2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 05:27:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1047532 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 
"Ponovio sam istu rutinu, kao i svaki dan. Mislim, nisam jeo škampe ili tako nešto... Pasta je u pitanju. Možda je to... Ne znam, šteta".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Коментар: У пизду материну!

Све се надам да зенит није још дошао, да ће бити боље...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Oh, Happy Day
Pišu: Luković, Marković, Jelić, Ilić
Veličina slova:   

Njegov očaj, Lukovićeva sreća: Srbin u porazu

RANISLAV JELIĆ (MONDAY, URNEBESNI): Svratio gospodin Ivan Čolović, nameran da pomogne, ohrabri, posavetuje ali i da antropološki priupita direktora – zašto držite sliku moje žene na svom message boardu? Priča je bila predugačka da ne bi zvučala kao musavo opravdanje. Pre samo šest meseci na tom parčetu plute bilo je šest žena sa domaće javne scene. Žene kojima verujem, koje uvažavam. Danas su ostale samo Dubravka Stojanović i Vesna Rakić-Vodinelić. Nije da muškarcima ne verujem. Na tabli su još Rafael Nadal, Petar Luković i dakako Žozef Kabila koji poručuje: Dok sam živ neću priznati nezavisno Kosovo! Luković dobacuje: Dok sam živ neću priznati da će Đoković osvojiti Australian Open 2009, makar nam Moneybookers uzeo sve pare.
PETAR LUKOVIĆ (SREDA): Oh, Happy Day, rekli su Edwin Hawkins Singers još davne 1969, ne sluteći da će Luković na Svetog Savu 2010. doživeti vrstu teniskog prosvetljenja. Day u kojem Federer pobedi, a Đoković izgubi – jeste Oh, Happy Day, odrekao bi se Luković makar jednog e-bannera u korist ove kosmičke ravnoteže: Roger na vrhu, Novak na dnu. Svaki poraz familije Đoković, melem je za napaćenu Lukovićevu dušu: svako pičkaranje sopstvene porodice u loži iz usta mlađahnog Noleta, tek je mali dokaz teze da svaki srpski psihopata može da postane heroj bolesne nacije. Tisuće onih koji su se ovih dana kurčili  i zanosili SF idejom da će njihov “Nole” osvojiti Australian Open i tako im probitačno ulepšati Srpstvo, najlepši je prizor za krupne Lukovićeve oči. Oh, Happy Day, vaistinu.

PETAR LUKOVIĆ (SREDA): Nešto me stomak, kao Noleta, muči, pa se, kao, pitam. Kako li se posle poraza Srbina Noleta oseća srboid pod pseudonimom Coky koji je 24 časa ranije na patriotskom, đokovićevskom family B92 portalu ispisao sledeće umetničke redove: “Četvrtfinale između Noleta i ovog Francuzića će se umesto na tri dobivena seta igrati na dva dobivena, jer ono što će Nole da mu uradi biće čista brutala, pa će sudija, iz samilosti prema Congi, da prekine meč pre vremena...”. Kako ono beše: Oh, Happy Day…!

LUKOVIĆ (SREDA): Đoković izgubi, vaistinu izgubi!

Текст обајављен у...

Smile Smile Smile Smile Smile Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 21:05:32 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Nksamsj

у потпуности се слажем са твојим смајлијима. Нисам знао да су текстови на е-новинама овако отровни.

П.Л. не заслужује коментар, таквом човеку не треба давати на значају.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
луковић је мегацар Smile Smile Smile

