Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nove metode protiv krađe gadgeta  (Pročitano 5157 puta)
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Pošto sam odgovor dobio putem pp neću da to zloupotrebljavam, da ti kažem da postoji dobar sajt sa bazom imei brojeva i kako svi znaju da imaš n6670 prvih, mislim 6 brojeva, određuje model pa si tako odredio i svoj imei broj a samim tim i msisdn. Drugi put budi pametan i manje vrši veliku nuždu gde ne treba!

Znao sam da prvih nekoliko brojeva oznacava model telefona, ali mislo sam da su u pitanju 4 broja, a ono ispalo vise, a posto sam hteo da vam pokazem kako se rimuje, nisam hteo da zablankiram zadnje brojeve (****)......

Samo, molim te ne zloupotrebljavaj to ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Naravno da neću! Misliti i sr..i nije isto!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Hvala na razumevanju !

Takodje hvala i za ovo !

Mobile equipment brand / model     Nokia 6670
GSM Implementation Phase    2/2+
Country of Approval    United Kingdom
IMEI issued by    British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
eto nikad nije kasno! sazrevanje je proces koji traje i kod većine se završi u razumno vreme!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
meni su krali:
3310 pre 3 godine uz pretnju sa pishtoljem, 3510 i pre  2 godine, i 3220 letos na moru!! ni jedan nisam uspeo da nadjem.,..ali ovaj ako mi ukradu, pa nacjicju ih, makar na kraj sveta pobegli ! (inache imam 3650, ali ga mnooooooooooogo vooooooooolim!!!)
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Zasto bi ti krali njega?  Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Narkosi su čudo! Otimaju sve!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
ma ludilo, i to u mojoj ulici, na 30 metara od kucje! kada su mi lik i riba prishli, slozhili neku prichu, lik reko da izvadim fon, ja rekao da nemam(onako hladnokrvno), e a kada je on izvadio prangiju i tap na glavu, e onda sam mu dao telefon!! haos... uhhh bre to je bilo pre 4 godine, kada sam ja bio prva godina gimnazije (sad sam brucosh)...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Narkosi su čudo! Otimaju sve!

Mom drugu, takodje iz Valjeva, su ukrali N3500 (pre nekih 6 meseci), isao u Begis kod tetke, oko 22:00h izasao ispred tetkine zgrade (na Novom Beogradu), da isprati druga do zgrade prekoputa..........u tom trenutku, nazove ga neko na tel, primete oni u medjuvremenu da ih prate neki dvojica, ali se nisu obazirali na to, rekose: "Ko ga sisa, sta mi sada da se okrecemo"........kad odjednom, ta dvojica, banditosa, opkolise ih, jedan od njih izvadi bombaju (bombu-rucnu), zapreti da ce povuci i da ce svi otici u pm......i rece da vade telefoncice i pare, ovaj moj drug, sta ce, izvadi N3500, nesto malo para sto je poneo, a ovaj njegov drug svoja dva SonyEricsson-a T610 i takodje nesto malo para,...........odose, prijavise muriji, al nista............. pa ajde, recite mi vi zasto bi neko krao jeftine telefone ????? - Droga je u pitanju, narkosi, kako kaze StevieG.......................evo, pre nekoliko dana, stize mu posta da ide u Begis da svedoci, jedan od njih se predozirao, pa da moj friend isprica detaljno svoj slucaj..........kada zivot pise pricu......ovo bi mogla da bude tema za pismeni zadatak iz srpskog jezika.........kada zivot pise pricu.......simpaticno, zar ne ???!!???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.