2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 19:11:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1056047 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sad je Federer pokazao Noletu,nista bez prvog servisa...kad Nole bude extra servirao dobijace i RN i RF bez problema...nadamo se da cemo to uskoro gledati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Opet se Nole dize u nebesa... opet je najbolji u kosmosu i zasluzio je cuda...
Cinjenice govore da to sto si skoro pobedio znaci da si izgubio...

Ovo je play out sistem i nikoga nije briga da li je poraz 6:0 6:0 ili 0:6 7:6 7:6.
Ranking se dobija na osnovu pobeda i poraza... na osnovu toga gde je ko stigao...
Na osnovu toga se dobijaju i pare...

Novaka ista boljka muci vec 5 godina...
Fizicka sprema... snaga...
On prosto ne moze da parira Nadalu posle 20 razmenjenih udaraca...

Pored toga u mecu juce pokazala se jedna stvar koja je meni jako zasmetala...
Ono... nije da me neko pita... ali trudim se da budem objektivan...
Novak se branio... kada je trebalo da napada on se branio...
Pobogu... pa Nadal je jedini covek na planeti protiv koga ne smes da se branis...

Imamo situaciju koja je nimalo prijatna...
Od kljucnih poena u drugom i trecem setu, Nadal je osvojio ili izgubio sigurno 75-80% poena...
To kazem na taj nacin jer je on taj koji je imao inicijativu u poenu i ili ga je dobio ili ga je izgubio zbog svoje greske...

Hoce ovo nesto da se broji sledeci put kad budu igrali? Nece.
Hoce li da bude psiholoski pritisak na Nadala? Kakav pritisak? On je armirani beton.
To pre moze za Novaka da bude pritisak... jer vec dva puta ga je zamalo imao...
Zamalo imati znaci nemati... dva puta to ponoviti...
Pa i sam je rekao.. odigrao sam najbolje sto sam mogao, najbolje sto sam ikada mozda, i ipak izgubio... = ja ne mogu nista, ovaj je lud i nepobediv.

Novak je sampion...
Nije Ljubicic ili Davidenko... igrac koji ce biti izmedju 3 i 10 mesta iako maltene nikad nista bitno nece osvojiti...
Ipak... Novaku fali mnogo... a vremena je sve manje da to nadoknadi...

Marej ima to nesto... da bude br. 1 ... samo nema fizikalije da to podrze...
Mislim da nema ni Novak, ali se nadam u suprotno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Novak je mnogo bolji igrac od Mareja gotovo na svakom polju , juce nije prevagnula kondicija vec uz neke stvari koje si dobro primetio"Novak se branio... kada je trebalo da napada on se branio...
Pobogu... pa Nadal je jedini covek na planeti protiv koga ne smes da se branis... " i loša sreca , ako se pogleda statistika Novak je pobedio ali je isto cnjenice što si i sam rekao "Hoce ovo nesto da se broji sledeci put kad budu igrali? Nece." , ja sam juce uz nerviranje ,strepnju i uživao u jednom od najboljih meceva koje sam u životu gledao i ne pada mi ni na kraj pameti da Novaku išta zamerim , izgubio je od broja 1 ,kralja šljake i ubedjen sam da cemo gha gledati još dugo vremena na samom vrhu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Da ulazim u polemiku necu, ali neko ko je odgledao od 2001 vise od 300 meceva Rogera Federera sto snimaka sto uzivo prenosa, sto velikih a sto malih meceva , mogu zakljuciti da je najveci igrac svih vremena i da ga nikada niko nece prestici, ne kazem da je najbolji ali najveci je sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 4
Da ulazim u polemiku necu, ali neko ko je odgledao od 2001 vise od 300 meceva Rogera Federera sto snimaka sto uzivo prenosa, sto velikih a sto malih meceva , mogu zakljuciti da je najveci igrac svih vremena i da ga nikada niko nece prestici, ne kazem da je najbolji ali najveci je sigurno.
Koliko je visok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Novak je mnogo bolji igrac od Mareja gotovo na svakom polju
Mozda je i bolji covek, ali to rezultati ne pokazuju. Rezultati pokazuju da je Marej uspeo da ga stigne i prestigne. Ako se ne varam, uspeo je dva puta da savlada Nadala ove godine. Takodje, ako se ne varam on je u poslednja tri susreta savladao Novaka bez izgubljenog seta.

