2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 23:59:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1046903 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w200i
Steta za Noleta Smile
Valjda ce biti bolje na sledecem turniru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Marijan Vajda: Novak osvaja Rolan Garos!

Marijan Vajda, trener Đokovića: Uveren sam da će Nole osvojiti bar jedan grend slem ove godine! Koji? Pa, njemu odgovaraju i trava Vimbldona i beton US opena, ali ja mislim da će titulu doneti sa šljake iz Pariza!

Slovački trener Marijan Vajda, čovek koji je doveo Đokovića do vrha svetskog tenisa, uveren je da će njegov štićenik ove sezone osvojiti drugi grend slem u karijeri! On je čak procenio da će se to dogoditi na Otvorenom prvenstvu Francuske, famoznom Rolan Garosu.

Slovački stručnjak veruje i da će Srbin u 2010. ostvariti svoj san, uspon na prvu poziciju ATP liste. Iako je pomalo emotivno ispražnjeni Nole neslavno završio turneju po Severnoj Americi, ostatak sezone obećava velike borbe na preostala tri grend slema.

Bilo je teško sa roditeljima

- Uveren sam da će Novak osvojiti barem jedan grend slem u 2010. Pobeda na grend slemu i uspon na prvu poziciju su mu prioriteti. Naravno, dosta toga će zavisiti od njegove trenutne forme, kao i sportske sreće. Što se tiče podloga, odgovaraju mu i trava Vimbldona i beton US opena, ali smatram da će titulu doneti iz Pariza - jasan je 45-godišnji Slovak.

Drugi reket sveta će ostati na toj poziciji i u slučaju da Nadal osvoji masters u Majamiju. Međutim, ono što njega oduvek interesuje je tron, koji je sada bliže nego ikada.

- To je njegov san, a ostvarenje tog sna je i blizu i daleko. Na početku 2008. osvojio je Australijan open i držao prvu poziciju za tu sezonu. Verujemo da je upravo ova sezona prelomna, ali u isto vreme ne želimo da ga opterećujemo plasmanom. Sve je moguće, pa tako i da Novak postane prvi reket sveta - veruje Vajda.

O saradnji sa Novakovim roditeljima, koje bije glas da umeju da budu teški u odnosima sa ljudima, Vajda za slovačke medije kaže da su više nego korektni.

- Sada se dobro slažemo, ali nam je bilo potrebno izvesno vreme da se bolje upoznamo. U početku je bilo teško, ali kad su spoznali da dajem celog sebe za njihovog sina, primili su me k srcu. Nikada nismo imali razmirice oko plaćanja i među nama vlada veliko poverenje, što me veoma raduje. I kada bi se naša saradnja završila danas ostali bismo dobri prijatelji - tvrdi nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Slovačke.

Treninzi Novaka i Vajde odišu opuštenom atmosferom. Šala šalu stiže, ali se sve vreme radi pakleno, iako postoje „abrovi" da naš as ne daje uvek sve od sebe.

Lakše mu je kad se izviče

- On sigurno nije lenj. Veliki je profesionalac i možemo da kažemo da je i dalje veliki talenat. U odnosu na druge igrače on možda ne trenira toliko intenzivno, ali njegova prednost je inteligencija, sposobnost da brzo uči. Novak odlično ume da koristi oklevanje protivnika i njihove slabe strane.

Novak Đoković je poznat kao veoma emotivan igrač, koji tokom mečeva često ume da se posvađa sa ljudima iz sopstvene lože. Vajdu, međutim, to ne frustrira, naprotiv.

- Takav je Novak, to mu je priroda. On se tako opušta i oslobađa negativne energije. Najgore je kada nema emocije, kada mu je lice „zaleđeno". Tada znam da nešto ne valja - objašnjava Slovak.   

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Marijan Vajda: Novak osvaja Rolan Garos!
Ja sam mislio da se on malo više razume u tenis ! Ako Novak osvoji Rolan Garos ja cu se od srece obesiti na po terazija !  Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2010, 18:36:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile

Ma,dovoljno da se skines go,i trcis Knez Mihajlovom.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dogovoreno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nije nemoguce, ali je sa trenutnom formom vrlo problematicno.
Ipak, trenutno je od top 10 igraca u formi jedino Rodik, tako da je vrlo zanimljiva trka do drugog GS sezone pred nama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Igraci tipa Rodika i Noleta teško mogu da osvoje Rolan Garos , bez obzira na fornu glavni favorit je Nadal ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Rodik tesko, obzirom da je on ipak za brze podloge, ali Nole, ako bude igrao kako ume, zasto da ne...
Bice to pakleno kad krenu i ostali... Ferer i Ferero su ponovo u odlicnoj formi...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2010, 14:26:36 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne kažem da je nemoguce kada je u top formi ali njermu ipak leže za nijansu brže podloge , npr Americki "beton" ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 23:59:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.