2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2026, 17:37:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1053924 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7 Plus
Skandal na Vimbldonu - Nole izbacio tatu iz lože!

Pa to i nije bas nesto cudno.Vec je to radio ove godine na turniru u Bg-u.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2009, 09:47:00 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Wave II
Па није чудно, али не можеш да поредиш Србија опен и Вимболдон... Није неки бог зна који скандал, али није ни ништа...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
Poraz Đokovića na startu Umaga

Srpski teniseri Novak i Marko Đoković eliminisani su na startu turnira u Umagu u konkurenciji parova.

Braća Đoković poraženi su od italijanske kombinacije Fabio Fonjini – Popito Staraće rezultatom 2:0, po stovima 6:0, 7:5. Novak je odlučio da ne igra u singlu na turniru u hrvatskom gradiću pa će Srbiju u pojedinačnoj konkurenciji predstavljati samo Viktor Troicki.

Troicki se u sredu u prvom kolu sastaje sa Argentincem Maksimom Gonzalesom.

Turnir u Umagu igra se na šljaci za ukupni nagradni fond od 450.000 evra.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
Đoković: Nisam u svađi sa trenerom

Srpski teniser poručio da će Marjan Vajda zauvek ostati njegov trener. Novak je time demantovao da je u sukobu sa slovačkim stručnjakom, kojeg je, zajedno sa svojim ocem, isterao iz lože na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković rekao je u Umagu da će njegov trener Marjan Vajda zauvek ostati sa njim! Nole je time ućutkao sve one koji su proturali glasine o njihovom navodnom sukobu, koji je eskalirao na Vimbldonu kada je Đoković isterao iz lože ceo stručni štab i oca Srđana.

Srpski teniski as je ipak otkrio da on i njegov tim pregovaraju sa nekim stručnjacima koji bi mogli da mu se priključe pred turnire na betonskim terenima Severne Amerike.
- Marjan Vajda meni zaista odgovara i kao trener i kao osoba van terena. On će uvek, zaista uvek biti deo mog tima! Proživeli smo mnoge teške trenutke zajedno, a i trenutke slave, kada sam osvojio Australijan open. Dosta dobro me poznaje. Sigurno ćemo uvesti neke novine u trening, a sigurno ćemo dovesti i nove ljude u moj tim. O tome još razmišljamo, a još neću otkrivati imena ljudi sa kojima sada pregovaram. Želja nam je da sa njima počnemo da sarađujemo za američku sezonu - otkrio je Beograđanin.

Đoković, koji je u Umag došao prvenstveno da trenira na novoizgrađenom terenu broj 6 na „Stela Marisu", koji je presvučen istovetnom podlogom kao i oni na US open seriji, ispao je već u prvom kolu dubla sa bratom Markom.
Ipak, u mislima mu je povratak u vrhunsku formu. Kalkulacije o tome na kom mestu ATP liste bi mogao da završi sezonu nisu mu ni na kraj pameti.
- Nažalost, ove godine nisam bio u prilici da u Umagu učestvujem u pojedinačnoj konkurenciji, mada sam to priželjkivao. Ali, zbog profesionalnih obaveza nije mi se uklapalo u raspored. Kao što su ljudi mogli da vide, pripremao sam se prošle nedelje, a i ovih nekoliko dana na tvrdoj podlozi za američku sezonu, koja je veoma bitna za ovaj deo moje karijere. Ukoliko se previše kalkuliše sa bodovima itd, onda se gubi osećaj za dobar nastup na terenu i zaista mi ne treba to. Biti treći ili četvrti zaista nije važno, pošto sam bio treći dve godine unazad. Za mene je najvažnije da se vratim u formu s početka 2008. i, eventualno, sa ovogodišnje sezone na šljaci i da održim kontinuitet - jasan je Nole.

Već famozni meč u polufinalu madridskog mastersa kada je bio na pragu rušenja „kralja šljake" Rafaela Nadala, i to na domaćem terenu, izvukao je ono najbolje iz oba igrača. Međutim, od tada ni Rafa ni Nole nisu ni blizu svog optimuma, kako fizičkog tako i psihičkog.
- Taj meč me je potpuno ispraznio. Bio sam užasno razočaran, nikad nisam bio bliže pobedi nad njim na šljaci. Od prevelike želje da odigram dobro na Rolan Garosu dogodio mi se kiks. Krize su deo karijere svakog tenisera - kaže Nole.
Novak je bez sumnje najveća zvezda na Studena Kroacija openu, koji se ove sedmice održava po 20. put. I pored toga što su se u prelepom istarskom letovalištu našli Nikolaj Davidenko, Huan Karlos Ferero i domaći asovi predvođeni Ivanom Ljubičićem, ogromna gužva ispred i unutar pres-centra, kada je Beograđanin došao na konferenciju za novinare nakon poraza u dublu sa bratom Markom, dovoljno je rekla.   

Srpski teniser Novak Đoković rekao je u Umagu da će njegov trener Marjan Vajda zauvek ostati sa njim! Nole je time ućutkao sve one koji su proturali glasine o njihovom navodnom sukobu, koji je eskalirao na Vimbldonu kada je Đoković isterao iz lože ceo stručni štab i oca Srđana.

Srpski teniski as je ipak otkrio da on i njegov tim pregovaraju sa nekim stručnjacima koji bi mogli da mu se priključe pred turnire na betonskim terenima Severne Amerike.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Dosta se odmarao... mogao bi sad malo i tenis da igra Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Do sada mi nije nit smrdeo nit mirisao, ali takvo ponasanje jodnog Srbina u Hrvatskoj nedelju pred najvece stradanje Srpskog naroda je ramotno, idi smrade pa se siri po Zvecanu i grli siptarke tamo pa cu oipet da te zavolim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
jedva dobi ovoga indijanca
ali dobro bitno da je prosao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Ako nastavi ovako da se ponaša ne trenirajuci i provodeci se gde stigne , tenisku karijeru ce jako brzo završiti . Mislim da mu ovo nije potrebno !

