2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2026, 08:17:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1059175 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Đoković u osmini finala Majamija

Srpski teniser Novak Đoković savladao je u trećem kolu turnira u Majamiju Francuza Pola-Anri Matjea sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1.

Đoković će u osmini finala igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha, koji je pobedio Amerikanca Džejmsa Blejka sa 6:4, 6:7, 6:3. Đoković je do trijumfa nad Francuzom došao posle sat i 18 minuta igre. Đoković je nastavio sa pobedama protiv Matjea, koga je savladao i u Sidneju ove godne, još lakše nego u Majamiju, za samo 55 minuta igre. Nagradni fond turnira u Majamiju je 4.5 miliona dolara.

Srpski teniser sada vodi sa 4:1 u pobedama protiv Matjea i jedini poraz doživeo je pre tri godine, na turniru Masters serije u Parizu.

Đoković je prvi set dobio sa 6:4 i u tom periodu igre Matje je napravio pet dvostrukih servis grešaka. Srpski teniser je osvojio jedan, dok je uspeo da sačuva tri brejk poena.

U drugom setu Đoković je bio još ubedljiviji. Srpski teniser je imao dva asa, dok je Francuz nastavio sa lošim servisom pošto je do kraja meča imao još šest dvostrukih servis grešaka. Đoković je iskoristio sve tri prilike za brejk i došao do trijumfa od 6:1.

Đokovićev protivnik u osmini finala biće Čeh Tomaš Berdih sa kojim se srpski teniser do sada sastajao samo jednom, na turniru u Bangkoku prošle godine, kada je treći igrač sveta slavio sa 7:5, 6:1.

Berdih je u trećem kolu bio bolji od Amerikanca Džejmsa Blejka rezultatom 6:4, 6:7, 6:3.

Nagradni fond turnira u Majamiju je 4.500.000 dolara, pobednik će osvojiti 605.500 dolara i 1.000 ATP bodova.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Lako je prošao Berdiha, najverovatnije će u 1/4 finalu ići na Tsongu...

H2H je 4:1 za Tsongu... Biće čupavo...  Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 19:16:54 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Bice gusto... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy S
Ne odgovara mu Congica ni malo, moze biti zajebaTo. Ako mu resi ritern ne bi trebalo biti problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Biće gusto protiv Francuza
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy S5
Imam uzasno jak osecaj da ce da ocisti klovna Tsongu Smile..Svaki put kad ga je Tsonga dobio bili su u pitanju neki beznacajni turnircici i opet su mecevi bili nepredvidivi, a ovo sad je masters.  Smile

Aj pomozi Boze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Đoković: Conga ima blagu prednost

Novak Đoković sastaće se sa Žo-Vilfredom Congom u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju. Biće to težak ispit za našeg najboljeg tenisera, jer je poslednja četiri duela izgubio od Francuza, nakon što ga je u prvom međusobnom susretu pobedio u finalu Australijan Opena 2008. godine.

"Izgubio sam četiri u nizu protiv njega, tako da on ima blagu prednost ovde. Ali, svi mečevi su bili neizvesni. Biće to veliki izazov za mene", rekao je (3) Đoković posle pobede u osmini finala turnira koji je osvojio 2007. godine, nad Čehom Tomašom Berdihom.

Malo kasnije, (10) Conga je dobio sunarodnika (7) Žila Simona, tako da će se dvojica tenisera ponovo sastati posle duela u Melburnu, Bangkoku, Parizu, Šangaju i Marseju.

Đoković je pružio odličnu igru protiv Berdiha i to bi mogao da bude nagoveštaj uspona forme, posle nedovoljno ubedljivog starta sezone.

"Ništa nije lako u ovoj fazi turnira. Igrao sam protiv igrača iz Top 20 i tenisera koji je dobijao mečeve protiv skoro svih rivala iz svetskog vrha. Pokušavao sam da ga pritiskam sve vreme, jer sam znao da je agresivan, ali ne tako konzistentan sa osnovne linije. Napravio je mnogo neiznuđenih grešaka, naročito iz forhenda, tako da sam mogao da menjam ritam i pružim zaista dobru igru danas", rekao je Đoković o meču sa Berdihom.

To je Đokoviću bila deseta pobeda u Majamiju, a prva od 2007. godine, jer je prošle sezone ispao već u drugom kolu, na svom prvom nastupu kao branilac titule, od Južnoafrikanca Kevina Andersona.

"Pobede su neophodne da bi se vratilo samopouzdanje, a upravo to mi se događa u poslednje vreme. Na sreću, češće pobeđujem nego što gubim. Osvojio sam Dubai, dobio nekoliko duela na Indijan Velsu i sad sam u četvrtfinalu Majamija, dobro je...", optimista je treći teniser sveta i treći nosilac 4.500.000 dolara vrednog turnira Serije 1000 na terenima u Ki Biskejnu.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nije ni krenuo a već se predao  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Nije ni krenuo a već se predao  Smile Smile Smile
Polako, to je psiholoska igra... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple Iphone 5
U koliko sutra igra Djokovic?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2026, 08:17:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.