2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 22:57:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1032616 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
bog te ovde niko nezna pisat nikog nista nisam shvatio ja kolko znam igra se wimblindon sledece nedjelje i titulu brani  spanac nadal ako djokovic to osvoji onda je momentalno 1 na ATP listi jel vam sada jasno

Jeсте, лепо си нам то објаснио, сада је много боље  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 4
bog te ovde niko nezna pisat nikog nista nisam shvatio ja kolko znam igra se wimblindon sledece nedjelje i titulu brani  spanac nadal ako djokovic to osvoji onda je momentalno 1 na ATP listi jel vam sada jasno

Јесте. Хвала.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG L7
bog te ovde niko nezna pisat nikog nista nisam shvatio ja kolko znam igra se wimblindon sledece nedjelje i titulu brani  spanac nadal ako djokovic to osvoji onda je momentalno 1 na ATP listi jel vam sada jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
trolovanje digao na veći nivo
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71

hvala ti mnogo covece, ja stvarno ne znam sta bi mi radili da ti nisi tu da nam otvoris oci

a wimblIdon ce da osvoji sigurno  Smile

« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 20:57:54 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
steta ,bas steta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 652
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
bog te ovde niko nezna pisat nikog nista nisam shvatio ja kolko znam igra se wimblindon sledece nedjelje i titulu brani  spanac nadal ako djokovic to osvoji onda je momentalno 1 na ATP listi jel vam sada jasno

Keve mi si Win!

Molim vas, otvorite posebnu temu za Wina! gde ce da ostavlja svoje mudrolije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Немој да је неком случајно икад више пало на памет да пита у ком случају ће Новак да постане број 1. Икад.

Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung 
I gde je sad ona igra FedExa koju je pokazao protiv Noleta? Neeemaaa..
Jaje jedno.

Ma odmah je bilo jasno da je to sveobuhvatna zavera protiv Djokovica i da Federara nimalo ne zanima Grend Slem titula, vec samo da napakosti nasem Noletu.

Evo jednog sjajnog komentara sa b92, pa da ne tupim ja dalje:

Citat
Сви ми прави познаваоци тениса који овај спорт не пратимо од јуче, већ од прошле године, знамо да је Новак најбољи тенисер у историји! Потекао је из Србије, колевке тениса, па је самим тим у предности у односу на све противнике. Његова два тријумфа у Аустралији вреде неупоредиво више од свих титула које су освојили осредњи тенисери Надал и Федерер из простог разлога што је Новак наш човек, па му је теже да успе у белом свету.
Ово финале је очигледно намештено, јасно се може видети како Федерер пушта Надала да победи, само да би владари из сенке онемогућили да се Новак попне на трон и озваничи чињеницу да у историји није било бољег играча! Сетимо се и осталих нерегуларности - повлачење Новаковог противника под очигледном уценом (прича се да су му масони отели породицу), увођење специјалних лоптица са чипом које су програмиране да одговарају свима осим Новаку итд. Треба заиста размотрити могућност да се Новак повуче из свих такмичења и да се формира нека врста православне тениске асоцијације где би прави квалитет дошао до изражаја. Најбољи показатељ је турнир у Београду који је најјачи на свету, а на којем Новак редовно побеђује и на којем не смеју да се појаве ни Надал ни Федерер јер знају да у регуларном такмичењу немају никакве шансе.
Публика је посебна прича. Сви смо били сведоци како је културна и тениски поткована наша публика у Арени, док ови Французи немају појма ни о тениским правилима ни о понашању.
Сви ови који критикују Новака и тврде да он није најбољи тенисер свих времена, јасно показују да нису патриоте јер се данас љубав према Србији доказује само љубављу према нашем Новаку, нашем витезу, хероју, новом Обилићу и цару Лазару! Према томе, сви ми морамо да волимо Новака више него родитеље јер је то једини пут којим треба ићи! Да бих доказао колико волим Новака спреман сам и да променим презиме и постанем Ђоковић што саветујем и вама. Замислите само колико би наш Ноле био срећан када би у Србији било 4 или 5 милиона Ђоковића! Ту радост бисмо заиста могли да му приуштимо! И да не заборавим да похвалим целу породицу Ђоковић, посебно Нолетовог тату који ми је једном приликом, када сам му рекао колико волим Нолета, дао 20 ЕУР и тиме потврдио да је велики човек!
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 23:23:28 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 22:57:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.