2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 17:19:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1046683 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Poznati sportski komentator Nebojša Višković objavio je da je Teniski savez Srbije u utorak raskinuo ugovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču.
Jako bitna stvar , bojim se da mnogi zbog ove vesti nece spavati , stvarno svašta , pred tako važan mec neko pokušava da pokvari atmosveru raspraljuci o sportskom komentatoru , niti je prvi niti poslednji koji je prenosio pa više ne prenosi pojedine meceve , zaboli me za Viškovica . Napred naši musketari  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Nije bitan Viskovic.
Vec bahacenje onog gmaza... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
A i za gmaza me zabole , svaka medalja ima dve strane tako da nikada ne donosim zakljucke na osnovu jedne strane , ne mogu da verujem da je to samo hir i da nema neku drugu pozadinu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Što se tiče gmaza , koliko sam primetio Novak ga je teškom mukom odstanio sa tribina.

Fedexov matori kad dođe na meč svoga sina nabije cvikere i spava,.........  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
A i za gmaza me zabole , svaka medalja ima dve strane tako da nikada ne donosim zakljucke na osnovu jedne strane , ne mogu da verujem da je to samo hir i da nema neku drugu pozadinu ...

Svi cujemo komentare Viskovica.Vise nego korektni i dobri.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kao i komentari svih ostalih , meni komentatori i ne trebaju a Viškovic zna da prica napamet  Smile
edit A ako si mislio na njegove komentare zbog nesporazuma sa novakovim ocem , a šta bi drugo trebao da prica pred javnošcu ?
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 00:10:15 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa ti smanji ton  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mute je obavezno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kao i komentari svih ostalih , meni komentatori i ne trebaju a Viškovic zna da prica napamet  Smile

Kad smo već kod komentatora, koja je razlika kad napr. gledaš eurosport i meč ti komentariše Mats Wilander, i onda prebaciš audio na srpski i slušaš tipa kako samo govori rezultat, i odrađuje posao.

Čitao sam neke Viškovićeve komentare na Novakovu igru, i tip je totalno u pravu, e sad što se to Đokovićima ne sviđa to je druga stvar.

Mislim da je tu Novak najmanje kriv, jer da se on pitao još uvek bi igrao sa starim reketom.

Velika mu je familija i svi su odleteli u nebesa, treba to izdržati........, razumem ja Noleta kad krene da ih tera sve u p.m. za vreme meča.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone 7
Kao i komentari svih ostalih , meni komentatori i ne trebaju a Viškovic zna da prica napamet  Smile
edit A ako si mislio na njegove komentare zbog nesporazuma sa novakovim ocem , a šta bi drugo trebao da prica pred javnošcu ?

Tebi ne , al oni koji ne znaju o tenisu su dobrodošli Smile A i to nije udžbeničko citiranje nego onako, guta se ko lektira  Majstor i Margarita  Smile

A Nole mora da bude dobar sa svojima jer ga, po mom mišljenju, drži misao: Ulagali su u mene, ne smem tako da im uzvraćam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 17:19:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.