Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 08:36:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucanj prekinuo tuču  (Pročitano 665 puta)
15. Mar 2007, 12:24:11
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 8.50
A.P. (22), ranjen je u utorak, oko 23 časa, u tuči dve suparničke navijačke grupe mladića, u Ustaničkoj ulici, ispred broja 244a. Ovo je u sredu potvrdio i MUP Srbije, koji zbog dalje istrage, nije mogao da saopšti detalje ovog nemilog događaja.

Prema tvrdnjama A. J, gosta restorana "Gril", koji se nalazi preko puta mesta na kome se odigrao obračun najverovatnije "delija" i "grobara", a koji je bio očevidac, najverovatnije da je tuča dve grupe bila unapred zakazana:

- Nešto pre 23 časa video sam da na autobuskoj stanici, preko puta kafane, stoji grupa od tridesetak mladića. Mislio sam, čekaju prevoz - priča A. J.
Ne sluteći nesreću, krenuo sam put kuće, zgrade koja se nalazi nedaleko od autobuske stanice:

Zastao sam i okrenuo se da bolje vidim šta se dešava. Ugledao sam kako onih tridesetak momaka svom silinom udara po pristiglim novajlijama. Onda su se začuli nekakvi tupi udarci i jauci. Radile su motke, štangle i bejzbol palice, koje ja, kada sam izašao iz kafane, nisam primetio kod momaka na stanici. Verovatno zato što nisam preterano obraćao pažnju.

Tuča između dve navijačke grupe, prema ovom očevicu, nastavljena je još žešće kada je na autobusku stanicu pristiglo vozilo "zastava 128", iz koga su izašla još četvorica momaka.

Došli su sa zapaljenim bakljama, i povikali: "Sad ćemo da vam j.... majku!"
- Onda je odjeknuo pucanj. Zatim i drugi. Na trenutak, kako kaže A. J, tuča između dve navijačke grupe je stala, a onda je jedan momak na stanici pao. A. J. ne može da kaže da li je video da je i taj momak, eventualno, učestvovao u tuči.

Odmah zatim akteri nemilog događaja pobegli su sa autobuske stanice i nestali u mraku oko okolnih zgrada.
- Na stanici niko nije ostao, osim momka, koji je ležao u lokvi krvi. Neko od stanara u Ustaničkoj 244a, gde se sve
dešavalo, pozvao je policiju i hitnu pomoć - ispričao nam je A. J.

Slučajno upucan

Zamenik direktora Urgentnog centra, dr Dušan Jovanović, potvrdio nam je da je, oko ponoći, u ovu bolnicu dovezen povređeni AP:
- Momka su dovezli zbog povrede vatrenim oružjem. Odmah je morao u operacionu salu. Pacijent je zadobio ustrelnu ranu na desnoj strani trbuha, ali srećom, nijedan unutrašnji organ mu nije oštećen. Posle operacije, zadržan je na daljem lečenju u našoj ustanovi - kaže dr Jovanović, i dodaje: - Kada je upitan kako je došlo do povređivanja, pacijent je rekao da se sve dogodilo slučajno. Bio je, kako kaže, na autobuskoj stanici gde je čekao ponoćni autobus. Rekao je da je slučajno upao u gužvu koju su napravila dva navijačka tabora, a onda bio i upucan.

Večernje Novosti
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 08:36:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.