2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 769958 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52214
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Novak prijavljen za masterse u Indijan Velsu i Monte Karlu

Naš najbolji teniser Novak Đoković nedavno je operisao lakat desne ruke kako bi trajno rešio probleme sa povredom, ali nije naglasio koliko će odsustvovati van terena. Kružile su razne priče, da neće igrati do juna, no poslednje informacije su veoma ohrabrujuće.

Nije izvesno na kojim će sve turnirima Nole igrati i kada će se uopšte vratiti na teren, ali je poznato za koja je takmičenja prijavljen. Tako se njegovo ime nalazi među teniserima koji bi trebalo da nastupe na prvom mastersu u sezoni, Indijan Velsu.

Tako su pored Novaka na spisku prijavljenih tenisera i Rodžer Federer, Grigor Dimitrov, Dominik Tim, Sten Vavrinka, ali i srpski igrači Filip Krajinović, Dušan Lajović, Viktor Troicki.

Masters u Kaliforniji se održava od 8. do 18. marta, pa se samo postavlja pitanje da li će naš as za tačno mesec dana biti spreman za napore koje iziskuju turniri.

Ovog četvrtka je stigla i vest da će Novak nastupiti na još jednom mastersu, i to u Monte Karlu. Tako je barem poručio direktor ovog turnira Željko Franulović, koji je Đokovićev dobar prijatelj.

Takmičenje u Monaku održava se od 15. do 22. aprila, a najavljeno je i učešće Rafaela Nadala.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
mob
Nokia 
Video sam na tv-u Novakovu izjavu i sav sam se naježio...
Neki američki novinar provokativan kako već to ide je pitao Novaka:"Novače, u Srbiji se često ratuje, neke ratove ste i sami doživeli. Šta biste radili da se zarati u Srbiji uoči finala Wibldona koji igrate?"
Novak:"Odlično pitanje. Seo bih u prvi avion za Srbiju i svoj reket zamenio strojnicom."

Ja kada sam to video samo što se od oduševljenja nisam srušio. Koja je to ljudina. Pa ovde bi golje bežale preko po sistemu bežte noge da vas ne userem, a on čovek težak preko 100 miliona dolara, sa vrhunskom karijerom, porodicom bi rizikovao glavu za svoju državu.
Žao mi je što nema te izjave na youtube-u jer mislim da je treba puštati svaki dan na TV-u, deci u osnovnoj, srednjoj školi i studentima na fakultetu.
Sa tom Nolkovom izjavom treba svakome da započne dan.
Mene je kupio za ceo život. Šta god da uradi i kako god on je pokazao da je najveći Srbin svih vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Господин, одлично је одговорио на провокацију.

Сад ће да дође неки мозак да нам објасни како је изјава лажна јер не плаћа порез...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Neki američki novinar provokativan kako već to ide je pitao Novaka:"Novače, u Srbiji se često ratuje, neke ratove ste i sami doživeli. Šta biste radili da se zarati u Srbiji uoči finala Wibldona koji igrate?"
Novak:"Odlično pitanje. Seo bih u prvi avion za Srbiju i svoj reket zamenio strojnicom."

Ja kada sam to video samo što se od oduševljenja nisam srušio. Koja je to ljudina. Pa ovde bi golje bežale preko po sistemu bežte noge da vas ne userem, a on čovek težak preko 100 miliona dolara, sa vrhunskom karijerom, porodicom bi rizikovao glavu za svoju državu.
Žao mi je što nema te izjave na youtube-u jer mislim da je treba puštati svaki dan na TV-u, deci u osnovnoj, srednjoj školi i studentima na fakultetu.
Mene je kupio za ceo život. Šta god da uradi i kako god on je pokazao da je najveći Srbin svih vremena.
možda je lagao
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
A mozda mu je muka od debilnih pitanja novinara vezanih za rat i ratovanje Srbije i Balkana pa je skota resio da ostavi bez teksta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
da. to bi bilo super.

al je i to laz
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
jel ima negde ta izjava zvanicno objavljena?
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 17 pro
daj da pogledamo negde tu izjavu

daj link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

možda je lagao

Јесам рекао Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
nisam spomenuo porez
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.