2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 19:17:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1046754 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Reket si zaboravio  
Reket, patike, sorc, gace... rece mi drug, mrtav ozbiljan da se zalio na previse dlakave loptice (nisam video, ne mogu da tvrdim...)
Naravno, mnogo toga u novinama biva prenaduvano, ali sustina je da uopste ne treba to da se desi, a ako se desi treba puna odgovornost da se jasno i glasno preuzme na sebe i kraj.

Citat
Upravo tako , pao je na prvoj ozbiljnijoj prepreci i to kad je trebao da potvrdi drugo mesto , nešto mu se slicno dogodilo prošog pocetkka sezone kada mu je broj 2 Federer bežao 10 poena i trebala mu pobeda a on izgubio više se i ne secam od koga ...
Licno, mislim da problem nije u glavi...
Jednostavno, Novaku se ne desava da ybog straha od pobede ili autoriteta gubi, on gubi jer ne moze da izdrzi napor fizicki...
Ne sumnjam da je psiholoski pritisak stravican, ali neke stvari sa time nemaju veze, i ono sto mu se desava, desava mu se i u situacijama koje ne menjaju bitno njegov polozaj... Uostalom, on je i sa porazom drugi... osim ako Murray ne osvoji... a ako osvoji, zasluzuje to.

Citat
А иначе да је сезона пренапорна, пренапорна је. И то не тврди само он.
To svi tvrde i u pravu su, ali svi oni igraju i ne prenemazu se i ne kukaju na to... Konstatuju da je tesko i to je to.

Teniseri (top 30) su obavezni da ucestvuju na:

4 GS turnira - ima ih 4
8 Mastersa - ima ih 9
4 Turnira serije 500 - ima ih 11
2 Turnira serije 250 ili Chelengera - ima ih 40 + 100ak

To je ukupno 18.
Osim u slucaju bolesti, tada nemaju takve obaveze.

To je za sve igrace isto. Maraton, ali Maraton za sve.
Uostalom, to ostavlja dovoljno prostora da se napravi koliko toliko laksi kalendar, a i vecina tih igraca se vrlo malo razlikuje po ukupnom broju meceva tokom sezone...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
mrtav ozbiljan da se zalio na previse dlakave loptice
Rekavši ošišajte loptice jer su prespore , baš tako je rekao !

Citat
Licno, mislim da problem nije u glavi...
Jednnapor fizicki...ostavno, Novaku se ne desava da ybog straha od pobede ili autoriteta gubi, on gubi jer ne moze da izdrzi
Možda je tako bilo u pocetku , kada jednom pa onda drugi put pa treci izgubiš kada se najviše ocekuje od tebe to je do glave ,  barem ja na to tako gledam , ne kažem da je on u klondiciji nasuprot ali to i glava daju strah od pobede , ne vrtoglava se i ne povraca samo od nekondicije ...
Taj fenomen se najbolje vidi kod košarkaša , nevažne utakmice ili kada se nema šta izgubiti pojedini igraci igraju kao ludi dok kada jec kljucna utakmica ili se lomi rezultat nema ih nigde , ruke se odseku , i nemogu ni do koša da dobace ...
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 23:59:18 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Licno mislim da to nije strah od pobede... Niti da to ima veze sa vaznoscu meca...

Novak je pobedio neke neverovatne meceve jer nije morao svoje telo da izlaze ekstremnim naporima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Tacno se zna da postoje tri tipa loptica.Mozda to nije rekao bez razloga.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Postoji više tipova loptica , ja sam recimo u Nemackoj davao casove sa Tretorn koje su teške a meceve lige igrao sa Danlop koje su lagane ali mi je trebalo par gemova da se naviknem na njih , u pocetku su mi izletale po po metra u aut !  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 00:36:03 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Taj fenomen se najbolje vidi kod košarkaša , nevažne utakmice ili kada se nema šta izgubiti pojedini igraci igraju kao ludi dok kada jec kljucna utakmica ili se lomi rezultat nema ih nigde , ruke se odseku , i nemogu ni do koša da dobace ...

KO je rekao Rakocevic???  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Novak je pobedio neke neverovatne meceve jer nije morao svoje telo da izlaze ekstremnim naporima...
управо тако. не сећам се да је новак добио меч против топ 10 играча на ГС (у последње 2 године) када је изгубио први сет. мислим да је то неки ненормални статистички податак(исправите ме ако грешим). он једноставно више не уме да изгура 5 сетова. што због психе, а 90% због физикалија. против пацера чак и одлично заврши у 3-4 сета, али против озбиљнијих играча на ГС у последње 2 године то је проблем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Mozes da igras mec u 5 setova ako su to kratki setovi...
Problem je kad dodje do dugih setova, a to je sa Top 10 igracima cesto...
I svi su neupotrebljivi posle takvih meceva, ali se nekako oporave do sledeceg...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat

KO je rekao Rakocevic???  Smile Smile
Tripkovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Moze i on..pickice...a Nole im ne bezi puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 19:17:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.