2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 17:47:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1055233 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
decko je pametan ,kulturan  , govori 5 jezika, zna da svira peva
да је паметан - јесте и то врло. елоквентан - јесте. културан??? мени су неке његове афектне реакције у сред мечева (типа ,,п***те к**ац'' и ,,марш бре!'') и те како засметале. дакле, култура у минусу. говори 5 језика Smile - без коментара. свира, пева, игра, дуби на глави...да ли то значи да ови остали који се не експонирају то не умеју?
када би престали ван терена нолета толико да величамо и да му приписујемо џемс бонд особине било би много реалније. овако се све сведе на ону стару ,,свако свога коња хвали''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Zasmetale?
Nadal ne psuje?
Federer?
Marej?
O cemu ti pricas?pa to su ljudi,imaju emocije,ja mogu da garantujem da sam teniser da bih 150% gadjao makar jednom reketom protivnika.
Ako je decko temperamentan neznaci da je suga i da je nevaspitan.

Koji ostali?
Zar mislis da Nadal ne radi to isto u Spaniji?
Radi isto,cak mozda i duplo vise.

Naravno.
Spanci kazu da je Nadal "kralj tenisa",Federer za Svajcarce velemajstor,Marej za Britance "Bog i batina"..
Zato bi mi hvalili nekog tamo,kad imamo naseg tenisera?Zasto bih ja u bilo kojem trenutku ponizavao Novaka(ponizavao ne kritikovao) kad je veoma uspjesan u svom poslu.

Zasto vam smeta sto on kupuje stan u vrijednosti od 500000,da ih mozda nije ukrao?Da nije to mozda momak koji od 365 dana u godini ima svega 15 da se odmori,i kad izadje u svojoj 21 godini na nekom splavu izazove lavinu negativnih i podrugljivih komenatra. Smile
A garantujem da bi ste bili isti,ako ne i gori,tu racunam i sebe.

Manekenise se,eksponira se,ide na "Ami G show",ima svoj turnir?
Gdje je tu problem?

Sto se niko ne zapita sta radi gospodjica Ivanovic?
Osvojila RG i posle toga bukvalno nije igrala tenis,dok je Novak ostao u top 5 u veoma jakoj konkrurenciji.
Sta je ona radila?Pa prodavala svoje lijepo lice i bulju i tako zaradjuje,sto bi igrala? Smile
A kad dodjemo do Novaka,odma pljuvanje,cak se i takmice pojedini ko vise i ko snaznije ce se rugati velikom ponosu Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ух... друже стварно ми није била намера да те изнервирам. Smile
ако ти је лакше у мојој кући се води герилска борба између кеве (која доживљава нолета као сина) и мене која навијам за нолета...на терену. ван њега ми нит' смрди нит' мирише.

мени је од домаћих омиљен зимоњић још од пре 5-6 година када ноле није ни постојао. разлика у карактеру између њих двојице је драстична. врло просто. зимоња се не вата за гузицу приликом манекенисања, не глупира се, не купује четврту карингтонку по реду, осваја вимблдон са поломљеном руком и то су вредности које неки људи (међу њима и ја) цене. ноле има други фазон који фура, а мени се његов хумор и начин на који га презентује не свиђају. не може да буде простије од тога.

и увек ће бити пљувача и hard core навијача, него је проблем што се људи увек ухвате за једну реч или реченицу (прва ја) и онда настане хаос.

п.с. мареј је за енглезе (који су већина у британији) највећи индијанац који постоји. ону његову изјаву да на прошлом светском првенству било која репрез. може да освоји титулу осим енглеске знаш кад ће му опростити? е Smile
поз Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 3510i
Nole je šabančina, ali ćale mu je još gori. Posle onog što je uradio komentatoru sa RTS-a, prestao sam da gledam tenis.
Patriota my ass, čak ni ne živi u Srbiji već u Montekarlu... toliko o tome...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
културан??? мени су неке његове афектне реакције у сред мечева (типа ,,п***те к**ац'' и ,,марш бре!'') и те како засметале.
Ne mogu da kazem da sam ih mnogo puta cuo, i uglavnom su bile u bas bas ekstremnim situacijama, pa ne mogu reci da mu to nesto mnogo prebacujem.

