Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Najbolja pesma AC/DC svih vremena:
Back in black
15%  (24)
You shook me all night long
18.1%  (29)
Thunderstruck
20%  (32)
TNT
15.6%  (25)
Highway to hell
19.4%  (31)
Fly on the wall
0.6%  (1)
Moneytalk
0%  (0)
Let there be rock
8.8%  (14)
Shoot to Thrill
2.5%  (4)
Ballbreaker
0%  (0)
Ukupno glasova: 160
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi album AC/DC ~ AC grom DC dolaze u Beograd  (Pročitano 65117 puta)

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
https://tickets. acdc. com/

Dok ovde ne vidim <Belgrade>.  .  .  .  .  .  ne verujem.  .  .  
« Poslednja izmena: 02. Jan 2009, 14:44:07 od unmeaning »
IP sačuvana
social share
I think it would be a good idea.    

Mahatma Gandhi, when asked what he thought of Western civilization
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows NT 4.0
Browser
Google Chrome 1.0.154.42
mob
HTC TOUCH PRO
ja idem u london za svaki slucaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock'n Rool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava Majdanpek,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 3110
ja idem u london za svaki slucaj

Ma kakav London ja se nadam da ce doci ovde... Smile
IP sačuvana
social share
Iron maiden    Up the irons!!!
AC/DC ROCKS!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock'n Rool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava Majdanpek,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 3110
AC/DC sigurno nastupaju u Beogradu Smile

Australijska grupa "AC/DC", jedna od najslavnijih u istoriji rokenrola, nastupiće krajem maja ili početkom juna u Beogradu, na stadionu fudbalskog kluba Partizan, potvrđeno je agenciji Beta u produkcijskoj kući “Komuna”.

Na zvaničnom sajtu grupe još nema podataka o gostovanju u Beogradu, ali je uočljivo da između 24. maja i 12. juna nema zakazanih koncerata.

Prema rečima predstavnika “Komune”, konačni ugovor sa bendom je potpisan a za mesto nastupa izabran je Partizanov stadion, jer je procenjeno da bi izgradnja tunela za unos opreme na stadion Crvene zvezde bio previše zahtevan projekat.

"Komuna" je predlagala da beogradski koncert bude na Hipodromu ili na Ušću, ali je menadžment sastava “AC/DC”, koji je u decembru bio u Beogradu, rekao da australijski hard rokeri insistiraju na stadionskim svirkama.

"AC/DC" postoji od 1973. godine i najslavniji je bend iz Australije. Svrstava se, takođe, među najvažnije i najuticajnije bendove hard roka i hevi metala, premda njegovi članovi tvrde da sviraju rokenrol.

Pesme sastava "AC/DC" kao što su "TNT" (1975), "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" (1976), "Let There Be Rock", "Whole Lotta Rosie" (1977), "Highway To Hell" (1979), "You Shook Me All Night Long", "Back In Black" (1980), "For Those About To Rock" (1981) i "Thunderstruck" (1990) postale su deo globalne rok lektire.

"AC/DC" je peti najprofitabilniji sastav i deseti najprofitabilniji izvođač muzike na teritoriji SAD, sa više prodatih primeraka albuma nego što ih imaju Madona, Maraja Keri i Majkl Džekson.

Grupu su u Sidneju formirali gitaristi, braća Malkolm i Angus Jang od kojih je scensko odevanje potonjeg - školska uniforma i kratke pantalone - postalo zaštitni znak "AC/DC".

Grupa je počela da stiče kultni status 1976. godine, kada je njen drugi australijski album "TNT" objavljen na tržištu SAD i Evrope, pod izmenjenim nazivom "High Voltage". Ali, istinski komercijalni uspeh u Americi i svetu je ostvarila s albumom "Highway To Hell" (1979).

Potom je "AC/DC" zadesila tragedija, kada je njen drugi zaštitni znak, pevač Bon Skot, preminuo sticajem nesrećnih okolnosti. Bend je, međutim, našao srećnu zamenu u Brajenu Džonsonu i s njim snimio bestseler album "Back In Black" (1980) - danas, posle Majkl Džeksonovog "Trilera", drugi najprodavaniji album na planeti, koji je prodat u 45 miliona primeraka.

Ostali albumi grupe "AC/DC", prodati u više od pet miliona kopija, su "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" (1976/1981), "Highway To Hell" (1979), "For Those About To Rock" (1981), "Who Made Who" (1986) i "The Razor's Edge" (1990).

"AC/DC" trenutno promovišu novi album "Black Ice" (2008), koji je uprkos velikoj krizi diskografske industrije postao bestseler - u novembru je, samo dve nedelje nakon objavljivanja, prodat u više od milion primeraka, a u međuvremenu je ta cifra upetostručena.

Izvor:B-92

TOOOOOOOOOOO!!! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 22:28:24 od ceomyo »
IP sačuvana
social share
AC/DC ROCKS!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 2730
Videćemo koliko će da nam bude "to" kada objave cene.  Smile

Evo teksta od Hrvata, 1€ je 7kn, ja stvarno ne znam kojom magijom na Partizanov stadion može da se potrpa više od nekih 40.000 ljudi pa vi računajte...

