2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 15:33:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1006465 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
   hvala markitj  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130

Citat
Just how good is Novak Djokovic? The Serb ranked third in the world claimed the first Grand Slam title of his career in Melbourne yesterday. But how does he compare with Roger Federer, Rafael Nadal and Britain's Andy Murray?

jokovic, still four months short of his 21st birthday, had won seven singles titles before his Australian Open triumph, whereas Federer had won just two titles at the same age. The current world No 1 had to wait until he was nearly 23 for his first Grand Slam win at Wimbledon — but has since added 11 Grand Slam titles.

The Serb, has some way to go to match that imperious record but deserves great credit for living up to the hype and delivering a Grand Slam.

Nadal, like Djokovic, enjoyed a great start to his career. Before his 21st birthday the Spaniard won back-to-back French Open titles — the first as a teenager — in 2005 and 2006 and a further 15 singles titles. He was also the first player to beat Federer in a Grand Slam final and was only the third teenager in history, after Bjorn Borg and Boris Becker, to reach No 2 in the world rankings.

Murray, who is a week older than the newlycrowned Australian Open champion, has managed only four wins so far and would appear to have some way to go if he is to challenge the world's top players.

Smile   Smile

Daily Mail
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy
 Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Alo od 28.01.2008

ALEKSANDAR ĐORÐEVIĆ
DRŽAVA mu ništa ne duguje

Aleksandar Đorđević, srpska košarkaška legenda, pratio je u krugu porodice finale Australijen opena u
svojoj kući u Milanu. Euforično je proslavio veliki trijumf Novaka Đokovića, ali mu smetaju priče da srpska država nešto duguje vrhunskim sportistima.
- Svakako da je Novak napravio sjajnu promociju Srbije u svetu. Međutim, hajde da na ovaj uspeh gledamo iz čisto
sportskog ugla. Uostalom, Đoković pre svega igra za sebe, pa tek onda razmišlja kako da obraduje svoje navijače. Ne znam zašto se stalno postavljaju pitanja na koji način država treba da im se oduži. Zamislite kad bismo svi mi koji
smo osvajali medalje na najvećim takmičenjima sada nešto tražili za uzvrat. Ne funkcioniše to tako -
smatra Đorđević.
Mnogo je titula osvojio Sale Nacionale, ali nije mu to iskustvo pomoglo da pri odlučujućim Novakovim poenima ostane miran.
- Uf, nije mi bilo nimalo lako. Supruga Seka nije izdržala da gleda do kraja, na meč loptu pobegla je iz sobe. Ja sam, ipak, ostao uz televizor do poslednjeg poena. Bilo je gusto i napeto i samo za one sa najjačim živcima, ali vredelo je! Svaka čast, Nole! Prisustvovali smo rađanju novog sportskog šampiona. Igra, ponašanje, šmek, karakter, ima sve uslove
da postane najveći - rekao je Đorđević.
Ispratio je čuveni košarkaš ceo turnir u Australiji, nije mu bilo teško da noćima ostaje budan.
- Pre nekoliko dana boravio sam u Švajcarskoj, baš u vreme kada je Nole srušio Federera. Tada sam peckao neke Švajcarce, rekao sam im: „Šta je, bre, ovo? Još malo pa ćemo i bankarstvu da vas učimo!“

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Samo da na prethodnu poruku da dodam malo loše konstatacije:

1. Jedne Srpske novine od 9din nesmeju da stavljaju ovakav naslov DRŽAVA mu ništa ne duguje
2. Jedna živa legenda košarke svih vremena nesme tako da komentariše jer koliko se razumem košarkašima, fudbalerima, odbojkašima savezi (država) im plaća pripreme dobijaju premije itd.. tako da je sasvim u najblažem komentaru njegova rečenica: "Uostalom, Đoković pre svega igra za sebe, pa tek onda razmišlja kako da obraduje svoje navijače" bezobrazna i neukusna. Pitam se za koga košarkaši, fudbaleri, odbojkaši...... igraju za sebe (svoj džep kad se prodaju) ili za navijače.

Samo da objasnim:
Uspeh tenisera je samo njihov uspeh, sami plaćaju putovanja, hotele nema teniskog saveza, a tek kad krenu da osvajaju
titule ili bodove, a bogami i pare tek ih se onda država seti.

Svaka čast i Novaku (koji je odbio Englesko državljanstvo), Ani, Jeleni, Nenadu, Janku, Borisu, Viktoru i ostalim teniserima koji igraju za sebe što je tačno, ali opet su tu da kažu iz koje su zemlje i da ih niije sramota. Hvala im na svemu i igri i ponašanju, a Saletu (koji je bio i ostaće veliki sportsmen) ova izjava ne ide na čast pogotovo ako znamo da košarkaši u poslednje vreme baš i ne žele da igraju za nacionalni tim, a koliko znam i Ana i Jeca igraju FED, kao i Nole, Nenad, Janko za Davis Cup...

Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@shaaman
al si ti izjavu okrenuo na stranu koja tebi odgovara  Smile
to za novine od 9 dinara si upravu ne bi trebale ni da se stampaju da je po mome Smile
2.nasa drzava je ponudila teniserima neke pare kao premije i oni su se nesto naljutili, istina je sto kaze sale da oni igraju prvo za sebe pa tek onda za publiku sto je logicno .... isto je on tako igrao prvo za sebe pa tek onda za navijace ....
i najvaznije po meni je logicno da jedan samo svestan covek voli svoj narod i svoju drzavu i da se njome ponosi kakva god da je tako da to sto on radi po meni nije nista cudno  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130

Citat
O novome teniskom šampionu razvila se široka javna rasprava u Srbiji, gdje ga doživljavaju kao sportskog nadčovjeka. U tom je smislu Đokovića opisao trener košarkaša Barcelone Duško Ivanović, koji prati svaki njegov meč.

"Đoković je genijalan sportaš, kao Jordan, Maradona, Carl Lewis ili Casius Clay. Kao i oni u svojim sportovima, Đoković je teniske poteze razvio do savršenstva. Svaki je njegov udarac genijalno izveden i ostavlja dojam lakoće i jednostavnosti, iako je za većinu dobrih tenisača teško ostvariv." - izjavio je Ivanović.

Imenom Novak, dosad dosta rijetkim u Srbiji, u posljednjih je nekoliko dana samo u općinama Polimlje, Prijepolje i Nova Varoš kršteno tridesetero muške novorođene djece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy S8
Danas sam negde cuo ili procitao, ne mogu da se setim gde, da Srdjan Djokovic opet razmislja o nekim ponudama za drzavljanstvo (za Novaka, naravno).
« Poslednja izmena: 31. Jan 2008, 01:16:36 od pidzoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 15:33:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.