2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:21:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 403 404 406 407 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1041322 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
LG g5
Novak izgubio od Federera, pao na treće mesto ATP liste

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u noći između subote i nedelje od Rodžera Federera sa 2:1 (6:1, 3:6, 7:5) u polufinalu Rodžers kupa u Torontu. Đoković ne samo da je eliminisan sa turnira, već će od ponedeljka biti na 3. mestu ATP liste.

Epilog duela Đokovića i Federera nije mogao da se nasluti na početku meča, s obzirom na to da je Švajcarac "demolirao" srpskog tenisera u prvom setu, i činilo se da će se sve završiti za manje od sat vremena.

Federer je kontrolu nad duelom preuzeo posle samo nekoliko minuta, a apsolutna dominacija mu je bez mnogo problema donela rezultat 3:0. Novak se slabo kretao, često je grešio i izgledalo je da nije ni blizu da uđe u ritam. Švajcarac je u svom stilu, nemilosrdno iskoristio situaciju na terenu i ekspresno je završio prvi deo posla - 6:1.

Nastavak je počeo u sličnom maniru, vođstvom Federera od 2:0. Ipak, Đoković se nije predao, nekako je počeo da pronalazi svoju igru i da po prvi put pritiska rivala u poenima.

Tenis je posle toga bio neuporedivo kvalitetniji, Novak je vratio brejk, a sve je eksplodiralo u sedmom gemu, koji je trajao skoro 15 minuta. Pregršt prelepih poena i sjajne kretnje sa obe strane mreže podigli su publiku na noge i definitivno razbudili srpskog tenisera.

On je podigao svoju igru na mnogo viši nivo, a zalet posle odbrane veoma važnog servis gema iskoristio je da odmah krene u napad. Napravio je brejk za 5:3 i do šanse da servira za izjednačenje, koju nije propustio - 6:3 i 1:1.

Prvu priliku u trećem setu je dobio i iskoristio Federer, posle nekoliko vezanih Novakovih grešaka. Vođstvo Švajcarca od 3:1 nije previše uzdrmalo Đokovića, koji je uzvratio sjajnim tenisom u sedmom gemu i ponovo vratio meč u egal.

Novak je hrabrom igrom uspeo da se održi u meču sve do 5:5, nakon čega je sa dve vezane greške sa osnovne linije dopustio Švajcarcu da brzo ode na malu pauzu.
Lukavi Federer je u dvanaestom gemu odlučio da isključivo čeka na greške Đokovića i to mu se isplatilo, budući da je njegov protivnik slao loptice u mrežu - 7:5, i konačnih 2:1.

Ovo je Federeru, nekada prvom igraču sveta, a sada trećem na ATP listi, 10. pobeda nad trenutno drugim svetskim teniserom Đokovićem u 15 susreta.
Posle ovog meča njih dvojica će od ponedeljka zameniti mesta na listi.

Federer će danas u finalu igrati s Britancem Endijem Marejem, četvrtim na ATP listi, koji je prethodno pobedio trenutno najboljeg igrača sveta, Španca Rafaela Nadala, sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Nagradni fond Rodžers kupa iznosi 2.430.000 dolara.

Blic

« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 10:35:25 od alex 69 »
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
LG g5
Nole: “Nisam mogao da nađem ritam”

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle poraza od Rodžera Federera u polufinalu Toronta da je silovit početak meča na kraju presudio.

“Imao sam veoma slab početak, nisam mogao da pronađem svoj ritam“, rekao je Đoković.
Federer je izjavio da uživao u borbi sa srpskim teniserom. Švajcarac, od ponedeljka ponovo drugi sveta, dodao je da su rivalstva u tenisu bitna i da se uvek raduje takvim duelima.

Srpski teniser istakao je da je na je pročetak meča bio problematičan.

„Posle samo pola sata, on je već dobio set. Ali uspeo sam da se vratim, bolje sam “osećao” lopticu. Ali, sveukupno, ovo baš i nije bilo moje najbolje izdanje. Nisam dobro servirao kada je bilo potrebno i napravio sam previše neiznuđenih grešaka sa bekhend strane. Ne znam razlog za to. Znao sam da će Rodžer od starta da me pritisne. On je to uradio veoma dobro. Imao sam slab početak, nisam mogao da pronađem svoj ritam“, rekao je Đoković.

