2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 757272 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Ne verujem da će Novak mnogo bolje da se provede nego prošle godine, jer opet deluje iscrpljeno i pomalo čak i nezainteresovano.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51834
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Đoković ponovo na tronu!

Posle skoro četiri meseca, Novak Đoković ponovo je prvi reket sveta, pošto je pretekao Švajcarca Rodžera Federera koji ga je nasledio na tronu posle Vimbldona.

Đoković sada ima 11.420 bodova, dok je Federer sakupio 9.465, i bez obzira na rezultat na završnom Mastersu sezone godinu će završiti kao najbolji teniser sveta drugi put zaredom.

Janko Tipsarević i dalje je deveti na svetu, dok je Viktor Troicki zabeležio pad za pet mesta i sada je na 38. poziciji. Među prvih 200, Srbija ima još dvojicu tenisera – Dušana Lajovića, koji je 166. posle pada za tri mesta, i Borisa Pašanskog na 171. poziciji, pošto je napredovao za tri mesta u odnosu na prošlu nedelju.

Pored promene na čelu, među prvom desetoricom desile su se još dve, pošto su Argetinac Huan Martin del Potro i Žo-Vilfred Conga zamenili pozicije, a Rišar Gaske se vratio u Top 10. Del Potro je sada sedmi, iza Đokovića, Federera, Endija Marija, povređenog Rafaela Nadala, Davida Ferera i Tomaša Berdiha. Conga je pao na osmo mesto, a slede ga Tipsarević i Gaske.

Izvor: B92

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51834
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
ATP: Novak izabran za igrača godine

Srpski teniser Novak Đoković drugi put uzastopno izabran je za igrača godine, saopšteno je na sajtu ATP.

Đoković je pored ove, dobio i nagradu "Artur Eš", koja se dodeljuje najvećem humanitarcu u 2012. godini.

Najbolji svetski teniser je nagrađen zbog rezultata svoje fondacije "Novak Đoković", uloge ambasadora UNICEF-a i brojnih humanitarnih akcija u kojima je učestvovao.

Navijači su deseti put zaredom izabrali Švajcarca Rodžera Federera za najomiljenijeg tenisera, a pripala mu je i nagrada "Stefan Edberg", za najkorektnijeg tenisera u 2012. godini, a to priznanje dodelile su mu kolege.

Za povratnika godine proglašen je Tomi Has, dok je Slovak Martin Kližan najbolji novajlija 2012. godine.

Australijanac Marinko Matošević proglašen je za tenisera koji je najviše napredovao.

Američka braća Brajan, Bob i Majk, dobiće priznanja namenjena dublu godine i omiljenom teniskom paru među navijačima.

Nagrade će biti uručene tokom završnog Mastersa u Londonu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51834
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Đoković siguran protiv Conge

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Francuza Žoa Vilfreda Congu sa 2:0 (7:6, 6:3) u prvom kolu završnog Masters turnira u Londonu.

Njih dvojica su do sada odigrali čak 13 međusobnih susreta, a srpski teniser trenutno vodi sa 8-5 u trijumfima.

Turnir je otvoren duelom između Endija Marija i Tomaša Berdiha, a Britanac je slavio sa 2:1 u setovima.

Posle neizvesnog prvog seta koji je završen u taj-brejku Đoković je zaigrao dosta sigurnije. Na samom startu drugog seta napravio je brejk, uspeo da održi prednost i bez problema privede meč kraju.

Đoković je meč otvorio dobrim servisom, koji mu je doneo 40:0. Međutim, Conga je uzvratio i stigao do brejk-lopte, koju je srpski teniser spasio uz pomoć mrežice i ubrzo poveo sa 1:0. Francuz je uglavnom stajao iza osnovne linije i strpljivo čekao grešku Đokovića, a posle četiri odigrana gema nije bilo brejka. Kada god je pogađao prvi servis Conga je stizao do poena.

U nastavku Francuz je povremeno izlazio na mrežu nakon čega je osvajao poene. U sedmom gemu je ponovo imao brejk-loptu, ali je nije iskoristio. I nakon toga se vodila velika broba za svaki poen, a obojica tenisera su bili sigurni na svoj serivs. Conga je u devetom gemu servirao za ostanak u setu, Đoković nije mogao do prvog brejka na meču, pa se nastavila borba za prvi set.

Treća brejk-lopta na meču za Congu, ali Đoković ponovo izlazi kao pobednik iz te situacije. Bez izgubljenog poena Francuz osvaja svoj servis-gem, pa je pobednik prvog seta odlučen u taj-brejku.

