2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:42:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 734 735 737 738 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 953355 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 4
Сад ћеш да видиш да он има информације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Citat
Име моје ае ми реци шта је овде проблем из Новаковог угла. Могу да у овом случају разумем хејт државе јер даје огромне новце, ал ми није јасно шта ту има лоше да се приговори Новаку. Јер је прихватио да снима рекламе и да се слика за неке државне фирме? Па како је то крађа? Дошли му на гајбу и рекли да му нуде толко и толко пара да сниме како кења да би то ставили као рекламу. Што он то не би прихватио ако је лова задовољавајућа? И како је то крађа?

Опет кажем, ако је преплаћено онда је крива држава која је преплатила, а не он. Или имаш неку информацију да је Ноле (или неко од његових, небитно) у талу са политичарима па намешта тако велика спонзорства?

Novak u tom slucaju nije kriv pred zakonom vec moralno... On nije debil koji zna samo da igra tenis najbolje na svetu... Pametan je decko tako da prica kako ga iskoriscavaju ne stoji...
A moja meta u ovom slucaju i nije Novak vec vlast (stranke, drzavne firme, sportsko-politicke organizacije...) koja pravi debile od naroda i iskoriscava sve to zarad pljacke i politickih poena...

Citat
Или имаш неку информацију да је Ноле (или неко од његових, небитно) у талу са политичарима па намешта тако велика спонзорства?

Radujko finansira dve jake reklame i Serbia open, Dulic 3 godine neke nevidljive kampanje da pocistimo zasranu Srbiju, Tadic, Jeremic, Dacic u najblizem okruzenju Djokovica... Drzava na namestenom tenderu daje uredjene terene i idealnu lokaciju... Ako to tebi/vama ne lici na tal ili nesto sumnjivo jbg... Ja sam samo mogao da iznesem neke podatke, na vama je kako cete da ih vidite...

Uzivajte...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Citat
Ja sam samo mogao da iznesem neke podatke, na vama je kako cete da ih vidite...

Jedino što si ti izneo, tačnije izasrao, je gomila govana koja nesnosno smrde i zagađuju ovu temu, a koja nažalost moderacija iz nekog samo njima znanog razloga neće da počisti.

Možda uživaju u tom smradu... Smile

Đokovići su na tenderu dobili zemljište na Novom Beogradu od 4 hektara u zakup na 99 godina za 11.640.000 evra. Na tom zemljištu je u planu izgradnja jednog od najmodernijih teniskih centara u regionu, kakvog do sada nema nigde u Srbiji. Takođe će imati i još svašta nešto uz sebe, ali prevashodno će biti teniski kompleks, zamišljen da, osim funkcije akademije, ugosti Serbia open i njegove učesnike. Serbia open... ATP turnir koji upravo zahvaljujući Novaku Đokoviću i njegovoj porodici imamo priliku da gledamo u Beogradu.

Prvo, dakle oni su 4 hektara, 400 ari, platili 11 i po miliona evra. Što znači kad sve podeliš da su kvadrat zemljišta platili oko 300 evra. Znaš li ti koja je cena kvadrata zemljišta na Novom Beogradu? Ako ne znaš evo ja ću da ti kažem... Tržišna cena zemljišta na Novom Beogradu prema filijali Poreske uprave te opštine, zavisno od zone, iznosi 300, 500 ili 700 evra.

http://www.naslovi.net/2011-04-15/pravda/miskovicu-poklonjeno-16-hektara-na-novom-beogradu/2477208  (4. pasus)

a imaš i ovde

http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=1487

Kompleks se gradi iza naselja "Ivan Ribar", a ako ja dobro gledam ovu kartu, to naselje je malo dalje od ova prva dva prstena a?

Drugo, ja ne znam, al ajde reci mi možda ti znaš... Da li se neko pre Đokovićeve familije interesovao za to zemljište i da li je imao nameru da uloži ovoliko para (a pričaju o 20+ miliona evra) u to zemljište?

Treće, kad upravljaš jednom gigantskom firmom u zemlji kakav je Telekom, logično je da ulažeš dosta u marketing. Ko je u Srbiji bolje marketinško lice u ovom trenutku, nego Novak Đoković? Pa ja da imam firmu, na kolenima preklinjao da me reklamira.

