2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:23:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1045224 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
to je i meni palo na pamet Smile

sav onako mrzovoljan i ozbiljan izgleda kao da je on osvojio sve to a ne njegov sin Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
pa ti roditelji uspesnih tenisera ocigledno imaju podsvesnu zelju da se mesaju do unistenja njihove karijere  Smile Smile
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
A sto se Noleta tiche, bas zbog tih godina u kojima treba neko da mu skrene paznju (a sto je najgore tata tek deluje kao kabadahija)... Jer je poceo da se ponasa previse agresivno, a ovakve situacije mu definitivno ne idu u prilog...

Sve više liči na onog kretena Ivaniševića...
Još malo pa će poćeti da psuje i nišani reketom sudiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG L5 II
Sve Đokovićeve predaje...

"Hronične povrede muče Đokovića", "Najveća nada tenisa sve češće predaje", "Šta se događa sa Novakom Đokovićem", samo su neki od naslova svetskih medija, koji su koliko o meču Nadal - Federer, pisali i o povlačenju našeg najboljeg tenisera u polufinalu Mastersa u Monte Karlu.

Đoković je predao Federeru i bio izviždan od strane navijača u Monaku, iako je Srbin bio vidno iscrpljen u poslednjih nekoliko poena meča.

"Moram da mislim na Rolan Garos. Imaću nedelju dana slobodno pre Mastersa u Rimu i nadam se da ću posle toga biti spreman za Frenč Open", izjavio je Đoković posle povlačenja u trenutku kada je Švajcarac vodio sa 1:0 u setovima i 3:2 u drugom, uz brejk prednosti.

"Nisam se dobro osećao prethodna tri dana. Budio sam se sa bolovima u grlu. Mislio sam da nije ništa strašno, ali sam tokom meča osetio da nemam energije. Između svakog poena bilo mi je potrebno više vremena da dođem do daha. Nisam hteo da rizikujem", dodao je Đoković.

To je naljutilo Rodžera Federera, koji nije ništa rekao Đokoviću u trenutku kada mu je Srbin prišao i pružio ruku. Novak je u nekoliko rečenica objasnio Švajcarcu o čemu se radi, ali je ovaj samo skrenuo pogled.

"Čudno je to što se događa", rekao je Federer, koji je prvi turnir u 2008. godini osvojio predajom Nikolaja Davidenka u finalu Eštorila.

"Neobično je da ima toliko prekida. Ja nikad nisam imao toliko predaja u karijeri. Pogotovo me čudi kada to urade vrhunski igrači kao što su Novak i Nikolaj".

Federer je dodao:

"Nisam osećao da je bolestan po njegovoj igri. Slično je bilo i sa Davidenkom. Dok nije predao, nisam znao da mu bilo šta fali", rekao je prvi tensier sveta, koji je kritikovao Novaka zbog čestih medicinskih tajm-auta i na samom početku karijere.

Novak je tada imao problema sa disanjem, koji su otklonjeni operacijom nosa u Milanu. Ipak, to nije bio kraj problemima.

"Doktori ne znaju šta mi je", slegao je ramenima Đoković.

Od Rolan Garosa 2005. godine, kada je predao meč Giljermu Koriji u drugom kolu, Đoković je odustao još nekoliko puta: u Dejvis kup meču protiv Davidenka u Moskvi (iscrpljenost), na Vimbldonu prošle sezone protiv Nadala u polufinalu (leđa), u Umagu 2006. godine protiv Švajcarca Vavrinke, iste godine na Rolan Garosu u polufinalu, protiv Nadala (leđa)...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Đoković je predao Federeru i bio izviždan od strane navijača u Monaku, iako je Srbin bio vidno iscrpljen u poslednjih nekoliko poena meča.
Naravno da je bio izviždan , prava teniska publika oseti sve pa i kada neko predaje zbog nemoci , to nije fer ni prema protivniku a ni publici !

Citat
To je naljutilo Rodžera Federera, koji nije ništa rekao Đokoviću u trenutku kada mu je Srbin prišao i pružio ruku. Novak je u nekoliko rečenica objasnio Švajcarcu o čemu se radi, ali je ovaj samo skrenuo pogled.
A šta je ocekivao , ja da sam igrao ja bih se pre onesvestio na terenu nego što bih predao !

Citat
"Doktori ne znaju šta mi je", slegao je ramenima Đoković.
Ja znam ! To se zove strah od poraza ,  isti je ako ne i gori kao strah od pobede , noge pocnu da klecaju a adrenalin udari u glavu !  Smile

Sve je to prirodno pogotovo ako se uzme da je Novak mlad i da je teško nositi se sa teretom slave i ocekivanja javnosti , ovo treba što pre zaboraviti i nastaviti napred i probati krizu prebroditi i to baš na terenu (naravno ne predajom), ipak ne treba zaboraviti da  je Nole treci na svetu , malo li je ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
nije malo ..... ali ipak bi trebalo sto pre da prevazidje to sto se vec desava  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam rešenje !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
 Smile Smile
pucaj!  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mene za trenera !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG L5 II
Nole vodeći na listi zarada

Novak Đoković nije lider na ATP listi, ali je svakako zadovoljan jer je igrač koji je najviše zaradio u 2008. godini.

Srpski teniser je u dosadašnjem delu sezone od nagrada na turnirima zaradio dva miliona i 24 hiljade dolara, što je za 300.000 dolara više od drugoplasiranog Španca Rafaela Nadala.

Rus Nikolaj Davidenko nalazi se na trećem mestu sa 1.028.669 dolara, a prvi reket sveta Švajcarac Rože Federer zauzima četvrtu poziciju sa 905.219 dolara.

Lista tenisera sa najvećim zaradama

1. Novak Đoković (Srbija) 2.024.267 dolara
2. Rafael Nadal (Španija) 1.711.866
3. Nikolaj Davidenko (Rusija) 1.028.669
4. Rodžer Federer (Švajcarska) 905.219
5. Džo-Vilfred Conga (Francuska) 733.981
6. Endi Rodik (SAD) 592.515
7. David Ferer (Španija) 531.498
8. Mikael Lodra (Francuska) 524.057
9. Endi Marej (Velika Britanija) 460.676
10. Nikolas Almagro (Španija) 446.553

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:23:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.