Đoković je bez problema poveo sa 4:1, a zatim Conga osvaja dva poena i smanjuje rezultat. Srpski teniser je imao tri set lopte u nastavku, iskoristio drugu i posle nešto više od sat vremena igre poveo sa 1:0.

Početak drugog seta donosi dve brejk lopte za Đokovića, prvu Conga spašava sjajnim smeč udarcem, ali drugu nije uspeo. Nakon toga je prvi reket sveta uspeo da osigura brejk i udvostruči prednost. U nastavku bez veće neizvesnosti svako osvaja svoj servis-gem, Đoković dva puta bez izgubljenog poena.

Igrao se atraktivan tenis, Đoković je bio sve sigruniji i poveo sa 5:3. Posle sat i po vremena igre imao je meč loptu, odmah je iskoristio i zabeležio pobedu.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Bravo Nole.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51834
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Đoković za B92: Probio sam barijeru

Novak Đoković dobro je počeo završni Masters sezone u Londonu pobedom nad Žo-Vilfredom Congom, a i on je istakao važnost pobede na otvaranju turnira.

Novak je posle velike borbe i taj-brejka u prvom setu, u drugom definitivno slomio otpor rivala i na pravi način potvrdio povratak na prvo mesto na ATP listi.

"Conga je bio bolji u prvom setu, imao je dosta brejk prilika, ali dobro sam servirao kada je bilo potrebno, i pošto sam dobio prvi set, bilo je lakše u drugom. Rasteretio sam se psihološki", rekao je Novak.

Đoković je uspeo da savlada Francuza koji mu je pravio mnogo problema u prethodnim duelima na Rolan Garosu i u Pekingu.

"Nisam do kraja želeo da razmišljam o završetku meča. Znam da je Conga igrač koji lako može da se vrati u meč jakim servisima, preciznim servisima, snažnim udarcima sa osnovne linije, veoma je nepredvidljiv. Trudio sam se da budem skoncentrisan sve vreme", rekao je Đoković posle pobede.

Iako je u drugom setu Novak bez mnogo problema prelomio meč, duel Đokovića i Conge bio je veoma izjednačen do poslednjeg poena.

"Na ovom završnom turniru sitnice odlučuju pobednika. Neizvesno je do kraja. Ja sam ovde imao sam sreće. U prvom setu na 4:4, bacio sam se na volej, a on je pogrešio lagani pasingšot i vratio me u meč. To je tenis, način na koji je potrebno da igram protiv ovih rivala je da se bacam na svaku loptu i nadam se pobedi".

Đoković je prošle nedelje sve iznenadio eliminacijom sa Mastersa u Parizu već u prvoj rundi, pa je pobeda nad Congom važna iz više razloga, osim same borbe za završni trofej sezone.

"Bitno je da uživam u pobedi i da se spremim za narednog protvnika. Ovo je vrlo važna pobeda psihološki pre svega, kao da sam probio led i mentalnu barijeru. Nadam se da ću nastaviti sa dobro igrom i protiv Marija", zaključio je Đoković razgovor sa novinarom TV B92 Milanom Boškovićem.

« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 09:01:34 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG g5
Nole receives ATP World Tour no.1 trophy!

Nole was officially honoured as the year-end ATP World Tour no.1 on Tuesday. In a special on-court ceremony at The O2, the Serbian star was presented with the award, crafted by Tipperary Crystal, by ATP Executive Chairman and President Adam Helfant.

“It feels fantastic, making history obviously is a big privilege,” said Novak, who has recorded a 70-4 match record so far this season, highlighted by winning three Grand Slam trophies. “It’s something I always dreamed about, becoming the best in the world, and finishing the year as no.1 in the world and it’s come true. This year has been the best of my life, the best of my career. All my dreams have been realised and I’m just trying to enjoy every single moment of it and this trophy,” added the 24-year old.

“I was fortunate enough to have a group of people really believing in me, in my qualities, believing that I could be the best one day. It all came down to myself, if I was really able to bring it or not. Especially in the era of Nadal and Federer, who have been so dominant, it makes my success even bigger.”

Nole has become the 16th different player to finish as no.1 in the history of the ATP Rankings (since 1973).

Novak humanitarac godine u izboru ATP World Tour-a!

