2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 06:29:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1035499 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
Ma je li? A zašto? Pa obojica su tenisač... zašto se ne bi mogli uspoređivat?

Kao i Federer i Rodik... Obojica su teniseri... I nikad ne nece moci upredjivati... Rodik ima servis,Federer sve ostalo... Nesto slicno kao Ivanisevic i Djokovic  Smile  Daleko od toga da su Rodik ili Ivanisevic losi teniseri,cak naprotiv,vrhunski su,ali druga dvojica se izdvajaju... I sa i bez kristalne kugle tvrdim da Novak vec sad ima,a tek ce imatu bolju igru,udarce,sta hoces... od Gorana... Za servis se ne bih kladio  Smile

Izjave tipa "jedino oružje servis" i "neslućene mogućnosti za napredovanje" posve su neutemeljene i krajnje neozbiljne, i ukazuju na jednu od dvije činjenice:

1. nikada nisi gledao Gorana kako igra
2. nemaš nikakvu namjeru vodit normalnu diskusiju

Gledao sam Gorana kako igra,jos od '90... Napisao sam "takoreci jedino oruzje" ako vec citiras...sto nije isto sa "jedino oruzje"...To znaci da mu je servis glavno oruzje,koje se posebno izdvaja u odnosu na sve druge udarce...Pa covek sam kaze da je imao najgori retern u prvih 100! Ako ne verujes,naci cu taj intervju... Sa takvim reternom i prosecnim servisom,on ne bi bio ni u prvih 100 nikad... Ali Bog mu podario servis... Da se razumemo,nemam ja nista protiv tenisera kojima je servis glavno i takoreci jedino oruzje,ali niko me ne moze ubediti da je Rodik ili Ivanisevic,imaju bolju igru i ostale udarce od Federera i Djokovica...

Kako je na Grand Slam turnirima "dogurao" daleko više od Gorana, kad Goran ima tri finala Wimbledona?

Sasvim lepo i jednostavno... "...ako je na svim grand slam turnirima osim Vimbldona vec za 4 godine svoje karijere dogurao dalje nego Ivanisevic za celu karijeru..."
Kad pogledas malo bolje nije tesko da se shvati?

Ali,ako treba i objasnicu... Svi Grand slam turniri osim Vimbldona znace: Australian Open,French Open i US Open...

Najveci uspeh Ivanisevica na Australian Openu je cetvrtfinale,najveci uspeh Djokovica titula.
Najveci uspeh Ivanisevica na French Openu je cetvrtfinale,najveci uspeh Djokovica polufinale.
Najveci uspeh Ivanisevica na US Openu je polufinale,najveci uspeh Djokovica finale.

I to sve posle samo,da kazemo 2-3 sezone ozbiljnog igranja tenisa... I laiku je jasno da samo ozbiljne povrede mogu da sprece Djokovica u osvajanju titula narednih 10 godina... E sad,kristalna kugla je jedino potrebna da bi saznali koliko ce tacno Grand Slamova osvojiti... To ipak ne moze da se zna unapred... Ni ja ne mogu da tvrdim da ce to biti 5,10,15...ili mozda nijedan vise... u sta ne verujem  Smile

Samo imam jedno pitanje... Ako recimo Novak osvoji ove sezone makar jos jedan masters i jos jedan Grand Slam trofej,hoce li biti bolji teniser od Gorana?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ok, Ivanisevic je osvojio vise titula, ali ne razumem samo jedno dal ti stvarno mislis da je Ivaniseviceva igra bila bolja od Noleotove sada????? Forhend, bekhend, kretanje, volej i servis.....od svega ovoga navedenog Ivanisevic ima bolji servis od Noleta....ostalo je putpuno na strani Novaka.....