Đoković nije krio da je Federer zasluženo pobedio.

"Tako da, nisam baš bio u poziciji da pobedim u ovom meču sa igrom kakvu sam pokazao, nije bila dovoljno dobra. Pomalo frustrira to što nisam iskoristio priliku koju sam imao na kraju, ali realno gledano, on je danas bio bolji igrač", rekao je Đoković.

„Rekao mi je da sam mogao da pobedim i ranije i ja sam se složio sa tim“, rekao je Federer odmah posle meča.

Federer je rekao da se nije štedeo u susretu sa Đokovićem.

„Večeras sam pucao svim oružjem koje imam. Igrao sam fantastično u prvom setu, ali je u drugom Novak uspeo da podigne nivo svoje igre i da meč učini neizvesnim, tako da sam srećan što sam ipak pobedio“, izjavio je Federer.

Švajcarac je izjavio da je znao da će meč biti neizvestan, uprkos tome što je više nego glatko dobio prvi set.

"Protiv Novaka znao sam da jedan servis može sve da promeni, njegov stav, njegovo ponašanje na terenu. Počeo je da servira bolje, da bolje uzvraća udarce i da ne promašuje, tako da je postalo napeto. Novak je poznat po tome da ume da uđe u seriju i to smo videli večeras. Drago mi je što sam pobedio u napetom meču, jer sam nekoliko takvih već izgubio ove godine", dodao je Federer.

Federer je istakao da uživa u sportskom rivalstvu sa Đokovićem.

„Znate, on je dobar sportista i uživamo u našem rivalstvu. Mislim da smo do neke mere zahvalni što su tu i drugi momci. Ponekad, naravno, želimo da oni ipak nisu tu, da bi nam put do pobede, možda, bio nešto lakši, ali istovremeno, sjajno je igrati protiv takvih dobrih, kvalitetnih igrača“.

Švajcarac je proveo 285 nedelja na prvom mestu ATP liste i nedostaje mu još samo jedna da bi se izjednačio sa rekordom koji drži Pit Sampras – 286 nedelja.

„Siguran sam da i dalje imam puno godina ispred sebe. Biće to puno prilika, siguran sam, ali sada sam fokusiran samo na ono što je sledeće“, rekao je Federer.

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG g5
Masters u Sinsinatiju

Đoković uz malo muke do pobede protiv Troickog

Novak Đoković je sa nastupima na turniru Masters serije u Sinsinatiju počeo savladavši u drugom kolu Viktora Troickog sa 6:3, 7:5.

Drugi nosilac, a od ponedeljka treći teniser sveta na ATP listi, od samog starta delovao je veoma sigurno i ni jednog trenutka nije dozvoljavao rivalu da ozbiljnije pripreti. Nije se to ogledalo samo u činjenici da je Troicki bio bez brejk šanse u prvom setu, već i potpunoj dominaciji Novaka na sopstveni prvi servis, iz kog je do poena stizao u čak 90% slučajeva.

Protiv raspoloženog suparnika, od kog je izgubio tri od četiri prethodna meča, Troicki je nešto više pokazivao u situacijama kada je servirao, mada je ponekad delovao isuviše pasivno za nadmetanje sa Đokovićem koji je svoju prvu šansu za brejk iskoristio, a u sledećem gemu poveo sa nedostižnih 4:1.

Druga deonica počela je bolje po Viktora, koji je osvojio šest poena u nizu a potom iskoristio dve greške Đokovića da povede sa 2:0. Ipak, Nole nije dozvolio da se serija loših poteza nastavi, pa je za tili čas preokrenuo rezultat i kod drugog uzastopnog brejka, za 3:2, naterao rivala da u besu slomije reket.

Činilo se da će nervoza uzeti danak, ali je Troicki zatim "vezao" dva gema u nizu i uneo neizvesnost u ovaj duel, naročito kada je poveo sa 40:0 pri rezultatu 4:3. Ipak, najbolje rangirani teniser Srbije uspeo je odmah da uzvrati, a zatim da brejkom u pretposlednjem gemu susreta olakša sebi put do pobede.

