2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 00:14:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1034817 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, bas sam to hteo da kazem..... Smile Noletova igra se NE zasniva samo na servisu, servisu i samo servisu kao Ivaniseviceva(i Karloviceva, Anciceva, Ciliceva......)

Nije se ni Goranova igra zasnivala samo na servisu. Za Karlovića, Ančića i Čilića me, iskreno, zaboli neka stvar...

Goranova se zasnivala samo i iskljucivo na servisu  Smile  ostali udarci su mu bili 50% slabiji od pocetnog.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                   Đoković na Davidenka, Troicki na Južnog

Novak Đoković i Nenad Zimonjić dobili su u Moskvi ruski dubl Dmitrij Tursunov - Mihail Južni sa 3:0 u setovima: 6:3, 7:6 (8:6), 7:6 (7:5)i smanjili ukupni rezultat u meču na 2:1 za Rusiju. Sutra igraju Đoković - Davidenko i Troicki - Južni, saznaje večeras RTS. Mečevi počinju u 11 časova po našem vremenu, a izveštač RTS ostavlja mogućnost da umesto Južnog nastupi Marat Safin.

Prvi set su posle jedine brejk šanse, koju su i iskoristili, dobili sa 6:3.
U drugom setu koji je trajao pun sat naši su dobili tajbrek sa 8:6. Naš dubl je imao velik broj brejk lopti tokom seta, ali su se Rusi izvlačili odličnim servisima u tim situacijama. Ipak, prvu set loptu su imali Južni i Tursunov kod rezultata 5:4. Nakon toga je prednost stalno bila na strani naših igrača koji su na kraju i uspeli da dođu na korak do pobede u dublu.
Treći set je tekao u znaku servisera do 5:5, a onda je servis izgubio Novak. Naši su uzvratili na servis Južnog brejkom i posle uzbudljivog novog tajbreka stigli do pobede od 3:0.
Jedini igrač koji nije izgubio servis u ovom meču bio je Nenad Zimonjić.
"Moglo je da bude mnogo lakše, medjutim bitno je da smo dobili i nadam se ću se bolje osećati sutra. Još imamo šanse za pobedu. Srećan sam, ali iskreno veoma sam iscrpljen", izjavio je posle meča Đoković, a zatim dodao:
"Bez obzira na to što se loše osećam, nije isto kada igrate za svoju zemlju. Postoji timski duh medju nama, to je ono što vas pokreće i ja se samo nadam da ću sutra biti još bolje nego danas... Znam da svi očekuju da ću igrati u nedelju prvi singl i mogu da obećam da ću dati sve od sebe da izadjem na teren. Svestan sam da igram protiv četvrtog igrača na svetu i da će biti teško u svakom slučaju. Međutim, videćemo šta će biti večeras i sutra ujutru i kako ću se osećati tada. Nadam se da ću igrati".
Ruske novinare je zanimalo i kako se srpski teniseri leče od virusa, s obzirom da im je većina lekova zabranjena.
"Šljivovica, to je jedna rakija. Vrlo jak alkohol. Obično to pijemo kad nas nešto boli i odmah prođe... Nešto kao vaša votka... Ljudi sa zapada to ne razumeju", našalio se Đoković.
Zimonjić, koji je odmah po završetku meča bio podvrgnut doping kontroli, istakao je da najvažnije je što je srpski dubl meč dobio u tri seta.
"Mogli smo možda i lakše do pobede. Nismo iskoristili sve šanse, ali jesmo kada je bilo najbitnije. Nikako nismo želeli u četvrti set. Zaslužili smo da pobedimo. Želeo sam danas da igram jer sam znao da će Novaku biti lakše", rekao je Zimonjić, koji je sinoć i danas imao temperaturu višu od 38.
Južnji se složio sa ocenom da je Zimonjić doneo prevagu Srbiji.
"Zimonjić u dublu ima mnogo više iskustva od svih nas, a Đoković mu je dobro čuvao leđa", rekao je osmi teniser sveta, koji nije želeo da govori o sutrašnjim mečevima u kojima bi trebalo da igra protiv Troickog.
"Nije sigurno ni da ću igrati. Nije sigurno ni da će Viktor igrati. Dosta će zavisiti i od prvog meča. U svakom slučaju se nadam da ću, ako budem igrao, biti bolji nego u prva dva dana", naveo je.
Tursunov je, sa druge strane, bio mnogo optimističnije raspoložen.
"Obično su igrači vrlo samouvereni posle osvajanja velikih turnira, pogađaju i ono što inače ne mogu. Očekivali smo da i Đoković bude takav posle pobede na Australijan openu. Videli smo, međutim, u drugom i trećem setu da mu nedostaje samopouzdanja i igrali ravnopravno. Odlučilo je nekoliko lopti", kazao je Tursunov.
U susretu Svetske grupe Devis kupa reprezentacija Rusije posle drugog dana vodi sa 2:1.