Citat
i loša sreca , ako se pogleda statistika Novak je pobedio ali je isto cnjenice što si i sam rekao
Ako se pogleda statistika, Brazil je poslednjih 30 godina neprikosnoveni svetski sampion u Fudbalu, a cinjenice govore da su za to vreme osvojili samo dve titule.

Nije stvar u tome da li neko ima pravo da mu zameri... naravno da nema... sam je dosao tu gde je... sam je stekao sta je stekao... sam se izborio za to za sta se izborio... ali... ako mogu da komentarisem bilo koju drugu javnu licnost, mogu i njega... i ako oni nemaju pravo da se ljute, nema ni on...
Ako neko hoce da bude br. 1 ... mora da pobedi svakoga... "zamalo" se ne broji nikome, pa ni njemu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22260
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson HGPORI
Koliko je visok?

186cm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
To niko ne spori  , mi ovde pricamo o Noletu svesni da on još uvek nije ni blizu Federera po svemu , da li ce biti ? ne verujem !

Citat
Mozda je i bolji covek, ali to rezultati ne pokazuju. Rezultati pokazuju da je Marej uspeo da ga stigne i prestigne. Ako se ne varam, uspeo je dva puta da savlada Nadala ove godine. Takodje, ako se ne varam on je u poslednja tri susreta savladao Novaka bez izgubljenog seta.
Marej je tek nešto više od 15 minuta na trecem mestu dok je Nole bio mnogo duže (mislim gotovo 2 godine)  a i ocito je da ce se vratiti jako brzo na poziciju 3 a ja verujem i 2, na stranu sve to ja gledam igracke kvalitete i sve udarce koji su na strani Novaka , verovatno je Marej  trenutno jedino u kondiciji bolji  što se da lako popraviti a da ne govorimo o tome šta je ko osvojio ,preko Gran Slama pa medalje na olimpijadi pa mastersa itd !
Citat
Nije stvar u tome da li neko ima pravo da mu zameri... naravno da nema... sam je dosao tu gde je... sam je stekao sta je stekao... sam se izborio za to za sta se izborio... ali... ako mogu da komentarisem bilo koju drugu javnu licnost, mogu i njega... i ako oni nemaju pravo da se ljute, nema ni on...
Ako neko hoce da bude br. 1 ... mora da pobedi svakoga... "zamalo" se ne broji nikome, pa ni njemu...
Naravno da možeš i smeš , meni smeta kod pojedinih što samo njega komentarišu i zamere mu sve živo  , nisam vidio da se iko osvrnuo na ispadanje Troickog i tipsarevica u prvom kolu Madrida , moramo da shvatim o i respektujemo cinjenicu da je to naš najbolji igrac svih vremena , da da je decko uzor u svakom pogledu i pokažemo barem malo da to cenimo , to su prave vrednosti kojih je u Srbiji jako malo !
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 23:04:38 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Marej je tek nešto više od 15 minuta na trecem mestu dok je Nole bio mnogo duže (mislim gotovo 2 godine)  a i ocito je da ce se vratiti jako brzo na poziciju 3 a ja verujem i 2, na stranu sve to ja gledam igracke kvalitete i sve udarce koji su na strani Novaka , verovatno je Marej  trenutno jedino u kondiciji bolji  što se da lako popraviti a da ne govorimo o tome šta je ko osvojio ,preko Gran Slama pa medalje na olimpijadi pa mastersa itd !
Kondicija je dakle pickin dim...
Zasto Novak vec 5 godina ima problema sa time?
Obzirom na to u kakvoj je formi i koliko malo bodova brani, Marej ima fine sanse da se na tom 3. mestu zadrzi.
Evo i sada... Novak je stigao do polufinala, Murray do 1/4 finala... i razlika izmedju njih se povecala u korist Murraya...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
a sta je sa Pitom Samprasom, po meni je on najbolji svih vremena
jos uvek ima vise GS titula, a i igrao je atraktivniji tenis
pa A.Agassi koji je osvojio GS na svim podlogama
olako si dao titulu najboljeg Fedeksu
Sto se tice Noleta, mislim da ce poboljsati fizicku spremu sa novim trenerom kojeg je skoro angazovao,
a ima lepe sanse da bude bar treci na kraju sezone, marej brani 1/2 Wimbledona, finale US Opena...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 19:11:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.