Novak Đoković dobitnik je dva izuzetna priznanja za 2012 godinu: ARTUR EŠ HUMANITARAC GODINE, koje se dodeljuje za izuzetne humanitarne doprinose i nagrade ATP WORLD TOUR NO.1, koju dobija teniser koji završi sezonu na mestu broj jedan svetske rang liste.
Nagrade dodeljuje Asocijacija Teniskih Profesionalaca.
Tokom proteklih godinu dana Novak je ostvario veliki broj humanitarnih aktivnosti.
Novak Đoković Fondacija prikupila je 1.4 miliona dolara za obrazovanje dece na humanitarnoj večeri u Njujorku u septembru. Novak je, takođe, sa svojim sponzorom, kompanijom UNIQLO pokrenuo program “Odeća za osmeh”, osnovan je fond od 10 miliona dolara, a u toku je prikupljanje projekata. Svi zainteresovani preko sajta uniqlo.com šalju svoje predloge kako bi deci izmamili osmeh, kampanja je globalna i najbolji predlozi na kraju će biti finansijski pomognuti i realizovani.
Novak je ambasador UNICEFa i svojim zalaganjem pomaže da rani razvoj dece u Srbiji bude mnogo kvalitetniji.
“Ova nagrada mi lično znači više od bilo koje druge. Ne samo meni, već i svima onima koji su zajedno sa mojoj fondacijom učestvovali u mnogim humanitarnim aktivnostima. Ovo je sjajna motivacija za sve nas da i dalje pomažemo ljudima, naročito deci koja žive u teškim uslovima širom sveta i nažalost nemaju mogućnosti da ostvare svoje snove”, izjavio je Novak na svečanoj ceremoniji dodele priznanja u utorak u O2 areni.
Artur Eš, po kome je nagrada dobila ime, bio je vrhunski teniser 1960-ih i 1970-ih godina prošlog veka. Postao je prvi afro-američki teniser koji je osvojio gren slem turnir. Bio je i prvi crnac koji je izabran u Dejvis kup reprezentaciju SAD i jedini tamnoputi igrač koji je osvojio titule u singlu na Vimbldonu, US Openu i Australijen Openu. Artur Eš je upamćen i kao veliki borac za pitanja socijalne pravde, rasne jednakosti, humanosti, zdravlja. Njemu u čast najveći teniski stadion na svetu nosi naziv, i to na US Openu. “Dečji dan” na ovom gren slemu, gde se poznati teniseri druže sa klincima, takođe se zove po Ešu, baš kao i sportski centar u Ričmondu, gde je Artur rođen. Po Ešu je nazvana i nagrada za hrabrost u sklopu ESPI priznanja, odnosno nagrada za humanost u izboru ATP tura, kao i brojnih drugih priznanja. Nagradu su do sada dobijali Rafael Nadal, Rodžer Federer, Karlos Moja, Endi Rodik, Ivan Ljubičic, Džejms Blejk, Gustavo Kirten…

Drugu godinu zaredom Novak je primio nagradu za broj 1 na ATP listi na kraju sezone.
“Ogromna je čast vratiti se u London i primiti ovu divnu nagradu drugu godinu zaredom. Osećaj je neverovatan. Ne mogu opisati koliko sam srećan u ovom trenutku. Nadam se da se moje putovanje ne završava ovde i da ćemo moj tim i ja imati još prilika da se borimo za ovaj trofej”, rekao je Novak.
Novak je početkom godine uspešno odbranio titulu na Australijen Openu, igrao je finala na šest Masters 1000 turnira od kojih je osvojio Majami, Toronto i Šangaj. Trijumfovao na turniru u Pekingu, a na Rolan Garosu i US Openu je bio finalista.
Odigrao je 82 meča, od kojih je iz 70 izašao kao pobednik. Ovo je treći put u četiri godine da Novak dođe do najmanje 70 pobeda u sezoni.
U 2011. Novak je izabran za najboljeg igrača na svetu. 2006. i 2007. godine dobijao je nagrade za igrača koji je najviše napredovao na ATP turu.

Svi dobitnici ATP World Tour nagrada za 2012. godinu:

ATP World Tour No. 1 – Singl: Novak Đoković (Srbija)
ATP World Tour No. 1 – Dubl: Bob Brajan i Majk Brajan (SAD)
Stefan Edberg “sportsko ponašanje i fer plej” nagrada: Rodžer Federer (Švajcarska)
Povratnik godine: Tomi Has (Nemačka)
Novajlija godine: Martin Kližan (Slovenija)
Igrač koji je najviše napredovao: Marinko Matošević (Australija)
Artur Eš humanitarac godine: Novak Đoković (Srbija)
Favorit navijača sajta ATP tura (singl): Rodžer Federer (Švajcarska)
Favoriti navijača sajta ATP tura (dubl): Bob Brajan i Majk Brajan (SAD)
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.60
mob
Tel.Me Your.Number
Citat
Stefan Edberg “sportsko ponašanje i fer plej” nagrada: Rodžer Federer (Švajcarska)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson xperia m2
A video iz prosle godine  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.