2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 759242 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
da li neko misli da neko može da sruši Noleta u Dubaiju ?

Ne.  Nole jedino moze da pobedi sam sebe ako bude igrao bez motiva i ako se vidi da mu puca ku*ac za turnir.
+1

hahah .. dobar je Ljubičić sa ovim komentarom  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51964
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Novak može da osvoji sva četiri GS

Novak Đoković može da osvoji sva četiri Gren slema ove godine ako je suditi po anketi koju je napravio sajt Bleacherreport.

Čak 65% od preko 1.600 ljudi smatra da srpski teniser može da nakon titule u Melburnu slavi i u Parizu, Londonu i Njujorku.

Poslednji čovek kojem je to uspelo bio je Rod Lejver 1969. godine. Mnogi su nakon toga pokušali da osvoje ’teniski sveti gral’ ali niko nije uspeo.

Novak je jedan od samo četvorice igrača koji su u ’Open eri’ uspevali da osvoje tri Gren slema u nizu (Federer, Sampras, Nadal). Srpski teniser je dakle već osvojio Vimbldon i US open i sa dosta samopouzdanja će igrati na tim turnirima.

Najveći ispit Novak će imati na Rolan Garosu, jedinom Gren slemu koji još uvek nije osvojio. Rafael Nadal je čovek zbog kojeg Đoković još uvek nema sva četiri osvojena Gren slema. Španski ’kralj šljake’ zaustavio ga je prošle godine u finalu, ali Nadal se prethodne nedelje u Čileu vratio nakon sedmomesečne pauze zbog povrede i pitanje je u kakvom će stanju dočekati drugi Gren slem sezone.

Koliko je teško osvojiti sva četiri Gren slema u jednoj godini dovoljno govori podatak da se to poslednji put dogodilo pre 44 godine, ali ako neko ima šanse da to uradi ove ali i narednih godina, onda je to bez dileme Nole.

Šta mislite, kakve su Novakove šanse da napravi ovakav podvig?

Izvor: B92

50% da osvoji sva četiri
90% tri

Pod uslovom da se ne desi neka nova privatna kriza ili povreda.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2013, 09:19:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
voleo bih sva 4 Wink , ali mislim da ce biti 3 (RG i US Open)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51964
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Novak je zakazao novo druženje sa fanovima za nedelju, 17. februara 2013. u 19:30h (po našem vremenu) u okviru specijalnog izdanja Nole4you, gde će odgovarati na po deset vaših pitanja iz 12. i 13. kruga.
http://djoke.rs/tv -- http://djoke.rs/n4u

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Ericsson t10
Neka se ove godine pokupe RG i Dejvis kup opet, ima vremena za sva cetiri u godini, vec dogodine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51964
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dogodine će se Nadal definitivno vratiti, Mari će podići nivo igre, Noletova forma možda ne bude na šampionskom nivou,... Ova godina je velika šansa. Ali što se mene tiče nek samo uzme Monte Karlo, RG i Sinsinati i ja sam oduševljen. A sigurno će postići mnogo više od toga.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2013, 18:13:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
Dogodine će se Nadal definitivno vratiti, Mari će podići nivo igre, Noletova forma možda ne bude na šampionskom nivou,... Ova godina je velika šansa. Ali što se mene tiče nek samo uzme Monte Karlo, RG i Sinsinati i ja sam oduševljen. A sigurno će postići mnogo više od toga.

Vratice se nadal al za malo. Nema njemu povratka. Cim on oseti beton ove godine ima da mu prorade svi nervi u kolenu. Nemoze on da stigne novaka i marija. Nema sanse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51964
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ne može biti broj 1 ali ni ne mora. Nadalov glavni cilj je da bude kralj šljake bar još neko vrijeme. Nole igra odlično na šljaci i bila bi prava šteta da ne iskoristi lošu formu svog najvećeg rivala (bar kad je u pitanju ta podloga). Sledeće godine ja već vidim jačeg, bržeg i izdržljiivijeg Nadala. Veliki je on borac da se ne oporavi. Ali za puni povratak trebaće mu veći dio ove sezone.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2013, 23:22:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
Ne može biti broj 1 ali ni ne mora. Nadalov glavni cilj je da bude kralj šljake bar još neko vrijeme. Nole igra odlično na šljaci i bila bi prava šteta da ne iskoristi lošu formu svog najvećeg rivala (bar kad je u pitanju ta podloga). Sledeće godine ja već vidim jačeg, bržeg i izdržljiivijeg Nadala. Veliki je on borac da se ne oporavi. Ali za puni povratak trebaće mu veći dio ove sezone.

Pa opet ce se povrediti. Preveliki su to napori. Morao bi da igra sa 80% da se nebi povredio a to nije dovoljno za pobedu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51964
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
"Novak nivo iznad Marija i Rodžera"

Američki teniser Majkl Rasel oduševljen je Novakom Đokovićem, za kojeg kaže da je tenis podigao na viši nivo.

"Novak pomalo igra kao Agasi, diktira ritam u poenima i imate osećaj da nemate prostora za disanje, ali on istovremen servira bolje od Agasija. Ali njegov ritern je ubedljivo najbolji – pravi vinere posle prvih servisa. Razgovarao sam sa trenerom Rajana Herisona posle njegovog meča sa Novakom u Melburnu – Rajan je pogodio 70% prvih servisa, a izgubio je i 6:1, 6:2, 6:3“.

"Novakovi riterni idu brzinom od 177 km/h, mislim da je on trenutno na višem nivou od Marija, Federera i Rafe. Zastrašujuće u vezi sa Novakom jeste to što on ima prostora za napredak – ima mnogo prilika da krene na mrežu, ali toliko je dobar sa osnovne linije da može da pošalje lopticu u jedan ugao, onda da sačeka da mu se vrati, pa da je smesti u drugi ugao. Može brže da završava poena, ali neću mu to reći“, rekao je 34-godišnji Rasel uz osmeh.

Rasel je najpoznatiji u teniskom svetu po meču sa Gustavom Kuertenom na Rolan Garosu 2001. godine, kada je protiv Brazilca vodio sa 2:0 i 5:3 u trećem setu, da bi onda propustio meč loptu i izgubio meč.

Kuerten je potom osvojio titulu, a Đokoviću jedino još Rolan Garos nedostaje da kompletira Gren slem.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 18. Feb 2013, 13:16:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.