2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 11:28:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1046491 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sto malo,kad ne bi igrao Fedex i Nadal(dobro u zadnje vreme se cini i da ne igra ali je igrao kolko-tolko) Novak bi lagano bio prvi.Meni se svidja kako se on razvija,konstantno je u vrhu,retko ima oscilacija i osvaja turnire(doduse ne prevelike ali uvek je tu(polufinale-finale)).Sta biste vi voleli, da bude prvi nedelju dana pa da padne kao Jelena i Ana?U ovom trenutku su ispred njega po meni samo ova dvojica sa Federerom kako konstantom i Nadalom koji je za sada u padu.Mareja ne racunam jer po meni se iako je u vrhu nije preterano pokazao kao jak igrac(mada je napravio bum prosle godine).Novak treba jos malo da se popravi(sto je neko rekao da manje provodi vremena na terenu na "rutinskim" mecevima i skuplja vise snage i koncentracije za vaznije) i bice prvi 100%
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Uze...

Djokovic : Juzni
7:5  5:7  6:3
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple iPhone 4
Blago ocu blago majci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S5
12 duplih gresaka i 51% ubacen prvi servis i osvoji turnir, svaka cast! Mada mora na servisu da radi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Nije mi jasno kako je uopšte dobio meč sa ovoliko grešaka. Ali i to je dokaz veličine, bravo Nole. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S 7
Novi sukob Viškovića i Đokovića

Poznati sportski komentator Nebojša Višković objavio je da je Teniski savez Srbije u utorak raskinuo ugovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču.

Višković je trebalo da bude spiker na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD, koji se igra od petka do nedelje u „Beogradskoj Areni“, ali da je dogovor o saradnji prekinut na zahtev familije Novaka Đokovića, zbog navodnog negativnog stava poznatog komentatora prema najboljem srpskom teniseru.

"Jutros su me zvali i kazali da na intervenciju porodice Đoković neću moći da radim na meču Srbije i SAD. Razlog je to što sam ja navodno pošto-poto protiv Novaka, zato što ga mrzim i ne želim mu dobro", kazao je Višković agenciji Beta.

"Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo mi je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji", kazao je Višković.

Višković je za B92 rekao da ima razumevanja za Teniski savez Srbije.

„Nisam hteo da kažem da su neke druge igre u pitanju. Savez i Đokovići treba da funkcionišu zajedno pošto imaju interes zajedničkog funkcionisanja. Ako sam se postavio na putu njihovoj sreći, onda treba da budem zaobiđen i ja to razumem“, rekao je Višković.

Poznati komentator je negirao da želi bilo šta loše najboljem srpskom teniseru, već da o njemu ima izuzetno pozitivno mišljenje.

"Iako familija Đoković sve radi da se ja nekako prevrnem i počnem zaista da mrzim Novaka to se nikada neće desiti. Novaka Đokovića znam od kada je imao 12 godina i uvek sam o njemu pričao u superlativima", naglasio je Višković.

Teniski savez Srbije za sada nije želeo da komentariše slučaj, kao što to nisu želeli da urade ni u kompaniji Đokovićeve porodice "Femili sport".

Đokovićeva porodica odavno je u sukobu sa Viškovićem, a otac drugog tenisera sveta Srđan već mu je dva puta zamerio zbog navodnog manjka podrške za najboljeg srpskog igrača.

Višković je zbog sukoba sa porodicom Đoković napustio i javniservis Srbije. Prethodno je porodica Đoković tražila i uspela da izdejstvuje da on ne prenosi mečeve prvog Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu na kanalima Radio-Televizije Srbije.
Izvor:B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ako neko hvali Novaka onda je to Viskovic.
Ako covjek kaze gresku,ne znaci da ga mrzi...Jbg...Ovaj mamlaz je poceo da mi ide na kurac.. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89

мене тај срђан живцира  од кад се ноле пробио у врх. сад сам огуглала на његову појаву. сујетна љига увек био и  остао. само то потврђује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Iživljavaju se na čoveku iz meni potpuno nepoznatih razloga. Šta je to tako strašno Višković rekao o Đokoviću? I da ga je kritikovao, ima pravo, ne vidim što bi trebao samo da ga hvali, naročito kad igra loše. Nego meni bode oči to što niko javno ne staje u zaštitu Viškovića, samo obični ljudi/forumaši, gde god pogledam bar 95% ljudi smatra da je ova neopravdana hajka. Izgleda da niko od njegovih kolega nema herca da javno pokrene temu: "Bahatost porodice Đoković". Iz ovoga izuzimam Noleta, nije on kriv što su mu rođaci budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone 7
Pa Nole ih prvi psuje na terenu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 11:28:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.