2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 17:48:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1055250 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Rinaka,odje navijamo ja,ti i mozda jos par ljudi za Novaka,ostali,bagra!!!

Konacno cu se sloziti sa tobom! Za Novaka vise ne navija ni vecina u Srbiji, a o inostranstvu necu ni da pricam! To je zasluzio svojim ponasanjem kako na terenu tako i van njega i ljudi su to prepoznali. Ali o njemu vise necu trositi reci kao i o jednom liku ovde koji jos uvek nije sisao sa svoje rodne planine,pa zbog nedostatka obrazovanja i vaspitanja vredjaja druge koji ne misle kao on.Ostaje nam da podrzimo prave ambasadore Srbije u svetu, koji su pokazali da su pravi sportist i ljudi, a to su Ana, Jelena, Janko, Viktor i Nenad. Svaka im cast na svemu  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 16:08:11 od Serbian Secret Service »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Novak se ponaša i te kako dolicno na terenu i van terena ,omiljen je kako u Srbiji tako i u inostranstvu , decko je pametan ,kulturan  , govori 5 jezika , zna da svira peva , glumi ,oponaša ,jednom recju pravi ambasador naše zemlje ... A to ko je sišao ili nije sa planine i vredjanje zbog razlicitosti u mišljenju nerka svako ponaosob proceni !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pravi "konceptualni" umetnik!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Šta mu zameraš , da nije bronza na olimpijadi ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Na tome svaka cast! Smile  Kao i na jedinom GS koji je Srbija osvojila i cini mi se 15-16 turnira!!! On je izuzetan sportista, i to nisam nikada osporio! Smeta mi predaja meceva (posle Davidenka je najvise predavao, a ima samo 22 god), gotovo uvek kada izgubi ima neki izgovor, podrugljivo je imitirao Nadala i Sarapovu koji su daleko trofejniji od njega, smeta mu publika (pa cesto i njegova), pravi svoje privatne turnire, vode, restorane,kupuje kuce i stanove po Monte Carlu, a nisam cuo da je bio tako izdasan prema deci bez roditelja, ratnim invalidima, izbeglicama...Pise knjigu cim je osvojio GS (ne znam da li je to iko uradio pre njega) i jedniostavno imam pravo da mi neko ne bude simpatican(to je individualno).A njegov otac je posebna prica!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Predaja meceva smeta i meni ali necu da ulazim u njihove razloge ako ništa ono zbog toga što je decko naš najbolji igrac svih vremena, imitacije "podrugljive" Nadalu a i Šarapovoj su sipaticne a vidim i publici , a to što neko ima para pa ulaže ili ih troši na svoj nacin je njegova licna stvar , pitanje je kakvi bi mi bili da ležimo na toliko para , a za oca me zaboli !
Citat
i jedniostavno imam pravo da mi neko ne bude simpatican(to je individualno
To ti pravo niko ne može oduzeti , ja samo govorim o cinjenicama , bez obzira na njih poštujem tvoje mišljenje ,samo apelujem da se zbog razlicitog mišljernja ne svadjamo i vredjamo .
« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 16:31:51 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Vidim da si potpuno ok covek i lepo je razmeniti misljenje sa takvim sagovornikom makar se i ne slagali u potpunosti. Zelim ti svako dobro Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 16:36:28 od Serbian Secret Service »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A to ko je sišao ili nije sa planine i vredjanje zbog razlicitosti u mišljenju nerka svako ponaosob proceni !
Cenim da je to pre svega na osnovu ponasanja, a ne same geografske lokacije...

Citat
Predaja meceva smeta i meni ali necu da ulazim u njihove razloge ako ništa ono zbog toga što je decko naš najbolji igrac svih vremena
Nije da je imao neku konkurenciju...
Jeste to lepo, i svaka cast, ali to toliko potencirati, cenim da bas i nema nekog smisla...

Citat
pravi svoje privatne turnire, vode, restorane,kupuje kuce i stanove po Monte Carlu, a nisam cuo da je bio tako izdasan prema deci bez roditelja, ratnim invalidima, izbeglicama...
Sav novac koji trosi ili investira u nesto krvavo je zaradio i samim tim ima ama bas svo pravo da kupuje kuce, restorane, turnire...
Inace... ne bih da ispadne da sam snob, ali mogu da zamislim kako izgleda kuca od pola miliona dolara u Monte Karlu gde verovatno i privatni nuznik kosta 200 000k. Dakle nije da je kupio dvorac. Kupio je tu kucicu, i kupio ju je samo zato sto je toliko ustedeo para za godinu dana, cinjenicom da je prijavljen u Monaku a ne u Srbiji.

Citat
a za oca me zaboli !
Verujem da bi nas sve bolelo... kad bi covek hteo malo da sjasi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nema govora  otac si uzima suviše za pravo , nadam se da ce ga neko uskoro spustiti na zemlju !

Citat
Cenim da je to pre svega na osnovu ponasanja, a ne same geografske lokacije...
Samo na osnovu ponašanja , ima ih kulturnijih i pristojnijih iz ko zna koje zabiti od onih recimo sa terazija !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 17:48:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.