Šampion maneken - Đoković reklamira gaće!

Novak Đoković se na modnoj reviji u Montrealu prošetao pistom odeven samo u gaćice, i to pred 600 zvanica! Naš as bio ekskluzivni model dizajnera Iv-Žana Lazasa! Nole na kraju okrenuo zadnjicu publici i pljeskao se po njoj!
[Uvek spreman za egzibicije... Nole na modnoj reviji u Montrealu]
Uvek spreman za egzibicije... Nole na modnoj reviji u Montrealu

Uvek spreman za egzibicije... Nole na modnoj reviji u Montrealu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priredio je još jedan šou, kakav samo on ume! Na modnoj reviji kanadskog dizajnera Iv-Žana Lazasa, koja je održana u okviru zabave za učesnike Rodžers kupa u Montrealu u hotelu „Frermon Kvin Elizabet", naš as se pred 600 zvanica prošetao pistom obučen samo u gaćice!

Nole se najpre pojavio u kratkom istočnjačkom bademantilu, ali je izazivao prisutne dame odvezivanjem pojasa, da bi ga odmah potom zavezao uz šeretski osmeh. Očigledno ponesen navijanjem iz publike i pravim horom ženskih vrisaka, Beograđanin je na samom kraju promenade odlučio da zbaci ogrtač sa sebe i ostane samo u gaćicama! Pošto je pokazao izuzetno izvajano sportsko telo, usledio je pravi haos od bliceva, vriskova i aplauza, dok je Nole, pri tom, okrenuo zadnjicu publici i pljesnuo se po njoj. Tu je bio i kraj još jednog neverovatno ludog egzibicionističkog nastupa 22-godišnjeg asa.

- Uvek sam otvoren za razne lude stvari, što ste lako mogli da zaključite iz onoga što sam uradio večeras. To je bilo samo za zabavu i svidelo mi se - priznao je četvrti nosilac prestižnog turnira masters kategorije u Montrealu, koji je u prvom kolu dubla poražen u paru sa Dušanom Vemićem od Rafaela Nadala i Fernanda Roiga sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Čovek koji pravi dar-mar gde god se pojavi, što zbog činjenice da je jedan od najboljih tenisera na svetu, a što zbog harizme, bukvalno je zapalio Kanadu. Malo koji čovek, koji nije maneken, bi pristao da uradi ovako nešto, ali pobedniku Australijan opena 2008. to nije bilo nimalo teško. Njegove kolege Španac Tomi Robredo, Austrijanac Jirgen Melcer i Kanađanin naših korena Miloš Raonić, takođe su prošetale modnom pistom u Montrealu, ali normalno obučeni u klasične kreacije. Ni traga od donjeg veša.

- Terali su me da obučem donji veš. Rekao sam OK, ali da mi date bademantil. Ipak, bademantil je bio prilično kratak, a mislio sam da će biti daleko duži. Nisam se osećao prijatno u njemu pa sam tražio da nosim pantalone. To mi nisu dozvolili i morao sam da izađem onako i eto šta se dogodilo - „pravdao" se Novak oduševljenim predstavnicima medija.

Trebalo bi da podsetimo na to da je Đoković pre dve godine na istom mestu takođe prošetao modnom pistom u gaćicama, ali u društvu Rafaela Nadala, koji ga je pri tom potapšao po guzi. Posle toga srpski as je odneo titulu, što bi mogla da bude odlična najava za ovogodišnji masters u najvećem gradu ponosnog Kvebeka.

Sve u svemu, organizatori ovogodišnje priredbe, kojoj je prisustvovao sam krem Kanade i belog sporta, uspela je da sakupi, najviše zahvaljujući našem asu, 50.000 dolara za razvoj tamošnjeg tenisa.

(S. Đ.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S
Nikad nisam bio toliko profesionalno u sportu, jesam donekle ali je to smesno u odnosu na prave profesionalce. Znam samo da je uzasno zajebano preziveti celokupno detinjstvo i mladost trenirajuci po 3 puta dnevno, hraniti se samo onako kako pise na papiru, ustajati i spavati u odredjeno vreme i sve ostale zafrkancije. Malo je onih koji taj tempo zivota uspeju da pregrme kad su tako mladi, ali oni su ti koji kasnije postaju vrhunski sportisti. Prosto coveku dodje da se izduva, da izlazi, da se zeza, menja ribe, pije i jede koliko hoce i sta hoce. U neku ruku razumem ovakve ispade Djokovica a i drugih sportista, ali ih ne opravdavam. Treba se nadoknaditi izgubljeno u zivotu, ali u granicama normale koliko je god to moguce ...

Sve ovo je u tenisu trostruko zajebanije nego u nekom ekipnom sportu, ali sta ces, tako je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Sve je to odprilike tako kao što si napisao , jako je teško opstati u vrhu tenisa uz ne treniranje i raznorazne provode do sitnih jutarnjih sati , ustvari nemoguce .
Za ocekivati uz ovakvo ponašanje je da ce jako brzo pasti na rang listi , onda dolazi pokušaj da se vratiš u vrh što je malo kome uspelo . Ja sam ocekivao da ce Nole jednom biti broj 1 , ako ovako nastavi od tog nema ništa , ne verujem da se Federer i Nadal nešto pate u životu što ih se retko vidja u jutarnim satima po raznoraznim mestima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2026, 17:37:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.