2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 756354 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
radi sklekove na jednoj ruci dok vraca loptu fed eksu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51813
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Počinje Toronto. Novak brani 1000 poena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Sad kad onako isfrustriran pokrca sve po 6:0 6:0 jao bre Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.64
mob
Tel.Me Your.Number
Del Potro ga čeka već u četrtfinalu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Почистиће га.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG L9
Nole je propao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
Nole je propao  Smile

bas naprotiv.on je sad u padu i neide mu, a ipak izbori se do polufinala.kad prebrodi sve probleme, vratice se jaci nego ikad.videces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Jelena Genčić: Novak mora da reši privatne probleme
T. Dragojević | 07. 08. 2012. - 16:13h | Foto: Reuters |

Novak Đoković je bio favorit za zlato na Olimpijskim igrama, a na kraju je izgubio i bronzu. Njegova teniska majka Jelena Genčić u razgovoru za „Blic“ nagoveštava da su razlozi slabijih igara našeg asa privatni problemi zbog kojih već neko vreme ne može da se fokusira samo na tenis.

- Toliko mi je žao što je ostao bez medalje, ali ne mogu da kažem da nisam očekivala takav ishod. To niko nije hteo javno da kaže, iako je bilo razloga da se nagovesti takav kraj u Londonu. Sportisti znaju šta znače Olimpijske igre, da se tamo stiče najveća slava, a ako se osvoji i medalja, nema boljeg - priča za “Blic” Jelena Genčić, dok završava treću smenu letnjeg kampa za male tenisere u Lukovskoj Banji.

Kakvi problemi muče petostrukog grend slem šampiona, Genčićeva nije htela dodatno da se izjašnjava.

- Da ima problema, ima, i fizičkih i psihičkih, ali ranije je i kad mu je bilo najteže u životu, sve to uspevao da prevaziđe. Novak sada nije vrhunski pripremljen i na njegovom timu je da otkrije zašto je to tako. Bez mnogo rada nema ni uspeha, i on to jako dobro zna. Preokupiran je svojim privatnim problemima, kako čujem, on je sve preuzeo na sebe i tenis mu trpi - smatra Genčićeva.

Jelena sada stvara nove šampione, ali ne može da do detalja ne isprati slab učinak bivšeg učenika na svojim drugim Olimpijskim igrama.

- Svi ti takmičari koji su u London medijski ispraćeni kao sigurni osvajači medalja, nisu u tome uspeli. Sigurna sam da su oni i fizički i kondiciono spremni za najveće domete, ali psihički nisu, i to se vidi. Pred Igre sam govorila da će medalju kući poneti onaj na kojeg niko ne računa. Za Novaka sam rekla da je neshvatljivo da dve-tri nedelje pre Olimpijade ode na more! Kada se pripremao za London, razni stručnjaci su govorili da je u najboljoj formi u životu. Na osnovu čega? Na osnovu jednog meča, protiv slabijeg protivnika? Ali, opet sam potajno mislila da će se izdići iznad problema, jer znam koliko je želeo zlatnu medalju - tvrdi Jelena.

Novakov prvi trener se čudi i kako to da se Đoković više umara od rivala.

- Nije to lako, stalno biti na putu i vući kofere po celom svetu. Ali, čitam novine i vidim da Novak kaže: “Ipak idem u Toronto“. Šta znači to „ipak“? Poznajući ga, mislim da shvata situaciju u kojoj se nalazi i da mora nešto da menja ukoliko želi da se uskoro vrati u stari kolosek. Ja bih se zabrinula, on stalno govori umoran sam, umoran. Trebalo bi otkriti zašto je to tako, da li je stvar organska ili ga umara nešto van tenisa. Shvatam koliko je želeo odličje i da je sve tome u ovoj sezoni podredio i stvarno mi je žao što nije uspeo u tome - kaže ugledni teniski stručnjak.

Jelena tvrdi da je Novak Đoković trenutno u slabijoj seriji i da to ne sme da znači da je završio sa najboljim tenisom i rezultatima. Srpski reprezentativac je drugi igrač sveta i u svakom trenutku je izuzetno opasan za svakog protivnika.

- On je toliko pametan i svestan svega. Pa, on je posle izgubljenog trofeja na Vimbldonu pomislio „okej, sad idem na olimpijsko zlato“. Neće ga ovaj slabiji rezultat pokolebati, naprotiv, trgnuće ga da bude još bolji nego što je bio. Ma, kakvi! Kriza nije čudna, dešava se svim vrhunskim sportistima, pa setite se šta je bilo Federeru, pa gde je sada. Ili povreda Šarapove, a onda je ove godine osvojila svoj prvi Rolan Garos - poručila je Jelena Genčić.

Blic
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 16:14:06 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Tel.Me Your.Number
Đokovic   6  6           
Tomić       2  3
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 02:54:17 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.