2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:27:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 678 679 681 682 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 951337 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Mrgi, Jugoslavija jeste, Srbija nije. Cinjenicno stanje. A opet, teze je osvojiti nesto u individualnoj konkurenciji nego u kolektivnom sportu. Jeste to uspeh ali ne toliki. Mislim svaka cast, ali Nole im je objasnio.

@Orf, ma za kosarku i da se slozim, ali za fudbal nikako... cuj nas fudbal... bolje svi da se presaltaju na skupljanje loptica na teniskom terenu, bili bi uspesniji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Mrgi, Jugoslavija jeste, Srbija nije. Cinjenicno stanje. A opet, teze je osvojiti nesto u individualnoj konkurenciji nego u kolektivnom sportu. Jeste to uspeh ali ne toliki. Mislim svaka cast, ali Nole im je objasnio.

па шта сам ја рекао? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
Citat
najveci uspeh u istoriji srpskog sporta?
Bari 1991 Smile

Svaka cast Novaku, stvarno je veliki covek i pravi sampion i ako mu je cale kreten, ali ako cemo o najvecim uspesima srpskog sporta da pricamo, onda se u tu kalkulaciju mora ubaciti i popularnost odredjenog sporta u Srbiji. Tako je danas titula u tenisu daleko veci uspeh nego sve one titule u Vaterpolu i ako smo u tom sportu prvi bez konkurencije. Mislim da jos uvek Tenis nije popularniji od Kosarke, ali ima sanse da to postane, dok za fudbalom i jedan i drugi sport zaostaju nekih deset mesta, kako po popularnosti, tako i po velicini uspeha.

Ovo je neka slika koju ja imam o trenutnom rangiranju sportova u Srbiji po popularnosti, tako da molim ove kojima je tenis najbolji ili najgori sport da me ne napadaju, jer je ovo samo moje misljenje o realnom stanju kada je sport u pitanju...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 10:27:59 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Bari srpski uspeh? U timu najmanje Srba, jbt.  Smile

Sa druge strane, osim Bajerna sve krs protivnici... da ne pominjemo defanzivnu igru protiv Olimpika koji i nije bio dobar tim vec se ispostavilo da su 90% utakmica namestali... zbog cega su posle i najebali.

Dosadno mi je da ponavljam, ali - Nole je ostvario i cinjenicno najveci uspeh srpskog sporta ikada, i to nema nikakve veze sa tim koji je sport (bez pokrica) najpopularniji.

Mada, razumem vase stavove kao sto razumem vasu ljubav prema odredjenom sportu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.112

@pantelia skontao sam samo nisam skontao zasto Smile

Zato sto je Ivan Ivanovic teska smrda, sljam i govno. On je sad kao ortak sa Novakom, "slucajno" ulece u sred intervjua i ljubi ga, pritom mu daje na potpis zastavu SPC  Smile. Jer, to je moralo, slucajno, bas tada. Spontanost do bola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
2001 prvaci Evrope u basketu, 2002 prvaci sveta! (Mozda smo se zvali Jugoslavija, ali smo tad bili Srpska Juga :[115]Smiley
2009 srebro na evropskom, a domacini Spanci su bili prvi, zna se kako...

Ovo su sve veci uspesi od uspeha u tenisu, ali sad ispada da ja nesto serem po uspehu Novaka i ako ne zelim da to radim...
Nego Raneru ako uspesi u fudbalu i kosarci nisu veci od uspeha u tenisu, kako je uspeh u tenisu veci od 50 zlata sa razlicitih takmicenja u vaterpolu?! Smile

A ova glupost kako Bari nije srpski uspeh je mnogo smesna, Bari je uspeh Zvezde, a Zvezda je srpski tim! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Nema svrhe, ocigledno nikada neces priznati da nisi u pravu.

Za Bari - to je srpski uspeh koliko i osvajanje svetskog i evropskog prvenstva u fudbalu "francuske" reprezentacije... u kojoj je bas bio sve sam Francuz do Francuza, doduse dobrano osuncan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
Cekaj sta cemo sa kosarkom i vaterpolom?! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Sagem xg6
hahaha Bambi u are my hero Smile

Vidis da hoce Novaka za pred. Srbije...pusti ti Botu...nego ko ide sutra pred skupstinu?

Ajd ko ide nek postavi snimak.

Ne boj se druze, biice prenos na RTS 1, RTS2, RTS3 a cuo sam da je i indesit krenuo sa serijskom proizvodnjom ves masina sa LCD ekranom samo za ovu priliku da zauzete domacice mogu da gledaju.

Nole je prvi covek koji je dosao istovremeno do prve pozicije i titule na Vimbldonu

A ovo je tek za vristanje. Prvi koji je posle Vimbldona postao najbolji teniser sveta. 'Ajde...

Definitivno najveci uspeh srpskog sporta i najbolji sportista ikada. Ne razumem sto porede sa Barijem i Istanbulom, kad je ovo mnogo veci i vazniji uspeh.  Smile

Kako za koga. Za mene su veci i uvek ce biti veci Tokio, Bari i Istanbul. Tim redom.

Ah, prođe 2 sata vreme je da se proserem. Elem, što se tiče tih fudbalskih i košarkaških igrališta, sve dok postoje neki Mišići na njima ja svoje dete ne bi vodio tamo (na košarkaške i bi).

Drugo elem za ove fantomo-debilčiće "a la ne plaća Novak porez i druge stvari".

Idiote, ne vredjaj.
Ne bi vodio dete da se bavi sportom? Da gleda fudbal/basket? E zato nam stadioni zuje prazni. Mnogo gledas TV. Koje Misice imas na Mega Vizura - OKK Beograd ili na utakmici omladinaca OFK Beograd - Teleoptik? Stig'o nam Nole i sad su svi ostali sportovi huliganski...

Pa šta mislite zašto ja najmanje položenih ispita imam u junu i julu bre!

Gledas Djokovica? Cekas samo Vimbldon jer se o ostalim turnirima manje prica i nisu in i kul?

Pa to sto se vise ljudi radovalo jednom uspehu zato sto iz neopravdanih razloga vole taj sport,

Neopravdano? E zbog ovoga mi se smucio Djokovic. Izvini Nole, jebiga, takvu su atmosferu oko tebe stvorili, nisi ti kriv iako si verovatno najbolji sportista kojeg je ova zemlja ikada imala a i bolji se verovatno nece jos dugo roditi. Ovo je zemlja kosarke uvek bila i nadam se da ce tako jos dugo ostati. Kad se Indijane setim suze mi na oci isle od srece.

@Orf, ma za kosarku i da se slozim, ali za fudbal nikako... cuj nas fudbal... bolje svi da se presaltaju na skupljanje loptica na teniskom terenu, bili bi uspesniji.  Smile

Taj nas fudbal ima sjajniju medalju sa Olimpijade od Djokoviceve bronzane.

da ne pominjemo defanzivnu igru protiv Olimpika

E ako su defanzivno igrali onda im se umanjuje uspeh.

Nole, majstore, svaka cast. Hvala ti sto si Srbin.

p.s. Vaterpolisti, ludaci, sad ako ste carevi i da vas pozovu, molim vas, nemojte da se pojavite ispred skupstine.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Ne mogu da odgovaram na ostalo, kad je sve napisano u ostrascenom tonu. Samo cu za defanzivnu igru - njihova igra je bila ista kao svaka Marejeva protiv Djokovica, mucna za gledanje i mami te da ih ispsujes zbog pokazanog "umeca".

Ljudi, nemojte mene da krivite zbog vaseg nepoznavanja sport. Manje ironije, vise realnosti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 678 679 681 682 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:27:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.