blic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ja Ivanisevica nisam puno puta gledao, ali secam se da je pred finale sa Patrickom Rafterom rekao: "Serviracu dok mi rame na otpadne", a to je inace bio odgovor na Mekenroovu konstataciju da ce Rafter pobediti i da je nemoguce osvojiti Grand Slam samo jakim servisom!

McEnroe je bio u pravu. Nemoguće je osvojit Grand Slam (a pogotovo Wimbledon) samo sa servisom. Goran ga je osvojio sa servisom, ali i sa volejom, i sa passing-shotom, i sa reternom, i sa drop-shotom... i sa asortimanom drugih udaraca...

Goranova se zasnivala samo i iskljucivo na servisu  Smile  ostali udarci su mu bili 50% slabiji od pocetnog.

Ne, nije. I ne, nisu.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 01:48:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
potkrepi  Smile

Da mozes Noletov najbolji udarac da ucinis prosecnim Novak bi i dalje bio vrhunski igrac, da Goran nije imao servis kakav je imao bio bi oko 50-tog mesta na svetu, i nikad ne bi bio ni blizu osvojenog Wimbledona
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 01:54:09 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
st_faca od kad ti pratis penis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
potkrepi Smile

Prvo ti...

st_faca od kad ti pratis penis?

Tenis pratim otkako su me roditelji prvi put natjerali da se zajebavam sa reketom i lopticama... dakle, od sedmog razreda osnovne škole   Smile

Kasnije sam odjebao i reket i loptice i sve ostalo... nekako mi je zanimljivija bila makljaža i jajolika lopta... ali tenis sam nastavio pratit
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 01:54:43 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Goran ti je kao Karlovic samo inteligentniji i pokretljiviji, koliko god to tebi smetalo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Goran ti je kao Karlovic samo inteligentniji i pokretljiviji, koliko god to tebi smetalo. Smile

Zašto bi  meni smetale kretenske usporedbe?

Recimo, totalnim neznalicama uobičajeno je usrpoređivanje Gorana i Karlovića... a to ti je kao da se usporede, na primjer, Alex Corretja i Đoković. Totalna nebuloza.

Ali, ako si neznalica, to ti je sasvim regularna usporedba... pa sad ti izvoli.. uspoređuj do mile volje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Djokovic je bolji 10 puta nego sto ce goran ikad biti. . .

Pozdrav za druga iz Jadranskog Karlovca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hehe kretenska poredjenja ti verovatno ne smetaju ali istinita da, pa verovatno zbog toga i takva tvoja reakcija.

A koliko je servis bio dominantan u Goranovoj igri pokazuje ti i uspeh, odnosno neuspeh, na turnirima sa sporijom podlogom, nije slucajno sto je Nole u zavrsnici turnira bez obzira na podlogu kao sto nije slucajno sto je Goran bio ozbiljno shvatan samo na travi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Djokovic je bolji 10 puta nego sto ce goran ikad biti. . .

Ne, nije....

Jednog dana će možda bit.. ali sada nije...

Hehe kretenska poredjenja ti verovatno ne smetaju ali istinita da, pa verovatno zbog toga i takva tvoja reakcija.

A koliko je servis bio dominantan u Goranovoj igri pokazuje ti i uspeh, odnosno neuspeh, na turnirima sa sporijom podlogom, nije slucajno sto je Nole u zavrsnici turnira bez obzira na podlogu kao sto nije slucajno sto je Goran bio ozbiljno shvatan samo na travi. Smile

Koliko je Sampras osvojio turnira na zemlji?

koliko je Federer osvojio turnira na zemlji?

Koliko je Goran osvojio turnira na zemlji?

Zaključak - svaki ozbiljniji igrač ima jako malo osvojenih turnira na zemlji...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 00:14:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.