uskoro Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Ako ne zveknu neku cenu od koje otpadaju usi, mogli bi da naprave odlican posao, tacnije da ga nastave, sa galaxy serijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone
Ne bi smeli da zveknu cenu jer je telefon od plastike Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Meni to sto je od plastike nije nikada bilo previse vazno. Vazno mi je samo da je ta plastiak dobro upakovana i da je telefon kompaktan. Krajem meseca idem nesto poslom do Minhena, pa ako se do tada pojavi i ako ne bude preskup, mozda ga uzmem za sebe. Moram samo jos da proverim kakva mu je kamera (u poredjenju sa 4S), posto mi je to vrlo vazno. Ovo ostalo manje vise, to je to, nema sta, odlican telefon. Nadam se samo da nece imati opet neke zute mrlje i slicne bagove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone
Ne smeta ni meni plastika toliko... Ali bas zbog nje, taj telefon ne sme da kosta kao HTC One X recimo, koji je mnogo dobro odradjen....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Pa ni meni nije jasno zasto samsung ne napravi kuciste od nekog kvalitetnijeg materijala. Kada prave sve ove perverzije, sigurno im tehnologija izrade obicnog kucista od nekog aluminijuma ilil slicno ne bi predstavljala problem. A i time bi izbili argument iz ruku svim ovim hejterima (znas na koga mislim), koji kad ne znaju kako da ih omalovaze, onda kazu "plastikaner". Opet One X koliko vidim kaska dosta za tegra 3 cpu, ima losiju kameru, tako da vec ovako na prvu loptu kaska za njim. A i imao sam S1 i iako je bio plastikaner, bio je skroz cvrst, utegnut i nikakav problem nije bio sa njim. A i gledao sam neke one crash testove za S2 i telefon je realno preziveo vise nego ip4S i to mnogo vise. Jedva da se izrebao malo, dok se ovaj sav raspao. Dakle ta plastika je izgleda prilicno kvalitetna. Ima i onaj glossy look, tako da je to sto se mene tice, sasvim prihvatljivo. Sam izgled onako, dobar je, mada mozda sam ocekivao nesto bolje. Velicina, na gornjoj granici. Ekran odlican, baterija, videcemo. 1GB rama. Dakle odlican telefon. Jos ako cena bude prihvatljiva, bice opet best seller.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone
Naravno da ce biti best seller, to se od Samsunga ocekuje Smiley
One X je malo problematican u verziji sa Tegra3 procesorom, ali ne verujem da se to nesto oseca u radu.... Vec su se pojavili neki benchmark testovi, izmedju S3 i One X sa Tegra 3 i S4 (koji je 'ostvario' veci rezultat od tegre3) i S3 je dosta bolji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Da, da, video sam to. Zato i kazem. Bice to odlican telefon. Ako cujes nesto za cene, javi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone
Vazi se Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
LG G2
http://www.engadget.com/2012/05/03/galaxy-s-iii-microscope-hd-super-amoled/  Ne odusevljava me ni ekran ni izgled telefona.Cekam utiske prvih korisnika.
Moze se naruciti po ceni od 620 e.Kod nas treba ocekivati startnu cenu od oko 800 e.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2012, 22:45:23 od nikola62 »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.