2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:48:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1048582 puta)
Ucesnik diskusija

Ko mnogo prica malo zna, ko zna nije mu do price.

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mislim da ovo ne vodi nigde, msm svako ima svoje misljenje! Ja pokusavam da budem nekako objektivan da gledam cinjenice, ja ne navijam ni za Nadala ni za Federera vec za Novaka ali ovo je nekako moje realno vidjenje tenisa. Opet, ponavljam svako ima svoje misljenje, ja to cenim i mislim da bi svaka dalja rasprava vodila u glupost..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Dobro je da znamo gde da stanemo! Smile Izvinjavam se ako sam uvredio nekog nije mi bila namera, samo sam izlagao svoje misljenje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nema vredjanja svako ima pravo na mišljenje i da mu se nešto više ili manje dopada , ali cinjenice su nešto drugo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Aj da pricamo o Novaku.. Sta ocekujete od moca sa Kjudinelijem? Sem da bude 3-0.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mene brine cetvrtfinale i mogucnost igre sa Congom ako se ne varam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
To ce biti zanimljivo.. Ja ocekujem da ga veceras makar malo namuci ovaj Tejlor Dent, nije on neki igrac ali ima jak servis i igra servis volej..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
није ваљда да тада игра са цонгом? кукууу...то има да буде гадно. ако се буде само бранио и приковао за основну линију има цонга да га самеље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
није ваљда да тада игра са цонгом? кукууу...то има да буде гадно. ако се буде само бранио и приковао за основну линију има цонга да га самеље.

Ne znam u kakvom je stanju sada Conga,nije to onaj isti od pre 2 god i mislim da ce ga Nole lagano dobiti,mada ako se Conga "uvati" na emociju zbog izgubljenog finala...mozda i uzme 2 seta   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mora Nole da krene po pobedu! Ne moze ovako!
Ajmo Nole malo agresivnosti tu treba!!
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 02:29:16 od losmi91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Đoković pobedio, na redu Istomin

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Marka Kjudinelija iz Švajcarske sa 3:6, 6:1, 6:1, 6:3 za skoro tri sata igre u drugom kolu Australijan opena.

Novak je bio daleko od svog maksimuma, mučio se u prvom i početkom drugog seta, ali je posle preuzeo kontrolu i bez većih problema se plasirao dalje, delom i zbog povrede skočnog zgloba rivala. U trećoj rundi Đokovića čeka Denis Istomin, koji je dobio Mihala Berera sa 7:5, 6:3, 6:4.

Iz pogleda na statistiku vidi se da Novak nije blistao protiv Švajcarca – imao je 12 asova i 9 duplih grešaka, odnos vineri/neiznuđene greške bio je 58/61, a dozvolio je rivali čak 17 brejk lopti, ali je i uspeo da ih spasi 14.

Đoković je generalno previše grešio tokom celog prvog seta, ali je uprkos lošijoj igri poveo sa 3:2 napravivši brejk u petom gemu. Ipak, tada Švajcarac podiže nivo igre, a Novak je i dalje bio ’van meča’, te je greškama omogućio suparniku da povede sa 5:3 i servira za set. Anulirao je Novak tri set lopte, propustio jednu šansu za brejk, ali je na kraju Kjudineli ipak dobio prvi deo igre.

U drugom setu Novak se takođe mučio, iako rezultat ne govori tako. Đoković se u prva tri servis-gema suočavao sa ukupno šest brejk lopti, ali je sve uspeo da ih neutrališe. Srpski teniser je ključni brejk napravio za 3:1, Kjudineli je propustio priliku da se vrati odmah potom, da bi Đoković do kraja uzeo još dva gema i izjednačio u setovima.

Švajcarac je tražio medicinski tajm-aut zbog povred zgloba, a Novak se u skoro svakom ključnom trenutku bolje snalazio i osvajao najbitnije poene. U četvrtom setu se Kjudineli držao do druge polovine, ali po igri je bilo evidentno da je pitanje trenutka kada će Novak napraviti brejk. To se dogodilo u osmom gemu, a potom je treći nosilac rutinski odservirao za trijumf.

Naredni Đokovićev rival je 23-godišnji Uzbekistanac Denis Istomin. Pre Berera, Istomin je eliminisao 32. nosioca Žeremija Šardija sa 6:2, 6:2, 6:0, a plasmanom u treću rundu Ozi opena izjednačio je svoj najbolji Gren slem rezultat sa prošlogodišnjeg US opena.

Istomin je u junu 2009. godine bio 57. na ATP listi, što mu je najbolji rang, a sada je 103. na svetu. Đoković i Istomin do sada se nisu sastajali.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:48:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.