2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 09:59:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1050575 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ne znam sta bi se desilo da je uspeo da postane broj 2. Da li bi na Ao bio drugi nosioc ili ne. Ne znam kad se pravi taj zreb, dali po pozicijama na pocetku ove ili sledece nedelje ... ?

Ako Nole postane broj 2 , Federer i Nadal imaju šansu da se sretnu u polufinalu. Što bi značilo da bi drugo polufinale trebalo da bude Đoković - Marej.

Ali treba stići do polufinala, tu je i Conga, i Del Potro, i masa dobrih igrača.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ako Nole postane broj 2 , Federer i Nadal imaju šansu da se sretnu u polufinalu. Što bi značilo da bi drugo polufinale trebalo da bude Đoković - Marej.

A zar nije uvek islo prvi na cetvrtog i drugi na treceg!?  Smile Ili to zavisi od turnira...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Nije... Bas na AO su prosle godine igrali Fedex i Novak, koji su bili 1. i 3...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
Ne znam sta bi se desilo da je uspeo da postane broj 2. Da li bi na Ao bio drugi nosioc ili ne. Ne znam kad se pravi taj zreb, dali po pozicijama na pocetku ove ili sledece nedelje ... ?

Ali treba stići do polufinala, tu je i Conga, i Del Potro, i masa dobrih igrača.

Znam ja sve to, zato i pitam kad je zreb.

I nista ne znaci ... za nosioce od 3. i na dalje mesta ... samo prva dva ne mogu da se sretnu pre finala. Prvih deset nosioca posle prve dvojice se random raporedjuju, ne znaci da su u jednom delu prvi, treci, peti a u drugom drugi, cetvrti, sesti itd ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

Znam ja sve to, zato i pitam kad je zreb.

I nista ne znaci ... za nosioce od 3. i na dalje mesta ... samo prva dva ne mogu da se sretnu pre finala. Prvih deset nosioca posle prve dvojice se random raporedjuju, ne znaci da su u jednom delu prvi, treci, peti a u drugom drugi, cetvrti, sesti itd ...

A Novak je sad našao da testira novi reket.  Smile Istekao mu je ugovor sa Wilsonom , i nisam našao nigde razlog zašto je promenio reket.

Mada top teniserima prave rekete po želji. Novakov stari Wilson K-Blade je pravljen prema njegovim željama, isti marku imaju i Federer i Conga, ali reketi nisu isti. (težina, legura po želji, oblik, prečnik, itd.)

Head, novi Noletov reket je koristio još Agasi , i jako su želeli da nekog iz top 3..........

I zato nije isključeno da na AO Novak igra sa reketom , napravljenim po uzoru na stari K-Blade. Važno je samo ime koje piše na opremi.

Ovo ste sigurno znali , ali čisto da se ne zeznete ako imate u planu da kupite isti reket kao Federerov ili Nadalov.

Ne prodaju se u radnjama, ali možda ih ima kod Kineza  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 22:22:48 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
HEAD Signs World No. 3 Novak Djokovic

HEAD announced that the company has signed a long term agreement with tennis superstar Novak Djokovic of Serbia, who currently ranks third in the South African Airways ATP ranking. Djokovic will make his debut as a HEAD athlete at the Brisbane International this week. The partnership became effective on January 1st, 2009.

“I am extremely excited to be joining the HEAD family, as HEAD is well-known and well-respected on the tour,” said Djokovic. “This gives me an exciting opportunity to play with a racquet that has the technology with the right feel to compliment my aggressive style of play.”

Djokovic represents the next generation in professional tennis and joins an established roster of professionals who choose HEAD as their racquet of choice, including two other Top 10 players in Andy Murray and Gilles Simon.

“Signing Djokovic, a top 3 ATP player and potential world No. 1, completes what has become a formidable HEAD team and further strengthens our presence on the ATP Tour,” said Johan Eliasch, CEO of the HEAD N.V. Group. “He’s a charismatic, passionate and athletic player – an ideal representation of the HEAD brand.”

Coached by former ATP pro and Slovak Republic native Marian Vajda, Djokovic began playing tennis at the age of four and made his pro debut in 2003 at the age of 16. After the 2006-07 season, he was named the ATP’s “Most Improved Player of the Year”. He has captured four titles in seven finals last year, including his first career Grand Slam at the Australian Open and the Tennis Masters Cup in Shanghai.

“HEAD offers me great racquet technology which is exactly what I need for my game,” said Djokovic. “I am pleased to play with HEAD as they develop racquets with their players and taking care of our individual needs.”

Born in Belgrade, Serbia in 1987, he currently resides in Monte Carlo, Monaco. Djokovic comes from a family of professional athletes, as his father, uncle and aunt were professional skiers.

“We are proud to be in partnership with Djokovic and his team. He’s got great character on the court and is a fantastic athlete. We look forward to this new endeavor,” said Eliasch.

Izvor: Head.com

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
HEAD mi nud savršenu  reket tehnologiju koja je upravo ono što mi treba za moju igru", rekao je Djokovic. "Zadovoljstvo mi je igrati sa HEAD ...
Reket nije opravdanje vec  loša forma na pocetku sezone , ne treba ni na AO ocekivati od Novaka neki veci uspeh , ja mu prognoziram plafon polufinale
mada je i to upitno , nadam se da ce posle toga shvatiti da je treci igrac sveta koji juriša na prvo mesto i dodati gas (pojacati trening a smanjiti licnu prezentaciju u vidu biti svugde i na svakom mestu) jer on to ocigledno može i ume !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
rinaka, jos za vreme Sangaja smo rekli da necemo vise prognozirati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Možemo prognozirati ali moramo i navijati , ja ovo pišem a boga molim da nisam u pravu , za Anu sam pre mesec dana rekao da od nje ove godine nema ništa , nadam se da sam loš prognozer , danas je dobila zbog protvnicinog straha od pobede , udebljala se ,loše se krece , posledica "ljubavi" itd da ne tupim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
HEAD mi nud savršenu  reket tehnologiju koja je upravo ono što mi treba za moju igru", rekao je Djokovic. "Zadovoljstvo mi je igrati sa HEAD ...
Reket nije opravdanje vec  loša forma na pocetku sezone , ne treba ni na AO ocekivati od Novaka neki veci uspeh , ja mu prognoziram plafon polufinale
mada je i to upitno , nadam se da ce posle toga shvatiti da je treci igrac sveta koji juriša na prvo mesto i dodati gas (pojacati trening a smanjiti licnu prezentaciju u vidu biti svugde i na svakom mestu) jer on to ocigledno može i ume !

I ja se nadam da će se malo trgnuti i krenuti da trenira, jer kad sam ga video kako je igrao u Brisbajnu i ja mu želim da pregura barem prvu nedelju na AO.

Bila bi stvarno dobra fora da ispadne u prvoj nedelji.

A što se tiče novog reketa , sigurno neće da kaže da je sranje. Mada reket je najmanji problem, stvar je u tome što Nole ne trenira. Ima veliki talenat , i da je borac i fanatik kao Nadal gazio bi sve pred sobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 09:59:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.