Naredni Novakov rival biće pobednik meča u kome se sastaju David Nalbandijan i Džon Izner.

Blic
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Izner je predao, dakle Nalbandian...
Ako bude igrao kako ume, eto problema...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Đoković: Za pobedu u Njujorku ili jak servis ili da ste Nadal

Novak Đoković je popravio servis u poslednje vreme, ali je svestan da i dalje nije na nivou iz 2008. godine.

Najbolji srpski teniser je na putu do svoje grend slem titule u Australiji imao pomoć sigurnog početnog udarca i smatra da je on zbog podloge veoma važan i za US open.

"Morate da jako udarate, ako želite trijumf u Njujorku. Narovno, osim ako ste Nadal. Za takav turnir je potrebno da budete potpuno spremni i da imate solidan servis koji će vam doneti lake poene. Naročito na ovakvom tipu podloga, ova ovde je dosta brža od one iz Toronta", rekao je Đoković posle svog meča sa Viktorom Troickim u Sinsinatiju.

Novak je rekao da je njegov servis i dalje nepouzdan i da ne zna pravi razlog zašto je to tako.

"Teško je to objasniti. Ide gore-dole. Nije onakav kakav želim, ali lagano idem ka onom starom servisu. Tada sam imao dobru kretnju, servirao sam veoma dobro, oko 200 na sat u proseku, što je odlično i to uz veliku preciznost. Ovih dana se malo mučim, ali sve je u glavi. Srediće se pre ili kasnije", rekao je Đoković.

Ovog puta Đoković nije imao problema sa visokim temperaturama, jer je u Sinsinatiju bilo prijatno za igru.

"Reagujem drugačije na vremenske uslove od ostalih igrača. Imam problema sa disanjem i oni mnogo zavise od uslova. Ali, znate, jednostavno moraš da se boriš protiv toga. A nisam ni jedini, ima i drugih igrača sa problemima slične prirode", rekao je Đoković.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
LG g5
 Smile Smile Smile Smile

Nalbandian D. (Arg)   0   1   67               
Djokovic N. (Srb)       2   6   79   
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 21:31:16 od alex 69 »
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Za dlaku... ali dobro je...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
LG g5
Đoković poslao kući i Nalbandijana!

Posle Viktora Troickog u 2. kolu, i David Nalbandijan je večeras u Sinsinatiju morao da pruži ruku Novaku Đokoviću, koji ga je savladao sa 2:0, po setovima 6:1 i 7:6.

Đoković je u dva seta, u trajanju od 97 minuta, prikazao različite partije protiv 37. igrača sveta. U prvom setu je bio fantastičan. Lako se kretao, pogađao je šta je hteo i brzo je poveo sa 2:0. Održavao je prednost povećavajući ritam igre i u tome mu nije smetao ni jak vetar u Sinsinatiju.
Posle samo pola sata igre srpski teniser je vodio sa 1:0 (6:1) i činilo se da je kraj meča blizu.

Međutim, Novak se početkom drugog seta nepotrebno opustio dozvolivši protivniku da se potpuno vrati u igru. Nalbandijan je bio taj koji je ispravljao sve greške iz prvog dela igre i došao je do 3:1.
Đoković je uvideo da mu treći set nimalo nije potreban, već samo podizanje nivoa igre i češće izlaženje na mrežu, jer je tako i igrao u prvom setu.
Neizvesnost je obeležila drugi set, s obzirom na to da je Novak uspeo da dođe do 4:4, a nakon toga su oba tenisera čuvala svoj servis do taj-brejka.

U njemu je Đoković bio za nijansu prisebniji prošavši u četvrtfinale u kojem ga čeka pobednik meča Robin Soderling - Endi Rodik.

http://www.blic.rs/

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
LG g5
Roddick A. (Usa)   2   6   7               

Djokovic N. (Srb)   0   4   5   

u kurac sve mu je*em   Smile Smile Smile Smile           
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Z400
Kako me nervira,to nije normalno.
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 403 404 406 407 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:21:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.