штета што ће тај његов мали кутак копрофагије и педофилије знан као е новине ускоро бити угашен....јбг...ја сам послао донацију али изгледа да то није довољно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Noć je bila kao dobar ručak. Prvo supica, pa predjelo, pa glavno jelo, i na kraju desert. Samo što je slatkiš na kraju preseo... Pretpostavljam da će se sada razviti prava debata o uzrocima Novakovog poraza od Conge. Biće mnogo napada, biće odbrana. Ono što ne može da se porekne je da je Đokoviću sopstveno telo opet bilo protivnik. Posle tačno godinu dana. 2009. je u Melburnu predao zbog vrućine, sad su mu stomačni problemi i mučnina došli glave. Nemojte potcenjivati te teškoće. To su nenormalni napori. Sećam se kad je pre 13 – 14 godina Sampras na US Openu protiv Koreče povraćao na sred terena. I ne zaboravite da je u tom jednogodišnjem periodu (AO 09 – AO 10) Novak bio spremniji nego ikad, bez predaje i jedini od svih igrača bez povrede. A, Congu ono što se dešavalo na suprotnoj strani nije zanimalo. Neću da ulazim u detaljne analize, to nije svrha ovog bloga. On je pobedio jer je, jednostavno, bio bolji. To i jeste poenta sporta. Nema razloga za tugu. Uzdisati nad prošlim jadom najsigurniji je način da se privuče novi, reče Šekspir…

Kolumna Nebojše Viškovića

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
Hahahah,koji ste vi kraljevi... Smile

Cinjenica je da je on danas izgubio i jedino to je bitno...mislimo drugacije po pitanju razloga za njegov poraz i to je normalno,bilo bi glupo kad bi svi mislili isto... Smile

Sto se tice proliva-Ja kad nesto pojedem i imam livpro,kenjam ceo dan a ne posle 3 iscrpljujuca seta vrhunskog tenisa...moguce da je tako,ali nesto mi ta prica ne pije vodu...

Sto se tice njegovog psihckog "simptoma"-on je do sad osvajao jedan grend slem i brdo ATP masters i ostalih turnira,i pobedjivao puno puta do sad igrace iz top 10,danas mu je "simptom"naisao pri njegovom vodjstvu i u trenutku kad se mec odvijao u njegovu korist..a da se bas toliko usere i to protiv Conge i to u 1/4 finalu mi je opet malo nelogicno...opet kazem,ne odbacujem mogucnost ali iznosim svoje misljenje i nije mi logicno...

Eto,samo to...pozz ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Noć je bila kao dobar ručak. Prvo supica, pa predjelo, pa glavno jelo, i na kraju desert. Samo što je slatkiš na kraju preseo... Pretpostavljam da će se sada razviti prava debata o uzrocima Novakovog poraza od Conge. Biće mnogo napada, biće odbrana. Ono što ne može da se porekne je da je Đokoviću sopstveno telo opet bilo protivnik. Posle tačno godinu dana. 2009. je u Melburnu predao zbog vrućine, sad su mu stomačni problemi i mučnina došli glave. Nemojte potcenjivati te teškoće. To su nenormalni napori. Sećam se kad je pre 13 – 14 godina Sampras na US Openu protiv Koreče povraćao na sred terena. I ne zaboravite da je u tom jednogodišnjem periodu (AO 09 – AO 10) Novak bio spremniji nego ikad, bez predaje i jedini od svih igrača bez povrede. A, Congu ono što se dešavalo na suprotnoj strani nije zanimalo. Neću da ulazim u detaljne analize, to nije svrha ovog bloga. On je pobedio jer je, jednostavno, bio bolji. To i jeste poenta sporta. Nema razloga za tugu. Uzdisati nad prošlim jadom najsigurniji je način da se privuče novi, reče Šekspir…

Kolumna Nebojše Viškovića

Izvor: Blic

Smile

Citaju se samo komentari ovakvih ljudi.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 15
OK.... samo nesto da reknem...rec je o decku koji ima 22 godine...
I jos jednom - 22 godine...

Cenim da je dobar deo srpske populacije, na celu sa Lukovicem, u toj dobi tek naucio da zakopcava slic...

Povracao je... pao... izgubio... OK... Ali bar se nije predao i otisao, odigrao je punih 5 setova...
Svaka mu cast na tome - dobio je bitku protiv samog sebe...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
Povracao je... pao... izgubio... OK... Ali bar se nije predao i otisao, odigrao je punih 5 setova...
Svaka mu cast na tome - dobio je bitku protiv samog sebe...

A L E L U J A!!!

Tesko je dokazati nekim ljudima upravo to. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 05:27:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.