2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 12:23:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1058535 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S
Ne mora da ga bodri i podrzava, samo prosto ne mora da kenja po njemu, bar samo zato sto je nas. Ne svidja ti se covek, ok, ostavi ga po strani, navijaj za nadala i federera, sve je to ok i svako ima pravo na to, samo nemoj drvljem i kamenjem na jedino dobro u ovoj zemlji. To je cela poenta price ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Neke zemlje bi dale sve na svetu da imaju tenisera kao što je Novak, a nekima ovde ne valja. Čudan smo narod , da Bog sačuva.

Treba da se dičimo i uživamo, kad anglo-saksonski i germanski skotovi moraju posle svake njegove pobede da kažu "ovo je dečko iz Srbije, i ima 21 godinu".

Stvarno ne mogu da razumem , pa meni Novakova pobeda ulepša dan. Kad igra ja sam ko na iglama. Dečko je ok, da ne treba možda da mu zavidim na lovi koju ima.

O kojoj vi klasi govorite, Federer egoista koji plače kao kiša jer ne može da podnese poraz, kakav je to patetični egoista. Upropastio je Nadalu slavlje na Australian Openu. Mogao je bar da sačeka da se ceremonija dodela nagrada završi da da ode da ronca u svlačionici. Samo sam gledao Nadala i čekao da i on zaplače.

Nole nema stila, ne ima ga Nadal koji non-stop vadi gaće iz bulje.  Smile

Jbt, gledam Hrvatski SportKlub i onaj hrvat komentator ga hvali i žao mu je što  Hrvati nemaju tenisera takve klase.

Začudili bi ste se koliko ima Novakovih fanova po svetu. Idite malo na strane teniske sajtove pa čitajte.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 02:54:13 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne mora da ga bodri i podrzava, samo prosto ne mora da kenja po njemu, bar samo zato sto je nas. Ne svidja ti se covek, ok, ostavi ga po strani, navijaj za nadala i federera, sve je to ok i svako ima pravo na to, samo nemoj drvljem i kamenjem na jedino dobro u ovoj zemlji. To je cela poenta price ...

... i posle se ja cudim zasto kosarkasi/fudbaleri/odbojkasi i ostali nece da igraju za repku...

Elem .. da ne odem od teme .. Djokovic treba samo da spusti loptu malo na zemlju i bice dosta bolji nego sto je sada trenutno.

sovo - niko ovde ne govori da nije ponosan na Noleta. Ja sam prvi ostao bio do 8 ujutru po mom vremenu i gledao Noleta kada je pobedio na AO tako da ja njega i dalje bodrim kao nekoga ko dolazi sa nasih prostora i drago mi je da je dospeo dokle je dospeo.

Jeste .. bodre ga ljudi sa svih strana i na njegovom licnom sajtu dolazi dosta ljudi i to je sve u redu ali to ne mora da znaci da sad covek ne moze da ima neko lose misljenje o njemu.

Ja sam Noleta pratio i dan danas ga pratim ali mogu samo da kazem da je Federer, po mom misljenju, ipak malo veca klasa od njega pa makar on pustao i reku suza jer covek daje sve od sebe sto se i da primetiti na terenu na kojem melje sve redom koga stigne.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S
Pricate o detaljima i licnim afinitetima. Neko voli ovog, neko onog, to je sve u redu. Problem ovde je taj sto ja licno ne mogu da poverujem u to da neko lose prica o Djokovicu. opet ponavljam, jedina svetla tacka ove zemlje u svetu i jedini pravi ambasador. Sere mi se vise od ovih dripaca koji nasamaraju nekog u americi pa zbrisu ko misevi ili politicara koji razvlace nasu zemlju po raznoraznim kongresima i sta ti ja znam.

Zastava i himna Srbije iza Djokovica su jedina lepa slika o nasoj zemlji koja se moze videti na televizijama sirom sveta, i to je cinjenica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Sere mi se vise od ovih dripaca koji nasamaraju nekog u americi pa zbrisu ko misevi ili politicara koji razvlace nasu zemlju po raznoraznim kongresima i sta ti ja znam.

Ne znam da li je ovo upuceno meni ali samo mogu da ti kazem da ja nisam nikakav " dripac " nego sam sasvim normalna osoba koja prati sve ono sto se desava u sportu u zemlji .. ne samo tenis nego inache sve sportove .. i nisam od nikoga pobegao nego sam dosao regularnim putem sa porodicom da zivim u Kanadi gde sam vec 10 godina.