Pa ovako...

kao prvo - ne smatram se toliko velikim teniskim ekspertom da bi mogao uspoređivat pojedine segmente njihove igre sada, kada je Goran "u penziji" a Đoković još uvijek aktivan; to prepuštam drugima koji su kvalificiraniji od mene za iznošenje takvih usporedbi

kao drugo - a to sam već par puta naglasio - mislim da je suho uspoređivanje pojedinih segmenata igre jednog i drugog ne daje odgovor na pitanje "Tko je bolji i za koliko" jer je riječ o dvojici igrača iz dva različita vremena, koji su igrali u drugačijim uvjetima, u drugačijoj konkurenciji... ATP je u međuvremenu poduzeo neke promjene, od načina bodovanja pa do dimenzija lopti

Uglavnom, mislim da su takve usporedbe vrlo nezahvalne, i jedini odgovor na pitanje "Tko je bolji?" može se dati nakon što i Đoković okonča karijeru, pa se ispod njegove karijere bude mogla povuć crta, kao što se može sada ispod Goranove

Samo imam jedno pitanje... Ako recimo Novak osvoji ove sezone makar jos jedan masters i jos jedan Grand Slam trofej,hoce li biti bolji teniser od Gorana?

Na to pitanje već sam dao odgovor.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 17:03:30 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
Gde? Stvarno nisam video
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
A ne znam sad točno gdje, ova rasprava vuče se već na 10-tak strana

Uglavnom - da, još jedna Grand Slam titula definitivno će znači da je Đoković uspješniji igrač od Gorana; van svake sumnje

Tko je bolji? Presubjektivno je to pitanje u samom startu... To ti je kao da pitaš tko je bolji, Sampras ili Federer, Agassi ili Nadal...

Možemo govorit tko je uspješniji, ali tko je bolji - i puno pametniji i stručniji ljudi od mene ne mogu dat konačan odgovor na to pitanje
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ovo se koliko ja shvatam, vodi diskusija o igračima koji igraju, dakle st_faca , neznam zašto si toliko navalio u poređenju Đokovića i Ivaniševića ( koji se odavno penzionisao).

Imate li vi hrvati, nekog igrača koji može da se nosi sada sa Đokovićem.

Lupaš gluposti, pogledaj malo prenose na Eurosportu, i slušaj šta se govori o Noletu,a da li se njihovi komentatori uopšte obaziru na nekog hrvata koji nemože ni da sanja da pobedi nekog iz top 10.

I slažem se otvori ti posebnu temu o Ivaniševiću, pa diskutuj sa zainteresovanima.. Smile

Pa uspoređujemo Ivaniševića i Đokovića, dakle pričamo o Đokoviću na temi o Đokoviću... U čemu je problem?

Sada Hrvatska nema niti jednog igrača koji je približno dobar kao što je Đoković. To je barem jasno ko' dan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 3500
Не батице ти овде причаш само о горану и његовој игри и успесима,а новака помињеш само као лошијег од њега
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Onda loše čitaš, majstore. 

Pročitaj još jednom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 496
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k800
@st_faca  Nadal je kretencina....... Smile od njega su svi bolji!! Evo sad tebe kad bi covek pitao ko je bolji Nadal ili Novak, ti bi rekao Nadal ima vise titula!!! A Novak moze da ga nauci kako se igra!!J.beni Nadal odigra na sljaci 5-6 turnira skupi tu poena i para i onda posle kao on je extra igrac.....ma daj......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Kao što rekoh - titule su onaj dio koji se najobjektivnije može usporedit... sve ostalo je subjektivno...

I Nadal je, kao i svi ostali igrači, produkt raznoraznih okolnosti - konkurencija, način treninga, sustav bodovanja...

A u krajnjoj liniji, i taj Nadal je nekog vraga napravio u Wimbledonu, nije tamo bio samo turist

Sasvim je irelevantno smatram li ja da je Đoković bolji od Nadala ili ne...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Da li Hrvatska ima tenisača, koji sada može osvojiti neki turnir, masters na primer..., okej već si odgovorio nema.

Kad je igrao Ivanišević i ja sam navijao za njega da ne bude zabune, ali ko je bolji to je stvarno diskutabilno, i mislim da o tome ne vredi polemisati, jedan igra sad, a drugi je igrao nekad kada su i teniseri igrali drugačije.

Bilo sam veoma srećan kada je Goran osvojio Wimbeldon, ali to je prošlost...., i on se nigde više ne spominje, nema ni razloga jer je bio samo prosečan u svoje vreme.

Nisam čuo da ga je neko od stranih izveštača spomenuo, kao što govore o Samprasu, Agasiju, itd...

Pamtim njegovu igru, stvarno je rešetao servisima, ali danas svi to rade, igra je napredovala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 06:29:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.