2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 08:37:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 726 727 729 730 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 952477 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Domacice su mu najveci fanovi ;P
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne da si se pronasao u mom postu, nego si verovatno i svoju sliku video, obzirom da je post bio uopsten bez licnih obracanja, a ti si ga prebacio na licni nivo  Smile

Ajde odjeb sa teme, jer ces ubuduce gledati forum u novinama ako nastavis da me vredjas.. ili druge clanove ovog foruma, na kojem ,da se samo ja pitam, ti ne bi imao sta da trazis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 4
Довољна је чиљеница да човјек долази на тему да коментарише о нечеме што га не интересује или нешто што не воли, то говори довољно о човјеку.
Мислим на све вас који долазите овдје само да серете по Ђоковићу и по онима који га поштују.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2011, 21:04:52 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Ne da si se pronasao u mom postu, nego si verovatno i svoju sliku video, obzirom da je post bio uopsten bez licnih obracanja, a ti si ga prebacio na licni nivo  Smile

Ajde odjeb sa teme, jer ces ubuduce gledati forum u novinama ako nastavis da me vredjas.. ili druge clanove ovog foruma, na kojem ,da se samo ja pitam, ti ne bi imao sta da trazis  Smile

Upravo suprotno. Ne samo da se nisam vidio u tvojem tekstu, nego me do suza nasmijala tvoj žalostan pokušaj da sve one koji se ne slažu sa općim mišljenjem, koje u nedostatku mašte ti preuzimaš kao svoje, da naprosto nisam mogao odolit pa da ti odgovorim. Računam da nešto šta me tako nasmijalo ne smije ostat bez komentara.

Također, tvoj tekst, za koji misliš da je bio bez osobnih obraćanja, bilo je toliko nakcran ad homminem argumentacijom i šta direktnim šta prikrivenim uvredama, da je to bila prava milina.

Baš kao šta je prava milina kad se ti, autorica takve veličanstvene serije pljuvačine i vrijeđanja, sada ovdje žališ da tebe netko vrijeđa.

I konačno, ako ti smeta offtopic onda si svoj bijest na počinitelje istog trebala izrazit prije nekih 30-tak stranica. A ako ti smetam moja kritika tvojeg posta, onda nisi ni trebala tastaturu koristit za ispoljavanje svoje histeričnih ispada.

Ali, jebi ga, ti si moderator, pa me možeš bannat kako ti sprdne... Tako da ti je ta tvoja prijetnja sasvim nepotrebna. Jer osim tvojeg djetinjastog ispada (i ovog sada još djetinjastijeg pokušaja replike) nema ništa osobito zanimljivog na ovoj temi.

Smile

Довољна је чиљеница да човјек долази на тему да коментарише о нечеме што га не интересује или нешто што не воли, то говори довољно о човјеку.
Мислим на све вас који долазите овдје само да серете по Ђоковићу и по онима који га поштују.

NIje točno. Očito nisi dobro pročitao ono šta sam ja napisao. Ajd' pročitaj još jednom... Možda uspiješ iz drugog pokušaja. A ako ne uspiješ, ne paničari. Znaš kako se kaže, treća sreća

Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2011, 21:17:22 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Rekla sam ti da odjebes sa teme. Necu ti reci jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Novak neprikosnoven na listi zarada, Jelena na 23. mestu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na prvom mestu i po zaradi od turnira u ovoj sezoni, sa 7.608.673 dolara.

Drugi je Španac Rafael Nadal sa 5.250.169, treći Švajcarac Rodžer Federer sa 2.502.919 dolara, a više od dva miliona zaradio je i četvrtoplasirani Britanac Endi Marej - 2.495.054.

Teniser iz Srbije Viktor Troicki je na 17. mestu sa 667.013, dok je Janko Tipsarević na 36. poziciji sa 448.741 dolara.

U konkurenciji teniserki najviše je zaradila osvajačica titule na Vimbldonu Čehinja Petra Kvitova - 3.189.334 dolara. Kineskinja Li Na, koja je pobedila na Rolan Garosu nalazi se na drugom mestu sa 3.158.163, a Viktorija Azarenka iz Belorusije na trećem sa 2.389.184 dolara.

Teniserka Srbije Jelena Janković zauzima 23. poziciju sa 529.102 dolara, dok je Ana Ivanović na 50. mestu sa 260.249 dolara.

Blic
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Ovo treba uvesti podforum....ja na svet gledam kroz masku za varenje....i svi ovi sto tamnice treba da idu tamo.. Smile

Nole je retko pozitivan.....

A i nosi ST...jedan od mojih omiljenih proizvodjaca.... Smile

Ja ne mogu da budem objektivan.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Sa blica: porez placas tamo gde ga zaradis, kolko je to tesko razumeti. Srbin koji kopa kanal u Nemackoj placa njima porez a ne nama. Sto ne prozivate silne gastarbajtere nego ste se za Noleta uhvatili koji bar i donira nesto.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
Ni ja ne bih placao porez DS-u (demonska stranka)... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Ni ja ne bih placao porez DS-u (demonska stranka)... Smile

to sam ja odavno rekao ovim majminima nebih dao ni centa takodje ni crkvi,vec samo pojedincima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 726 727 729 730 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 08:37:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.