Citat
ACDC neće u Hrvatsku i to je sigurno. Svirati će Beograd, Partizanov stadion, 26.5.2009.
2,5 miliona dolara koje smo nudili nisu bili dovoljni da ih natjeramo da dođu u Zagreb. Beograd je ponudio 3.
Kratko objašnjenje - 2,5 miliona dolara je 50.000 ljudi x 50 dolara (oko 300 kn) ulaznica. Dakle, s PDV om i ZAMP-om oko 400 kn, plus ostali troškovi - cca 500 kn. Karta za njihov koncert u Zagrebu koštala bi oko 450-550 kn. Uključujući sponzore... Nategnuta kalkulacija.

Nemojte se čuditi ako najjeftinija karta ne bude ispod 50€, s tim da, naravno, još uvek treba sačekati zvaničnu potvrdu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne znam... jer ako su Hrvati racunali da im karta bude izmedju 50 i 75 eura, ko zna sta ce biti kod nas...

edit :

Big Elephant 15.01.2009.

Ne želim da vas obaveštavam. Ova vest je, čim se pojavila, odjeknula kao bomba. Želim s vama da podelim radost. Beograde, Srbijo, raduj se!

Kola su krenula i sad nema nazad. Samo napred, punom parom. Neću nabrajati sve koji su bili kod nas. Važno je da su svi ostavili svoj pečat ovde. I važno je da su svi bili oduševljeni gradom, zemljom, ljudima. E, to je prava stvar. Napomenuću samo one koji tek treba da nas posete. Džejms Blant, taj čovek ili anđeo, šta god da je; "Depeche Mode", najtraženiji svetski bend, treba li trošiti reči o njima... Pa zašto da ne i "The Pussycat Dolls"? I one su velike zvezde. A pri tom Egzit još nije počeo da objavljuje svoj spisak specijalno za desetogodišnjicu festivala. Majko moja, čeka nas paklena godina.

Ali, ako je istina ovo što su svi mediji objavili i za šta smo dobili gotovo zvaničnu potvrdu na jednom eminentnom muzičkom TV kanalu... E, to je već nešto drugo. Oni nisu bilo ko, oni se ne daju opisati, oni su jedni i neponovljivi. AC/DC u Beogradu?! Kako vam to zvuči? Pa naravno - savršeno!

Mi smo o ovom bendu već pisali. Najavili smo njihov novi, sedamnaesti po redu, studijski album pod nazivom "Black Ice". I dobili smo ga! U oktobru, prošle godine. Sjajan materijal. Ko ga nije čuo, obavezno neka ga nabavi. A i valjaće mu da nauči pesme do maja ili juna. Na kraju pomenutog članka poželeli smo, s velikim uzdahom, da ovaj "rokenrol voz" protutnji i kroz našu zemlju. Eto, toliko smo blizu toga, da je gotovo na dohvat ruke. Karavan nazvan "Black Ice World Tour" kreće iz Pariza 25. februara. Proći će kroz Nemačku, Holandiju, Italiju, Španiju, Veliku Britaniju... I, svi se nadamo, i kroz Srbiju. Iako na zvaničnom sajtu benda naša zemlja još nije uvrštena u turneju, ima tu još dosta slobodnih termina. Potencijalni organizatori iz produkcijske kuće "Komuna" kažu da će to biti krajem maja ili početkom juna. Živi bili pa videli.

Nećemo se baviti pričama o tome koliko je to skup projekat i kako bi karte mogle biti skupe. Koga je briga za to kad gleda velikane?! Nećemo ni o eventualnom mestu održavanja koncerta. Zaista je to nebitno. Rekosmo već, ovo nije vest, ovo je radovanje.

Izvor: Krstarica
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 10:38:37 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock'n Rool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava Majdanpek,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 3110
Nemojte se čuditi ako najjeftinija karta ne bude ispod 50€, s tim da, naravno, još uvek treba sačekati zvaničnu potvrdu.

50 evra je sica za takav dogadjaj.Ja se radujem sto dolaze a za cenu me bas briga,i bas mi je drago sto nece svirati u Zagrebu a ovde hoce. . . Ali sacekamo zvanicno saopstenje Smile
IP sačuvana
social share
AC/DC ROCKS!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
mozda je tebi sica .. i mozda i ja imam to da priustim.. ali znas koliko ima njih kojima nije..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock'n Rool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava Majdanpek,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 3110
mozda je tebi sica .. i mozda i ja imam to da priustim.. ali znas koliko ima njih kojima nije..

Epa treba stedeti ja sam stedeo za ovaj koncert od kad je objavljeno jos u julu da ce krenuti na svetsku turneju. . .

« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 12:07:50 od ceomyo »
IP sačuvana
social share
AC/DC ROCKS!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson w810
Neka bide i 50 evra, zivotna sansa ke mi bide da gi vidam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.