2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 22:18:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1056134 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S8
Како је бре смео да победи данас са Вајдом и измореношћу од Београда.

Ej Vajda? Ti si???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Od Vajde više nema vajde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola GLEAM
Od Vajde više nema vajde  Smile

ali Nole je rekao sam na RTS-u u onoj emisiji da mu ovaj odgovara, kao... imaju dobre van-profi odnose... znaju se zezati, ići u .ičke i sl...  Smile

mada pitanje je da li bi mogao biti vrhunski trener i pedagog onaj ko nikad u životu nije uradio ništa posebno u sportu koji trenira nakon završetka igračke karijere... ima puno i više nego uspešnih primera... Antić, Mourinho... itd... znate na šta mislim...

IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ne bih da sudim Vajdinu strucnost pogotovo što je trener doskora trecem igracu na svetu ,dakle uspeh je evidentan , licno mislim da je došlo do zasicenja što ne znaci da sam u pravu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S
To sam ja pricao pre par meseci a ti govorio kako nema veze sve to sa trenerom, ovo ono ... Jos tada sam rekao da mu je potrebna neka promena i osvezenje. Nove ideje, nova dokazivanja itd
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 00:28:20 od Fidel_Castro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
To je bilo u datom momentu o datoj stvari i u opšteno , isto i sada tvrdim samo ti ne citaš dobro izmedju redova ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola GLEAM
Pa promenio je reket.. i gle kako cepa sad... ma tempirao ga je za RG... tad će Rafica osetiti šta znači "Head"  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Vajda je bio dobar igrac kada je bio aktivan, bio je oko 20-og mesta na listi, za sada ide sve to dobro pa ne vidim zasto bi se nesto menjalo, no vreme ce pokazati

koliko ja znam bodovi iz madrida ce se racunati tek krajem sezone posto se tada odigravao turnir prosle sezone
cak ce se novaku skinuti bodvi iz hamburga prosle godine koji se igrao u ovo vreme, a to je polufinale, znaci dosta bodova
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
MADRID: Sepi ponovo učio od Novaka

Dorćolsku šljaku zamenili su madridskom, ali je epilog bio isti. Pet dana posle polufinalnog duela na Serbia Openu, Novak Đoković i Andreas Sepi sreli su se osmini finala ATP Mastersa u Madridu i slavio je naš teniser - 2:0 (6:4, 6:4).

Šesti put u karijeri, u isto toliko susreta, Sepi je doživeo poraz od četvrtog tenisera sveta, koji će se u četvrtfinalu četvrtog Mastersa sezone, a prvog na zemljanoj podlozi u Madridu (do ove godine se igralo u dvorani, na betonu), sastati sa pobednikom duela (Smile Žil Simon - Ivan Ljubičić.

Za razliku od beogradskog susreta, kada je bio jako nervozan i izgubio prvi set, Đoković je u modernom teniskom kompleksu "Caja Majica" (Magična kutija) posao završio za sat i 38 minuta, u dva seta.

Ipak, rezultat može malo da "prevarI" utisak sa terena, iako je Đoković silovito počeo meč i poveo sa 3:0 bez izgubljenog poena. Bilo je i 0:30 u četvrtom gemu, pre nego je momak iz Bolcana osvojio prvi poen na stadionu "Aranča Sančez Vikario", drugom po veličini na "Caja Majica" kompleksu (3.500 mesta).

Sepi je od tog trenutka uspostavio ravnotežu u igri, a brejk je vratio u osmom gemu, kada je poravnao na 4:4 i imao brejk loptu u narednom gemu za vođstvo od 5:4, uz naravno servis gem koji bi usledio za 1:0 setovima.

Tada se Novak trgao, sačuvao svoj servis, a onda rastrčao na protivnikov i dobrom igrom na mreži iskoristio drugu brejk i set loptu u desetom gemu za 6:4.

U drugom setu, igralo se gem za gem do 5:4 za Novaka, koji je potom iz sve snage pritisnuo početni udarac Sepija i došao do dve meč lopte na njegov servis (15:40). Nije ih iskoristio i u "djus" situaciji igralo se poprilično dugo, a Srbin je tada imao još tri meč lopte, koje nije iskoristio.

Ipak, šestu jeste i posle 98 minuta izborio je četvrtfinale turnira vrednog 3.700.000 evra, na kojem se titula nagrađuje sa 1.000 ATP bodova, a brani je Endi Marej.

Ipak, Britanac će 1.000 bodova osvojenih u oktobru 2008. godine izgubiti tek kada prođu 52 nedelje, odnosno kada prođe 17. oktobar 2009. godine. Do tada, kao i ostali "vlasnici" bodova sa madridskog Mastersa na betonu, imaće "duple" bodove na ATP listi.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S5
Ne znam kog djavola igra dublove sad u Madridu kad mu je ovo treca uzastopna nedelja kako igra i jos mu predstoji RG.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 22:18:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.