Isto tako Novaka pratim jos pre nego sto je postao " jedini pravi ambasador " Srbije kako ti kazes .. ne bih da odem od teme ali samo da ti kazem da su za mene svi Srbi sveta ambasadori Srbije ma gde god oni bili i sta radili ..

Toliko o tome.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 04:05:34 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S8
A dje se ti prepoznade  Smile

Mislio je na Miladina Kovacevica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto Kovacevic nije kriv sto je polomio nekog burzujskog jevreja ciji su roditelji kucni prijatelji sa smrdljivom klintonkom!!!!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S
@bojan.c - prijatelju, ja stvarno ne znam ko si ti , sta si i gde zivis, i ne znam odakle ti ideja da sam mislio na tebe ... Evo pizdoja je napisao na sta sam mislio ...

odosmo previse u off ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Wave II
INDIJAN VELS: Nole čeka Vavrinku

Novak Đoković je izborio plasman među 16 najboljih na turniru u Indijan Velsu, savladavši u trećem kolu Tomija Hasa sa 6:2, 7:6.

Đoković, koji na turniru u Kaliforniji brani titulu, za ulazak u četvrtfinale boriće se sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom, koji je bio bolji od domaćeg takmičara Sema Kverija (2:6, 7:5, 7:6).

Najbolji srpski igrač ima pozitivan skor protiv Švajcarca - odigrali su ukupno šest mečeva do sada i Đoković je slavio na četiri.

Prošle godine Nole je bio bolji od člana Dejvis kup selekcije Švajcarske u finalu turnira u Rimu (2:1), a takođe ga je eliminisao u četvrtfinalu Indijan Velsa u dva seta.

Đoković je pobedio Vavrinku i 2007. na turniru u Beču i osvojio titulu, a pre tri godine trijumfovao je i u meču Dejvis kupa u Ženevi, koji je Srbija na kraju izgubila.

Vavrinka, koji je trenutno 16. igrač sveta, nadigrao je trećeg sa ATP liste 2006. godine u Beču i Umagu, kada je Đoković predao meč u prvom setu.

Đoković se nada da će protiv Vavrinke igrati mnogo bolje i koncentrisanije i iskoristiti svaku šansu.

On je na duelu protiv Hasa ubedljivo dobio prvi set, a onda u drugom napravio nekoliko grešaka, koje su ga sprečile da meč privede ranije kraju. Srpski igrač je vodio rezultatom 5:3, ali je okončao duel u svoju korist tek posle taj brejka.

"Imao sam prilike da meč okončam mnogo ranije, ali sam napravio nekoliko nepotrebnih grešaka, zbog čega sam morao da odigram još četiri dodatna gema, a zatim i taj-brejk", izjavio je Đoković, koji je ubedljivo slavio na poene - 7:1.

Meč Đokovića i Vavrinke, koji je 16. nosilac u Indijan Velsu, trebalo bi da počne u sredu kasno uveče, oko 23 časa.

Ukoliko sa uspehom savlada i treću prepreku na turniru u Kaliforniji, Nole će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela David Ferer (Španija) - Endi Rodik (SAD).

Turnir u Indijan Velsu igra se za ukupni nagradni fond od 4,5 miliona dolara, pobedniku će pripasti 1.000 ATP bodova uz ček od 605,500 dolara.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ja sam samo izneo cinjenice! Nisam ga pljuvao, nego sam rekao sta covek radi na terenu i van njega.Svaka cast na uspesima, ali ima gomila sportista koji su bili i daleko uspesniji od njega pa se nisu folirali!!! Vec sam rekao da me ne zanima da li je nas, kojoj veri ili rasi pripada, za koga je njegovo politicko opredeljenje...Sta me briga sto je nas?! Pa jel to znaci da treba da navijam uvek za nase, po svaku cenu, bez obzira sto gledaju samo svoje dupe, foliraju se, prenemazu, prete novinarima...A mislim da su ponos ove zemlje Milorad Cavic (koji je bezbroj puta dokazao kakav je covek i sportista), vaterpolisti, rukometasi koji su se borili kao lavovi na SP, mislim i nadam se da ce to uskoro opet biti i kosarkasi...E oni su ponos Srbije!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 18:25:54 od Serbian Secret Service »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 12:23:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.