Citat
Zasmetale?
Nadal ne psuje?
Federer?
Marej?
O cemu ti pricas?pa to su ljudi,imaju emocije,ja mogu da garantujem da sam teniser da bih 150% gadjao makar jednom reketom protivnika.
Ako je decko temperamentan neznaci da je suga i da je nevaspitan.
Nadal nikada ne komentarise tokom meca. Nikada ne gubi kontrolu.
Federer nikada ne psuje. Lekciju je naucio kao junior kada je diskvalifikovan sa Wimbledona zbog vredjanja sudije i od tada nikad nema takve reakcije.
Marej mi je previse antipatican da bih komentarisao.

Uzgred, kada bi gadjao protivnika reketom, ja mogu da ti garantujem da bi to uradio samo jednom kao profesionalni teniser.

Citat
Sto se niko ne zapita sta radi gospodjica Ivanovic?
Mnogi se pitaju i mnogi to negativno komentarisu.

Citat
dok je Novak ostao u top 5 u veoma jakoj konkrurenciji.
Konkurencija na ATP turu je najslabija za poslednjih 30 godina. Malo se to popravilo od kada su se Del Potro i Murray uzdigli iznad ostatka, ali i dalje, igraci ispod 5. mesta ne predstavljaju gotovo nikakav izazov ni jednom iz prvih 5.

Citat
Sta je ona radila?
Bila prvi reket sveta.

Citat
A kad dodjemo do Novaka,odma pljuvanje,cak se i takmice pojedini ko vise i ko snaznije ce se rugati velikom ponosu Srbije.
Na tome moze da zahvali svom ocu, i u nekim situacijama nekim svojim gestovima.

Citat
Patriota my ass, čak ni ne živi u Srbiji već u Montekarlu...
Kao i 99% drugih profesionalnih sportista.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia c5
Nole je šabančina, ali ćale mu je još gori. Posle onog što je uradio komentatoru sa RTS-a, prestao sam da gledam tenis.
Patriota my ass, čak ni ne živi u Srbiji već u Montekarlu... toliko o tome...
Ima tu neke istine...Matori Djokovic je veoma diskutabilan lik. Kapiram da je to i Novaku jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
decko je pametan ,kulturan  , govori 5 jezika, zna da svira peva
да је паметан - јесте и то врло. елоквентан - јесте. културан??? мени су неке његове афектне реакције у сред мечева (типа ,,п***те к**ац'' и ,,марш бре!'') и те како засметале. дакле, култура у минусу. говори 5 језика Smile - без коментара. свира, пева, игра, дуби на глави...да ли то значи да ови остали који се не експонирају то не умеју?
када би престали ван терена нолета толико да величамо и да му приписујемо џемс бонд особине било би много реалније. овако се све сведе на ону стару ,,свако свога коња хвали''.
Nole se jako uzbudio i iznervirao , kažu oka nije mogao sklopiti kada je ovo procitao !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Đoković: Nisam ni blizu maksimuma

Novak Đoković lako je mogao da ispadne već u osmini finala turnira u Haleu, što bi posle neuspeha na Rolan Garosu značilo novi gubitak bodova i još veći zaostatak za vodećim triom svetskog tenisa - Nadal, Federer, Marej.

Međutim, najbolji srpski teniser se otrgao iz čeljusti poraza i serijom od 5:0 u finišu drugog seta otvorio put ka pobedi nad Floranom Serom - 5:7, 7:5, 6:1.

U izveštaju sa meča napisali smo da je teško setiti se kada je Novaku poslednji put pošlo za rukom nešto slično. On se, naravno, setio.

"Na Vimbldonu 2005. godine sam kao kvalifikant došao do drugog kola. Spasio sam šest meč-lopti i pobedio Giljerma Garsiju Lopeza sa 3:2. To mi je donelo ulaz u prvih 100 na svetu, a nadam se da će mi i ova pobeda takođe doneti nešto dobro", izjavio je Đoković.

On je dodao da je svestan da se preokreti poput današnjeg ne događaju često. Gubio je sa 1:0 u setovima, 5:2 i 40:0 na svoj servis.