Četvrto, samim tim što je veoma popularan i što na svakom koraku, praktično reklamira malu i nimalo značajnu Srbiju širom sveta i to besplatno, normalno je da će čelnici te Srbije gledati tog čoveka kao malo vode na dlanu i  lizati mu čmar. I ja bih mu lizao čmar. I treba da mu se liže čmar. A onda kad ti taj isti Đoković dovede dva milijardera u Srbiju koji su spremni da ulože u istu, treba da ga pitaju jel treba još da mu se poliže čmar.

Normalni ljudi na tu celu stvar gledaju tako... Imamo tenisera, svetski poznatog čoveka, koji ne samo što nas uveseljava osvajanjem turnira, već promoviše našu zemlju svuda, organizuje svake godine svetski turnir u Beogradu, ulaže u istu praveći jedan veliki teniski centar kakav nikad nismo imali, već stvara veze i kontaktekoje koristi za privlačenje invesitora... i ko zna šta će je još uraditi.

A pakosni ljudi gledaju na tu stvar tako kako ti gledaš.

Nije zgoreg ponoviti im još jednom

Napustite planetu, to bi vam bilo najpametnije... u svakom slucaju, napustite Srbiju

Jer bez vas će nam svanuti.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 14:47:55 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Citat
Jedino što si ti izneo, tačnije izasrao, je gomila govana koja nesnosno smrde i zagađuju ovu temu, a koja nažalost moderacija iz nekog samo njima znanog razloga neće da počisti.

Sad si me uvredio i potresao...  Smile

Citat
Đokovići su na tenderu dobili zemljište na Novom Beogradu od 4 hektara u zakup na 99 godina za 11.640.000 evra.

Sta ce sa tim zemljistem biti tek cemo da vidimo...

Ja sve vreme pricam o renoviranim terenima na Dorcolu... Tamo gde se nesto radi bez dozvole i gde predsednica opstine ne sme da pita sta se radi...  Smile

Citat
Treće, kad upravljaš jednom gigantskom firmom u zemlji kakav je Telekom, logično je da ulažeš dosta u marketing. Ko je u Srbiji bolje marketinško lice u ovom trenutku, nego Novak Đoković? Pa ja da imam firmu, na kolenima preklinjao da me reklamira.

Pa da to uradi neka privatna kompanija, razumeo bih... Ovako ostaje samo da se sumnja... Stotine hiljada evra u idiotske reklame o ciscenju Srbije i slicno i to direktno iz para ministarstva...  Smile Radujko? DS. Dulic? DS. Jeremic? DS. Tadic?  Smile

Evo pola milionceta vasih para na promociju kampanje...  Smile

link

Ti druze o marketingu, cenama istog i sportu ne znas nista... To si gledao na TV a kad Novak srbenda ne ume da objasni razliku izmedju Hrvata i Srba to je ok...  Smile

Citat
I ja bih mu lizao čmar.

Samo izvoli... Ja znam sta mislim o lizacima bilo cijeg cmara...  Smile

Citat
A onda kad ti taj isti Đoković dovede dva milijardera u Srbiju koji su spremni da ulože u istu, treba da ga pitaju jel treba još da mu se poliže čmar.

Smile Smile Smile Hahahahaha, ovde si dokazao da si totalno idiotizovan i zaglupljen...
Pazi ti, milijarderi koji ce da ulazu u Srbiju zbog Novaka... Fabrike energije, srpski ajvar u lancu hotela, Sergio Tachini...  Smile Smile Smile

Citat
organizuje svake godine svetski turnir u Beogradu

Organizuje govno od turnira koje niko ne gleda osim mozda polufinala i finala... Naravno za bolji turnir trazi pare od drzave... I dobice ih, naravno...  Smile

Citat
ulaže u istu praveći jedan veliki teniski centar kakav nikad nismo imali

Ja nisam video jos ni kamen temeljac, a ti? Ti to kao ono kad su obecavali Kragujevcanima isto to?!  Smile

Vidim samo Novaka na Dorcolu u terenima koje je renovirala drzava...  Smile

Citat
A pakosni ljudi gledaju na tu stvar tako kako ti gledaš.

Ovako ja gledam>>>

Novak Djokovic, sportista, jednog od sportova, prvi na svetu u tom sportu, pobednik poznatih turnira... Svaka cast!
Navijao i opet cu, svaki put kad bude srpska zastava pored njegovogo imena i kad se cuje da je Srbin jebenim englezima objasnio kako se igra tenis... I tu se sve zavrsava...

« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 15:31:38 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Не знам брате, ниси ме убедио да ту има неке крађе. Под условом да су та спонзорства превелика треба онда питати оног ко је дао ту лову о чему се ту ради, а што се Новака тиче ја не видим разлог због којег би он одбио Х00.000 евра да сними рекламу. Не видим ту моралну кривицу. Не видим ни крађу финансијску око тог турнира нити било где. Можда и постоји ко што ти кажеш, ал ја је не видим. Можда не умеш да објасниш, можда ја не могу да сконтам, шта год, само ето не видим ништа лоше ту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Ma onda nema problem... Uzivaj...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Pa pošto se već ne vređaš, evo reći ću ti još nešto...Ako ništa drugo, jednu stvar ti priznajem,  do sada nisam video čoveka koji je više tendecioznog smeća i sranja israo u zadnje vreme na ovom forumu.

Citat
Ja sve vreme pricam o renoviranim terenima na Dorcolu... Tamo gde se nesto radi bez dozvole i gde predsednica opstine ne sme da pita sta se radi..

A šta se to radi bez dozvole? Renoviraju se gradski tereni gradskim para? Gle čuda!  Smile U stvari ne... polovinom gradskih para. Grad je partner u celoj priči.

Šta se radi? Šta je to Đoković uradio, izgradio i time zgrnuo silne novce?  Smile

Citat
Pazi ti, milijarderi koji ce da ulazu u Srbiju zbog Novaka... Fabrike energije, srpski ajvar u lancu hotela, Sergio Tachini...

A nego zbog čega dođoše da ulažu u Srbiju? I to baš dva lična prijatelja Novaka Đokovića... Od svih zemalja u Evropi, Srbija je najpogodnija za izgradnju fabrike ne znam ni ja čega... obnovljivih izvora energije. Serđa Takinija? Pa da... Srbija ih je svojjim geo-strateškim položajem, jeftinom radnom snagom, poreskim olakšicama i efikasnom birokratijom privukla.

Apsolutno. Da.

Citat
Pa da to uradi neka privatna kompanija, razumeo bih... Ovako ostaje samo da se sumnja... Stotine hiljada evra u idiotske reklame o ciscenju Srbije i slicno i to direktno iz para ministarstva...   Radujko? DS. Dulic? DS. Jeremic? DS. Tadic?

Nadam se da mi autor neće zameriti, al za ovakvu priliku taj citat je više nego prigodan.

Droga je pošast modernog doba.

Citat
Organizuje govno od turnira koje niko ne gleda osim mozda polufinala i finala... Naravno za bolji turnir trazi pare od drzave... I dobice ih, naravno...

Ako već dolaziš na temu da sereš, dođi sa nekim predznanjem, jer ovako nisi samo nadrogirani serator već i nadrogirani serator debil.

Ovaj turnir je iz serije 250. Ne možeš tek tako, kako ti se ćefne, kupiti licencu za turnir iz jače serijie 500, da ne spominjemo iz serije 1000.

Svi su oni već zauzeti i svaki grad koji ga organizuje nema nameru da ga se tek tako lako odrekne. I ovaj turnir iz serije 250 je sa dosta sreće uzet, jer je Amersfort bio u finansijskom škripcu i nije mogao sebi više da priušti organizaciju. Tako da sam ja presrećan što uopšte imamo bilo kakav turnir.

A za bolje, moraće malo da se lobira i malo više pričeka, jer sve što možeš da uradiš je da čekaš priliku. A kad se ona ukaže, grad (ne država) i treba da pomogne u celoj priči, jer je upravo grad i domaćin celog turnira. Turnir se ne zove ATP Novak Đokovoć, već Serbia open - Belgade.

Misliš da Bazel ne pomaže svoj turnir? Ili Roterdam? Ili Dubai? Ili Barselona?

Citat
Ja nisam video jos ni kamen temeljac, a ti? Ti to kao ono kad su obecavali Kragujevcanima isto to?!

Ne boj se, izgradiće se.

Đoković je želeo da napravi kompleks u Beogradu, ali isprva nije mogao zbog mudosera koji nisu hteli da mu daju zemljište. Tada se okrenuo Kragujevcu. Nedugo potom, ne prođe ni 2-3 meseca, mudoseri su se setili da mu prodaju zemljište na Novom Beogradu. Zato je i odustao od Kragujevca.

