2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 11:24:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1048546 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
krenulo teško,ali Nole pokazao da ima lavlje srce,a ne ko ona sisa troicki

brvo Nole  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Ma spavalo mu se,sanjao Jecu. Smile
Cim se probudio,pregazio ga je...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
Bravo Nole... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko mnogo prica malo zna, ko zna nije mu do price.

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Djokovic: I’m ashamed of my serving

Marco Chiudinelli came out of the blocks quicker and on fire, while Novak Djokovic made a slow start of his second-round match at the Australian Open.

After taking an early slap on the face by the Swiss, Novak shook up and took matters into his own hands to pave his way to the third round, where he will be met by another highly motivated underdog, Uzbekistan’s Denis Istomin. It took nearly three hours for Djokovic to dispose of sturdy Chiudinelli, although the final score might suggest otherwise – 3-6, 6-1, 6-1, 6-3.

Unlike Novak, his compatriot Janko Tipsarevic fell short of clinching a five-set marathon match playing against Tommy Haas, with Djokovic now the sole remaining Serbian player in the men’s draw at the first Grand Slam of the season.
The encounter against Chiudinelli might serve as a wakeup call for world number three Djokovic as he struggled for the first time in the event.
- “Yes, I know my serve was horrible today and I apologise to the coach,” Djokovic said after the match, turning to Todd Martin, who nodded in approval as his protégé singled out the biggest worry point.
Chiudinelli had nothing to lose against odds-on favourite Djokovic and gave a terrific performance in the opening set, and everything was working out for him until Novak upped his game in the second set.
- “Definitely I was frustrated, especially at start of the match, because he was really giving it to me. He was very aggressive and stepping in and using ever opportunity that has been given to him. So automatically I just became too defensive and didn’t really make too much. Just waiting for his mistakes. That was a little issue there, but I managed to make that transition from being defensive to being offensive and changing pace and holding the game in control in the second and third set,” said Djokovic at the post-match press conference.
Although his appearance at the Kooyong Classic event last week suggested Novak might be diversifying his game with more frequent forays to the net, he seemed his old self against Chiudinelli, delivering almost exclusively from baseline.
- “Here are some things that I obviously have to improve in order play better. But, you know, the opening rounds, especially at Australian Open, are where a lot of surprises happen. Opening rounds are a little bit tricky because you’re playing against the players that really have nothing to lose and played a little bit more matches than you. I kind of feel that little pressure,” said Novak.
Djokovic’s next opposition – Denis Istomin of Uzbekistan, ranked 103rd in the world – beat Germany’s Michael Berrer 7-5 6-3 6-4 in the second round.
- “I haven’t had a chance to play against Istomin, but I saw him play against Serbia in our Davis Cup tie against Uzbekistan. He is a tricky player and will be relaxed as he has nothing to lose,” said Djokovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Nek mu Ana objasni kako se servira  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mene je iznenadilo to sto se izvinjava treneru, pa ne igra on za njega vec za sebe..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
od djokovicevih igara tod martin jos vise osede Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ma za to izvinjavanje me zabole,nego me brine da sa Martinom ne pocne da nazaduje u igri(nema sumnje da ce poboljsati servis i volej jos vise) ali ja sam Vajdu bas zgotivio a koliko vidim sve je manje i manje u kombinaciji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma za to izvinjavanje me zabole,nego me brine da sa Martinom ne pocne da nazaduje u igri(nema sumnje da ce poboljsati servis i volej jos vise) ali ja sam Vajdu bas zgotivio a koliko vidim sve je manje i manje u kombinaciji...
Slazem se, izgubice sigurnost sa osnovne linije! Znas, Nole je rekao da su radili taj servis i volej ali ne vidim neki previliki napredak u odnosu na proslu godinu, ajde voleji tu i tamo ali servis je definitivno losiji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 11:24:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.