2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 535 536 538 539 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 768233 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Je l se ti vakcinises svake godine protiv senzonskog gripa? I ako ne, zasto?

Da ne kasapimo vise taj intervju i komentarisemo svaku rec ponaosob. Bezveze je.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 12:11:35 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Je l se ti vakcinises svake godine protiv senzonskog gripa? I ako ne, zasto?
Ove sam propustio, prosle sam bio. Prosle nisam zeleo da fasujem grip, ove rekoh nema veze. Deda i cale idu svake godine bez problema. Sto bi znacilo da sam ja za vakcinaciju.

Ajde sad da vidimo "No-Vaxx"-a koji je i tema ovde. Koji se druzi sa antivakcinasima i prica sa drugarima kako licno nije za vakcinaciju. Ali vanyo i sergio misle da je on samo jadni napacen gradjanin koji ne zeli vakcinu koje i nema i niko ga ni ne primorava na nju. Ali i dalje prica o njoj. I nije antivakser jer ga izvlace iz konteksta. Iako mu je kontekst otprilike tu negde. Ocu da ti kazem, ili si daleko u zabludi ko je i sta je on ili samo ne zelis da ides dalje od "Bravo Nole". Tesko da mozes da napravis neki bolji slucaj da on nije to sto je. Tj, sektas. Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 12:33:00 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Znaci crno belo, ili ili. Da je rekao 100% sam za vakcinaciju a ne mozda/valja razmisliti/videcu, ova vest nikog ne bi zanimala. A posto je sektas i guru biljojed, e onda cemo da mu seciramo svaku rec u sitna creva i pravimo od komarca magarca. Nek bude.

Citat
Ove sam propustio, prosle sam bio. Prosle nisam zeleo da fasujem grip, ove rekoh nema veze. Deda i cale idu svake godine bez problema. Sto bi znacilo da sam ja za vakcinaciju.

Ja nijedne godine nisam isao na sezonsku vakcinaciju protiv gripa jer smatram da je nepotrebna. Je l sam ja antivakser? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Jel si isao sa drugarima na Skajp i pritom izjavio da nisi za vakcine i da je to tvoj stav? Pritom kategoricki pricao da ces da razmislis da ce da se vakcinises ako ti kazu da treba zbog putovanja?  Smile Pritom te niko ni ne primorava. Niti vakcina postoji ako se govori o korona vakcini.

Znaci crno belo, ili ili. Da je rekao 100% sam za vakcinaciju a ne mozda/valja razmisliti/videcu, ova vest nikog ne bi zanimala. A posto je sektas i guru biljojed, e onda cemo da mu seciramo svaku rec u sitna creva i pravimo od komarca magarca. Nek bude.

Pa i ne pravimo, on je to sto jeste vec godinama. Nije se probudio juce i resio da izjavi tako nesto. To sto vas par pokusavate da ga branite kako on to nije (pritom dokazi bas nisu na vasoj strani) je druga stvar. Kazem, meni to nista ne menja. Cisto mi interesantno sto ga branite kad se zna gde je on.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
On je to sto jeste, da. Znaci ipak govorimo o tome ko prica nego sta prica? Smile

Citat
Pritom kategoricki pricao da ces da razmislis da ce da se vakcinises ako ti kazu da treba zbog putovanja?

Kategoricki razmisljao. Sta to uopste znaci? Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 13:09:24 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Ja ne znam ko je rekao "da ne kasapimo vise taj intervju"? Jel hoces da pricamo o tome sto je rekao ili ne? Posto kazem, tesko da mozes da napravis slucaj da nije to sto jeste iz istog. Kazem, klimavi vam dokazi. Upravo zbog toga sto se nije bas odaljio od antivakserskog stava. Pitam se sto?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
Jel hoces da pricamo o tome sto je rekao ili ne?

Hocu jbt od pocetka sam u tom fazonu aman Smile

Citat
klimavi vam dokazi

Dokazi o cemu? Da je Djokovic antivakser ili da se dize nepotrebna fama oko nekog intervjua na drustvenim mrezama?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Hocu jbt od pocetka sam u tom fazonu aman Smile

Citat
Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome. Imam svoje razmišljanje, a da li će se promeniti u nekom trenutku ne znam, ali direktno utiče na moj posao. Hipotetički, da se nastavi sezona u julu, avgustu ili septembru, mada nisu velike španse, koliko sam razumeo odmah nakon ukidanja strogog karantina će postojati zahtev za obaveznu vakcinu, koje još nema."

Citat
Nisam stručnjak, ali želim da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu, jer je važna i uticaće na sve nas. Da budem iskren, malo sam zbunjen, kao i ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje učiniti u ovoj situaciji

To su obe njegove izjave

E sad da li je to

a)izjava antivakcionalnog svedoka koji misli kako ce vakcina(koja ne postoji i niko ga ni ne primorava na nju) da mu unisti telo i dusu. Naravno sad ce da istrazi na guglu kao svaki dobar antivakser. Isto tamo gde mu zena istrazuje 5G.  Smile

b)izjava samo zabrinutog gradjanina koji je za vakcinaciju al eto sad mu nesto palo da tupi kako nije za istu

Citat
Dokazi o cemu? Da je Djokovic antivakser ili da se dize nepotrebna fama oko nekog intervjua na drustvenim mrezama?
Ovo prvo. Jer ti pokusavas da kazes kako on to nije i da se samo izvlaci iz konteksta. A kontekst nije drugaciji skoro nimalo. Jedino bi bilo vise ocigledno da je priznao gde je, sto i ne mora jer je otprilike provukao sve floskule jednog antivaksera kroz par recenica.  Za ovo drugo me bas briga, dize se fama i oko manjih stvari, naravno da ce da se digne kad teniser izjavi nesto glupo o cemu nema pojma. Zato ga provlace i svetski mediji, ne samo nasi. Ako nije zeleo to isto nije trebao da izjavljuje gluposti.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 13:45:34 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5452
Zastava Voždovac-Beograd
Citat
Da budem iskren, malo sam zbunjen, kao i ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje učiniti u ovoj situaciji

Ovo je ključno.

Zbunjen je. Dakle agnostik. Ne zna da li vakcina deluje u smislu da nema nuspojave koje mogu da utiču na njegovo telo, jer mu informacije o tome daju maglovitu sliku.

Zaključak nije antivaxer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
Jer ti pokusavas da kazes kako on to nije i da se samo izvlaci iz konteksta.

Kako ja tvrdim da on nije antivaks? Gde si to procitao?

Medjutim, ova izjava se izvlaci iz konteksta i to je cinjenica. Pitali ga u vezi vakcine, sta je po tvom misljenuju trebalo da kaze "Sledece pitanje/ne zelim o tome/aaaa (pobegne sa lajva)"? Cak se i trudio da ne definise svoj stav na jednu i na drugu stranu jer zna da ce tu temu bolidi da siliju sedamsto dana na drustvenim mrezama.

On je profesionalni vrhunski sportista, logicno da zeli sto posto da bude siguran sta ubrizgava u svoje telo. To ga ne razlikuje od bilo kog vrhunskog sportiste. Njima karijera od toga zavisi.

I koje gluposti je izjavio? Da je suvise rano za bilo sta jer ne postoji vakcina? Pa zar to nije istina? Ne postoji vakcina, zar ne?

« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 14:07:07 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 535 536 538 539 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.