2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 09:52:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1048471 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Za mene pobeda protiv Rodika nije nikakvi iznenadjenje , Nole je bolji igrac i po plasmanu i po udarcima , Rodikov pokušaj da isprovocira Noleta se vratio kao bumerang , možda bi ta njegova provokacija uspela da je nole amerikanac ovako je to bio samo dodatan motiv za inace boljeg igraca a to je naš Nole , što se tice polufinala smatram da je Federer trenutno "lakši" protivnik od Nadala i dajem mu po prvi puta 50-50% šansi !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
E pa ovo mu bas nije trebalo.....kad su ga prozivali da je Hrvat onda je mogo da se ponese dostojanstveno i gospodski, a sad se poneo kao uvredjena frajla...bezveze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
omirenje nakon lekcije
Novak Đoković i Endi Rodik razjasnili nesuglasice, posle velike pobede srpskog tenisera, pa je priča oko njegovog foliranja povreda ispala samo jedna neslana šala koju je Novak pogrešno razuemo, pa je 'oduvao' Amerikanca sa 'Artur Eša'

Srpski teniser Novak Đoković odgovorio je na najbolji mogući način na prozivke oko foliranja Amerikancu Endiju Rodiku, pobedom na njegovom terenu od 3:1 i plasmanom u polufinale US Opena.

- Endi je rekao da sam na poslednjem meču imao 16 povreda i da sam ih izmislio, zar ne? To nije lepo od njega, ionako je publika već protiv mene, pošto misle da foliram - bio je prvi Đoković komentar koji je izazvao zvižduke i negodovanje publike na stadionu "Artur Eš" posle pobede nad Rodikom.

On je istakao da mu je bilo drago što je Rodika pobedio na njegovom terenu pred punim tribinama stadiona "Artur Eš".

- Dobio sam ga na njegovom terenu, u njegovom gradu. To je veliki uspeh za mene - dodao je Đoković.

Potom su Đoković i Rodik malo popričali, trajalo je to nekoliko minuta. Obojica su potom spustili loptu i gard.

- Sve što sam rekao o njegovim povredama bilo je u afektu i našalio sam se. Žao mi je što je Đoković to pogrešno shvatio. Nisam imao nameru da ga vređam. A možda sam mu učinio uslugu, jer je igrao dobro - rekao je Endi Rodik, a potom se osvrnuo i na dobro poznate Đokovićeve imitacije drugih tenisera.

- Ja na to gledam ovako - ako se već šališ na račun drugih i imitiraš ih, onda i ti treba da budeš speman da prihvatiš neku šalu na svoju račun. Pogotovo se to odnosi na Novaka, jer ako već on to sve radi, onda treba da bude spreman da neke stvari prihvati sa osmehom".

Đoković je prihvatio pruženu ruku Endija Rodika.

- Posle svih kritika (Robreda i Rodika) nije mi baš bilo svejedno. Imao sam težak dan i fizički i mentalno. Endi je nešto izjavio, ne mislim da je to namerno uradio. Napravio je šalu, koju sam ja pogrešno razumeo i ne krivim ga. Možda je moja reakcija na trenu bila preterana. Izvinjavam se što sam reagovao impulsivno. Ako sam preterao, ako sam nešto izjavio pred 20.000 ljudi, izvinjavam se, nije to bila najpametnija stvar koju sam mogao da uradim. Nadam se da će me ljudi razumeti - rekao je Đoković na konfrenciji za novinare.

Srpski teniser potom je branio i to što često poziva lekare u pomoć.

- Nikada ne tražim medicinski tajm-aut da bih dekoncetrisao protivnika. Možda neki ljudi misle da ja preterujem, ali to nije ništa loše. Zaista osećam bolove u tim trenucima i želim da se uverim da je tada sa mnom sve u redu. Na sredini meča, pokušavate da skupite svu moguću snagu, jer su to odlučujući trenuci. Ne znači da umirem ako pozovem lekara u pomoć - kaže Novak.

Pobedom nad Endijem Rodikom, Novak Đoković napravio je još jedan korak ka novom gren slem finalu, a poslednja prepreka na tom putu biće mu Rodžer Federer.

- On ima pozitivan skor na svim podlogama, tako da će sigurno imati ulogu favorita i to se nikako ne dovodi u pitanje, iako sam uspeo da ga pobedim na ovoj podlozi dva puta u poslednjih godinu dana. Doduše, prošle godine smo igrali na US Openu, imali smo dosta težak meč, gde je on više iskustvom pobedio. Ipak, izvukao sam pouke iz tog meča i to znanje iskrositio već na Australian Openu, gde sam odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri (pobeda nad Federerom sa 3:0). To može da mi bude nauk za polufinale. Moram da budem agresivan, moram da budem svoj i da igram onako kako znam, jer čim on preuzme kontrolu nad duelom onda se nalazite u bezizlaznoj situaciji - rekao je Đoković.

Srbija Sport - 13:43 05/09/2008
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple iPhone 4
Tako treba Nole! Reci im svima u oci!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
pa je 'oduvao' Amerikanca sa 'Artur Eša'
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sa našim ljudima treba fino polako a ne kao bekan Rodik ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Sa našim ljudima treba fino polako a ne kao bekan Rodik ! Smile
Rodik se tesko zajebao, od sad ima samo da suti Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
nole ce osvijiti owaj turnir 99,9 %  ... samo napred majstore ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Falilo je snage i to je ono na cemu ima mozda i najvise da radi... greota je da zbog toga gubi meceve ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
uprawu je fighter , Nole treba da poradi na fizickoj snazi ... stalno igra duge i iscrpljujuce meceve a za to treba puno puno energije ... preporucio bi mu da nabaci 5kg i da ide u teretanu da malo nabije masu ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 09:52:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.