2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 420 421 423 424 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 775016 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Opa, pa biće gusto kao kiselo mleko, a? Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Само Раонића у финалу да избегне, и добро је нема оног лудака Изнера. Али мислим да ће бити финале Ђоковић-Федерер.  Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Mislim da će Federera neko u prva 3 kola da natrti. A finale verovatno sa Berdihom. Wink
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52259
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Novak igra sa Vavrinkom u dublu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na Rodžers kupu u Torontu igraće i u konkurenciji dublova, a partner će mu biti Švajcarac Stanislas Vavrinka.

Đoković i Vavrinka takmičenje započinju u ponedeljak uveče, a rivali će im biti Huan Sebastijan Kabal iz Kolumbije i Španac David Marero.

Zanimljivo, u slučaju da srpsko-švajcarska kombinacija bude sigurna u prvom kolu, u drugom bi već moglo da dođe do srpskog derbija, pošto će im rivali biti Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor.

Novak će u singlu na teren izaći tek u sredu, a rival će mu biti bolji iz duela Čeha Radeka Štepaneka i Gaela Monfisa iz Francuske. Vavrinka je u istoj polovini žreba sa srpskim teniserom i njega u drugoj rundi čeka pobednik susreta između Benoa Pera iz Francuske i Kolumbijca Alehandra Falje.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 500

Toronto,   Canada   

04.-10.08.2014
  Hard
 $ 3,146,920
-6 час.

Костур:
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52259
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Od ovoga ne može gore

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je odigrao veoma loše protiv Žo-Vilfrida Conge u trećem kolu Rodžers kupa u Torontu.

Francuz je eliminisao Đokovića sa 6:2, 6:2, i tako osigurao duel sa Britancem Endijem Marijem, kojem je Rišar Gaske predao meč bez borbe.

“Kao prvo, sve čestitke Žou. Igrao je odličan tenis, servirao je dobro i očigledno je da je bio bolji igrač na terenu. S druge strane, ja nisam igrao ni izbliza onako kako sam planirao pre izlaska na teren. Ništa mi nije polazilo od ruke. Nisam imao igru sa osnovne linije, ni servis, ni ritern. Generalno, ovo je bio veoma loš dan za mene i moja loša igra, nisam mogao mnogo toga da uradim”, rekao je Novak.

Đoković je manje od 24 sata pre duela sa Congom odigrao težak duel sa Gaelom Monfisom, ali najbolji teniser sveta kaže da umor nije uticao na njegovu lošu igru.

“Ne, nisam se osećao iscrpljeno. Ni na prvom meču se nisam osećao prijatno na terenu. Nisam pogađao lopticu kako treba i imao sam veliki broj neiznuđenih grešaka. Možda je razlog to što nisam odigrao više mečeva na ovoj podlozi, potrebno je vreme da se nadiknem. Ali, siguran sam da ću biti sve bolji. Od ovoga ne može gore. Treniraću narednih dana, pokušaću da provedem što više sati na terenu i da se spremim za Sinsinati. Očigledno je da sam razočaran što sam eliminisan ovako rano, ali sam imao zaista težak žreb: Conga je odigrao odličan meč, sve što mogu je da mu čestitam i nastavim dalje”, istakao je srpski teniser.

Novak je istakao da nije toliko zabrinut zbog igara koje je prikazao protiv dvojice francuskih tenisera, ali da će pokušati da shvati u čemu je grešio.

“Meč se tek završio, naravno da osećam razočaranje, ali pokušavam i da shvatim gde sam pogrešio. Analiziraću ova dva meča, razgovaraću sa timom i pokušati da napredujem. Samopouzdanje se teško stiče, ali se lako gubi, a ovakvi mečevi mogu da se poigraju sa vašom glavom. Ali, na kraju dana, ovo nije ni prvi ni poslednji meč koji sam izgubio u karijeri. Znam šta je moj sledeći korak i znam šta moram da uradim. Sutra je novi dan, zaboraviću šta se desilo i nastaviću dalje”, naglasio je Đoković.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Novak je istakao da nije toliko zabrinut zbog igara koje je prikazao protiv dvojice francuskih tenisera, ali da će pokušati da shvati u čemu je grešio.
Za to sto se zenio na pola sezone i sto mu tenis vise nije najvaznija stvar. Ako ce ovako da igra bolje da se oprosti od tenisa nego da se bruka, Sampras se u njegovim godinama oprostio od tenisa ali ostao upamcen kao veliki igrac i as. Ako ovako nastavi neozbiljno, ima da se pretvori u Anu Ivanovic. 
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52259
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Сампрас се пензионисао у 31. години. Тако да има Новак још да шљака до пензије. А оваквих пораза је било и биће. Сваке године буде бар један овакав. И не дешава се то само Новаку већ и Федереру и Надалу. Надал када осјети да не може просто прескочи турнир. Слажем се да је свадба крива за пад форме. Али није фер очевиати ни да све освоји и да читаве године  тренира као робот. Видјећемо. Торонто је тек почетак америчке турнеје и припрема за следеће велике турнире.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 23:49:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 500
Рече да му тенис више није у првом плану, па да видимо како изгледа тај други план? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52259
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Па вјерујем да му је сада приоритет само УС Опен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 420 421 423 424 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.