"Pouka je da se uvek treba boriti do poslednjeg poena. Ja sam shvatio da moram neprestano da verujem u sebe".

Novak je priznao da ga je poraz od Filipa Kolšrajbera u trećem kolu Rolan Garosa dobro zabrinuo i da ne bi bilo dobro kada bi došao na Vimbldon sa serijom poraza od daleko slabije rangiranih igrača.

"Igra koju pružam u Haleu nije ni blizu mog maksimuma, kada je u pitanju tenis na travnatim terenima. Daleko sam iza osnovne linije, igram previše defanzivno i moram češće da budem na mreži. Jedino sam zadovoljan skraćenim loptama. To je udarac koji na ovakvoj podlozi može da bude veoma koristan".

Đoković će se u četvrtfinalu sastati sa Austrijancem Jirgenom Melcerom, koji je daleko lakše izašao na kraj sa Nikolasom Kiferom (predaja po završetku prvog seta).

Sa 28. na svetu sastao se samo jednom, pre tri godine u Mecu, kada je pobedio rezultatom 2:1.

Njihov novi okršaj biće poslednji četvrtfinalni. Izaći će na teren posle Tomija Hasa i Miše Zvereva, čiji meč počinje u 16 časova.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
pa eto,svaka cast....poslednja osoba od koje bi ocekivao da to moze da uradi
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Wave II
Hale: Đoković u polufinalu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u nemačkom Haleu pošto je u četvrtfinalu savladao Austrijanca Jirgena Melcera sa 6:1, 6:4.

Protivnik najboljeg srpskog tenisera u borbi za finale u subotu biće Belgijanac Olivije Rohus koji je pobedio Nemca Benjamina Bekera sa 2:1 u setovima.

Đoković je protiv najtežeg rivala u Haleu odigrao najbolje, što svakako raduje pred početak Vimldona. Srpski teniser odlično je servirao, bio je veoma siguran sa osnovne linije i, što je možda i najvažnije, odlično se kretao na travnatoj podlozi (nijedan pad).

Za razliku od prva dva kola Novak je protiv izuzetno neugodnog Austrijanca bio potpuno koncentrisan od samog starta meča. Sa druge strane, Melcer nikako nije mogao da ubaci prvi servis i to je dovelo do brejka srpskog tenisera u četvrtom gemu (3:1).

Rani brejk dao je Đokoviću dodatno samopouzdanje, i uz nekoliko odličnih udaraca on je novim brejkom prvo došao do 5:1, a zatim i bez problema okončao prvi set u svoju korist.

Sa odličnom igrom četvrti teniser planete nastavio je i u drugom setu. U prvom gemu Melcer se posle 0:30 izvukao, ali već dva gema kasnije nije. Đoković je došao do dve vezane brejk lopte i već prvu je pretvorio u gem i vođstvo od 2:1.

Bilo je ipak nerealno očekivati da će Đoković bez problema okončati meč protiv Melcera koji u 2009. godini igra verovatno najbolji tenis karijere. Austrijanac je u šestom gemu prvi put na meču pritisnuo servis srpskog tenisera. Prvu brejk priliku Đoković je neutralizovao as udarcem, ali potom je napravio dve neiznuđene greške i Melcer je izjednačio (3:3).

Kriza igre kod srpskog tenisera ipak je trajala veoma kratko. Melcer je uspeo da povede sa 4:3, ali Đoković je nakon toga ponovo pojačao, dobio je četiri vezana gema, napravio brejk, i u velikom stilu završio meč (6:4).

Rezultati četvrtfinala:

Novak Đoković (Srbija) - Juirgen Melcer (Austrija) 6:1, 6:4
Tomi Has (Nemačka) - Miša Zverev (Nemačka) 7:6(5), 6:2,
Olivije Rokus (Belgija) - Benjamin Beker (Nemačka) 6:7(4), 6:3, 6:3 i
Filip Kolšrajber (Nemačka) - Andreas Bek (Nemačka) 3:6, 6:3, 6:3.

Polufinale:

Has - Kolšrajber (14h)
Đoković - Rohus (16.30h)

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 17:47:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.