2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 768197 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
To sam i ja pitao na temi o koroni šta je problem sa čovekovim ličnim mišljenjem, odgovor je bio, ali on ima veliki uticaj na ljude. Ajde da nagovorimo Djokovića da vam kaže da skačete sa solitera da vidimo kolikav mu je uticaj.

Антиваксер мишљење је проблематично само по себи ма ко га имао мада морам признати да је утицај чињеница и да није исто кад нека позната личност каже да није за вакцине и вакцинисање или када то каже неки анонимус. Мислим да је исто и мени би адидас платио што носим адидас патике и рекламирам а не само Ђоковићу... Smile

Pa pazi teško da možemo da ga ubrojimo u antivaksera ako je izrekao šta on lično misli i ogradi se da ako vakcinacija bude obavezna videće šta će da radi, što je po meni neka normalna reakcija prosečnog čoveka, a on u toj oblasti jeste prosečan, običan čovek kako ti i ja. Šta bi ti rekao da ti neko kaže sad u junu da primiš vakcinu protiv korone moraš?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Pa pazi teško da možemo da ga ubrojimo u antivaksera ako je izrekao šta on lično misli i ogradi se da ako vakcinacija bude obavezna videće šta će da radi, što je po meni neka normalna reakcija prosečnog čoveka, a on u toj oblasti jeste prosečan, običan čovek kako ti i ja. Šta bi ti rekao da ti neko kaže sad u junu da primiš vakcinu protiv korone moraš?

Па чекај ако он искаже лично мишљење против вакцина онда значи да је антиваксер...Антиваксери су људи који имају лично мишљење против вакцина, обавезне вакцине итд. Највећи критичари обавезних вакцина су антиваксери. Чак и код нас су дизали неке тужбе како је то неуставно и остало...

Ако неко каже да није за вакцине, да није за обавезну вакцину, да ако буде обавезна вакцина да би могао путовати а каријера ти зависи од тога, он ће дебело да размисли...Не знам мени то личи на антиваксера...просечном човеку би било свеједно ако мора није тешко. Овде се види да човек има изграђено неко негативно мишљење о вакцни да чак и ако буде стављен у ситуацију или/или, или вакцина или путовање односно каријера он ће да размисли...Просечан човек нема шта ту да размишља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
To sam i ja pitao na temi o koroni šta je problem sa čovekovim ličnim mišljenjem, odgovor je bio, ali on ima veliki uticaj na ljude. Ajde da nagovorimo Djokovića da vam kaže da skačete sa solitera da vidimo kolikav mu je uticaj.
Pa izgleda bi mnogi skocili cim smo dosli do ovoga.  Smile

E o ovome upravo pricam. Neki debil postavio debilnu anketu koja veze sa Djokovicem nema, van konteksta, eto da savata klikove.

Ovakve gluposti se sire gore neko sedamdeset korona. Ja ne znam sta je sa vama dvojicom, vi ste bar normalni da se ne lozite na ove gluposti Smile

Citat
Па чекај ако он искаже лично мишљење против вакцина онда значи да је антиваксер...Антиваксери су људи који имају лично мишљење против вакцина, обавезне вакцине итд. Највећи критичари обавезних вакцина су антиваксери. Чак и код нас су дизали неке тужбе како је то неуставно и остало...

Evo ja konkretno smatram da onaj koji ne veruje u vakcinaciju je kompletan debil al recimo nikad mi ne bi palo napamet da se vakcinisem na sezonski virus gripa. Dakle ja sam antivakser? Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 10:23:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Ma mene licno briga, ja vec godinama znam da je sektas pa opet mi drago kad pobedi. To sto je idiot ne znaci da nije dobar u onome sto radi. Samo sto nije doktor vec lupac teniske loptice. Zoakim Feniks je jos veci idiot i lupa jos vece gluposti. Al je odlican glumac. Takodje nije nit doktor niti bilo sta drugo, holivudski je glumac. To sto sad doslo na videlo sta je Novak je druga stvar. Znate i sami sta mu je u strucnom stabu i kuci. Pa zena mu pre neki dan lupala o 5G-u. Smile A vi ovde pokusavate da ga branite da nije antivakser. Naravno da jeste, kao sto rekoh, vec godinama je u sekti. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa eto, znao sam, sektas i biljojed. Nije morao ni da prica ista vezano za vakcinaciju, mi ZNAMO da je antivakser Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Pa ono, sta je vise logicno:

a) da neko kome vudu vrac prica sta treba da radi, zena prica teorije zavere, poznati antivakser Maja Volk sprema vecere i slicno, i koji pritom tokom intervjua otvoreno kaze da nece vakcinu koja jos ni ne postoji jeste antivakser

b) da neko kome vudu vrac  prica sta treba da radi, zena prica teorije zavere, poznati antivakser Maja Volk sprema vecere i slicno, i koji pritom tokom intervjua otvoreno kaze da nece vakcinu koja jos ni ne postoji nije antivakser jer eto, on je samo zabrinuti gradjanin.

btw bio ovde jos jedan na forumu sto tvrdio da nije antivakser. Samo nekako mnogo propagirao antivaksere tipa Jovana Stojkovic i slicni. Dodje kao ona prica "Nisam fasista al Hitler bio u pravu za cigane i Jevreje". I slicne price koje ljudi serviraju. Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 10:57:38 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nisam ... Ali ....
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Al opet pricas o tome ko je rekao, a ne sta je rekao.
Ja u tome vidim problem, plus medijsko silovanje te dve recenice izvucene iz konteksta......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5452
Zastava Voždovac-Beograd
Zato što ljudi ne mogu da prihvate delimičnu polarizaciju. Ili si ovo ili si ono, ne možeš da pokupiš po malo od svega što ti se sviđa ili ne pronalaziš u nekim delovima.

Novax je biljojed jer mu se to sviđa/nametnula mu je žena ili okruženje, povodljiv je, živi u mondenskom kraju, pa ne može princeza od monaka da jede chia bobice i orahe iz sumatre a ti krmetinu, burek i čvarke.

A onda imamo taj momenat kad ti pare udare u glavu pa onda se utripuješ da si mnogo važan i da se baš ti o svemu pitaš. Daj neka ga neko pita da li je zemlja okrugla, da li su amerikanci sleteli na mesec, šta su to chemtrails, da li hitler preživeo II svetski rat i živeo u brazilu do svoje 98 godine. Da li je Tito imao dvojnika i ostale zanimacije za zaludini i nezaposleni svet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Al opet pricas o tome ko je rekao, a ne sta je rekao.
Ja u tome vidim problem, plus medijsko silovanje te dve recenice izvucene iz konteksta......
Pa problem je sto se on nije izuzeo od tog stava. Cak stavise prva recenica mu je "Lično nisam za vakcinaciju". To moze samo da potvrdi sektasenje, nikako da opovrgne. Tj kontekst mu nije mnogo bolji. Iznenadio bih se da je rekao da jeste za "hipoteticku" vakcinu kako bi zastitio ljude prilikom putovanja. A kada kaze da ce da se razmisli da li ce se pelcovati ako uvedu to pravilo(koje btw ne postoji jer ne postoji ni vakcina vec je samo neko rekao kao ideju) me uopste ne cudi.Jer opet, nista bolje od njega nisam ocekivao. Kao sto rekoh odavno je on u tim vodama.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2020, 11:44:41 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.