Citat
Novak Djokovic, sportista, jednog od sportova, prvi na svetu u tom sportu, pobednik poznatih turnira... Svaka cast!
Navijao i opet cu, svaki put kad bude srpska zastava pored njegovogo imena i kad se cuje da je Srbin jebenim englezima objasnio kako se igra tenis... I tu se sve zavrsava...

Pa što onda neumoljivo sereš? A da... jer si pakosni kompleksaš.

Jbg, takvima mora da se ponovi više puta

Napustite planetu, to bi vam bilo najpametnije... u svakom slucaju, napustite Srbiju

Jer bez vas će nam svanuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Citat
Pa pošto se već ne vređaš, evo reći ću ti još nešto...Ako ništa drugo, jednu stvar ti priznajem,  do sada nisam video čoveka koji je više tendecioznog smeća i sranja israo u zadnje vreme na ovom forumu.

Samo te pustam da seruckas da vidim koliko moderatori tolerisu seronje kao sto si ti!  Smile

Citat
A šta se to radi bez dozvole? Renoviraju se gradski tereni gradskim para? Gle čuda!   U stvari ne... polovinom gradskih para. Grad je partner u celoj priči.
Šta se radi? Šta je to Đoković uradio, izgradio i time zgrnuo silne novce?

Drzava i grad renovirali... A sada se gradi nesto novo a predsednica opstine ne sme da pita sta...  Smile He he kako li sam to saznao...

Citat
A nego zbog čega dođoše da ulažu u Srbiju? I to baš dva lična prijatelja Novaka Đokovića... Od svih zemalja u Evropi, Srbija je najpogodnija za izgradnju fabrike ne znam ni ja čega... obnovljivih izvora energije. Serđa Takinija? Pa da... Srbija ih je svojjim geo-strateškim položajem, jeftinom radnom snagom, poreskim olakšicama i efikasnom birokratijom privukla.

Apsolutno. Da.

Evo milijarde vec sevnule... Cim su se rukovali vec je sve dogovoreno...  Smile Smile Smile

Citat
Ako već dolaziš na temu da sereš, dođi sa nekim predznanjem, jer ovako nisi samo nadrogirani serator već i nadrogirani serator debil.

Ovaj turnir je iz serije 250. Ne možeš tek tako, kako ti se ćefne, kupiti licencu za turnir iz jače serijie 500, da ne spominjemo iz serije 1000.

Svi su oni već zauzeti i svaki grad koji ga organizuje nema nameru da ga se tek tako lako odrekne. I ovaj turnir iz serije 250 je sa dosta sreće uzet, jer je Amersfort bio u finansijskom škripcu i nije mogao sebi više da priušti organizaciju. Tako da sam ja presrećan što uopšte imamo bilo kakav turnir.

A za bolje, moraće malo da se lobira i malo više pričeka, jer sve što možeš da uradiš je da čekaš priliku. A kad se ona ukaže, grad (ne država) i treba da pomogne u celoj priči, jer je upravo grad i domaćin celog turnira. Turnir se ne zove ATP Novak Đokovoć, već Serbia open - Belgade.

Misliš da Bazel ne pomaže svoj turnir? Ili Roterdam? Ili Dubai? Ili Barselona?

Cekaj, jel turnir super i prate ga hiljade domacih i milioni stranih gledalaca ili je ipak samo govno koje ne privuce ni 100 gledaoca kad ne igra Novak?

Citat
Ne boj se, izgradiće se.

Cekamo kamen temeljac? Od 2008...  Smile

Citat
Pa što onda neumoljivo sereš? A da... jer si pakosni kompleksaš.

Zapravo ti si taj koji ovde nije izneo jedan jedini argument vec se strecas kad ti neko dira Novaka!
Posto to prevazlilazi cak i ljubav izmedju muskarca i muskarca, pitam se iz koje si strukture kojoj odgovara ova kradja, manipulacija i zavrzlama..Smile

A od mog tendencioznog smeca dovoljno je 500 000 evra za Family sport od Dulica...
Za te pare (ne za reklamu) je ociscena cela Estonija 2008. Tako se radi posteno i pravilno. A ne da mi dramoseri kao ti kenjaju kako je normalno da uzimaju pola milona za stampane bilborde kojim pozivaju na ciscenje Srbije...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kompleksi su neizlečivi.  Smile

Neka ljudi pročitaju sve ovo, pa nek procene ko ovde sere. Ja sa idiotom više nemam nameru da se raspravljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Uporan je decko...sva sreca da ima burek da pokriva njegove chekove.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 734 735 737 738 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:42:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.